Hellas Transalp Forum

Τι φλας ειναι αυτο ρε παιδια?

siflis (Σταυρος) · 2920

Offline siflis (Σταυρος)

• Οδηγάρα
on: Κυριακή 27 Ιανουάριος 2008, 19:39:10 μμ
Το εχει το ΤΑ μου αλλα ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ δεν το εχει .Το εχω δει και σε cb 500 μοντ 2000. Ενας γατος στον ΣΑΡΑΚΑΚΗ μου ειπε οτι ειναι απο καπια ιταλικη μαρκα.Να τους παρω σβαρνα ολους?

The transact side of life
The TRANSALP side of life

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Δευτέρα 28 Ιανουάριος 2008, 05:40:07 πμ
Σου έσπασε κ θες να το αλλάξεις  ? Αν ναι πήγαινε στο μοναστηράκι στο ύψος που όπως ανεβαίνεις στην Ερμού προς Αθήνα έχει ένα γωνιακό καφενεδάκι  ,σ το δεξί σου χέρι. Εκεί έχει όλο μικρά μαγαζάκια με αξεσουάρ κ ανταλλακτικά , προσωπικά ψωνίζω από το 1ο μαγαζί.
Έχει μεγάλη ποικιλία σε φλάς , κ δεν είναι ανάγκη να βάλεις κ ακριβώς τα ίδια , μπορεί να σου αρέσουν κάποια άλλα.

Υ.Γ.  εννοείται ότι είναι ιμιτασιόν   

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Derd

• The Oracle..
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Δευτέρα 28 Ιανουάριος 2008, 12:45:16 μμ
η βάση του φλας όντως δεν είναι απο ΤΑ όπως το βλέπω στη φώτο.. σου προτείνω και γω ότι και ο φίλος από πάνω  γιατί τα μαμισια είναι απλησίαστα..  Προσωπικά έχω βάλει από το 650 (στο 400) και είναι πολύ όμορφα

May the force be with you..

Offline Kostas P

• Οδηγάρα
Reply #3 on: Τρίτη 29 Ιανουάριος 2008, 01:56:26 πμ
Το φλας είναι από ιταλικό μοντέλο και η βάση επίσης, τουλάχιστον στο 1999 μοντέλο έτσι ήταν. Στο Σαρακάκη ίσως πρέπει να το παραγγείλεις, αν τους δώσεις αριθμό πλαισίου θα σου πουν σίγουρα.