Τα ΤΑ έχουν τα 150 άνετα όπως λέει ο Χρήστος αλλά απο κει και πάνω "λαχανιάζουν". Σίγουρα πάντως δεν έχουν εύκολα τα 180, sorry Χρήστο. Με λίγη επιμονή βλέπει κανείς 170 στο κοντέρ, με τελική κοντερίσια τα 175 - αυτά όχι μόνο απο το δικό μου αλλά επίσης απο μηχανάκια φίλων, εκδρομές κλπ. Αν θυμάμαι καλά είχα δει 180 στο δικό μου όταν είχα ακόμη τη μαμίσια ζελατίνα, τώρα με την μεσαία Givi 175 maximum. Με ψηλότερες ζελατίνες (ψηλή Honda, airmax, κλπ) ακόμη λιγότερο. Αλλα η ουσία είναι ότι το μηχανάκι ασθμαίνει πάνω απο τα 150, τελεία και παύλα.
Γυρίζοντας σε sports μηχανάκια, δεύτερο χέρι σχετικά φτηνό και αξιόπιστο, δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη αγορά από ένα CBR600 που είναι και σχετικά πολύπλευρο, ακόμη και ταξίδι δικάβαλο μπορεί να κάνει, και φυσικά να πάει πίστα, Μπράλο και να κυκλοφορεί μέσα στην Αθήνα (μιλάμε πάντα για το F και φυσικά οχι για τα R και RR). Να πω επίσης ότι μετά απο μια ζωή με off και on-off (XR, XLR, KMX και XLV), μια μεγάλη βόλτα με το CBR600F του φίλτατου Mike μου άνοιξε τα μάτια σχετικά με το τι σημαίνει κράτημα, φρένα και απόλαυση στριψίματος με το γόνατο κάτω. Κάπως έτσι κατάληξα στο VFR, μέσω CBR. Αλλά μην ψάχνεις να μάθεις για τέτοια μηχανάκια σ'αυτό το forum.