Hellas Transalp Forum

Απορια για τα φλας

theodor77 · 183

Offline theodor77

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2025, 15:31:47 μμ
Καλησπερίζω  των κοσμο !
Θα ηθελα να ρωτησω  κατι σχετικα με τα φλας !
Το 600 που πηρα πριν λιγο καιρο ειχε πισω καατι φλας καμμενα απο των ηλιο και σπασμενα !
λειτουργικα ομως , δουλευανε μια χαραα !
Αποφασισα  να παρω για πισω καινουρια  φλασακια , και για μπροστα να βαλω  αντι για κανονικες λαμπες  led λαμπακια !
Αλλαζοντας τις μπροστα , ειδα οτι αναβοσβηνουνε καλα , αλλα γρηγορα ( οκ το περιμενα  αυτο )   , μολις ομως αλλαξα  τα παλια πισω με καινουρια , ειδα οτι μονο απο τις αριστερη μερια αχνοαναβη το φλας , απο την δεξια ουτε καν !
Επισης συνδεσα και τα 2 φλασακια σε μπαταρια  και ειδα οτι εχουνε ενσωματωμενο  αναψε σβησε .
Και καπου εδω θα ηθελα να ρωτησω κατα που πρεπει να κοιταξω , αν ητανε ασφαλεια δεν θα ανναβε καθολου ολοι η γραμμη ?
Το οτι τα καινουρια φλας εχουνε ενσωματωμενο το ρελε μεσα τους  δημιουργη καποια παρενεργεια  με το ρελε που ειναι πισω απο τα κοντερ  ?
Να εχει κοπει καποιο καλωδιο  ?
Μπορω να αλλαξω ολη την γραμμη με καινουρια καλωδια  ?
Ευχαριστω  πολυ !

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Πέμπτη 13 Νοέμβριος 2025, 06:38:06 πμ
Μέχρι να δουν οι γκουρού του ηλεκτρισμού το θέμα αυτό, θα μείνω εδώ να σου κάνω παρέα...
Λογικά τα πίσω φλασάκια σου την κάνουν την δουλειά. Γιατί φλασέρ πάνω στο φλασέρ μάλλον δεν πάει.

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline theodor77

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Πέμπτη 13 Νοέμβριος 2025, 08:47:48 πμ
Μέχρι να δουν οι γκουρού του ηλεκτρισμού το θέμα αυτό, θα μείνω εδώ να σου κάνω παρέα...
Λογικά τα πίσω φλασάκια σου την κάνουν την δουλειά. Γιατί φλασέρ πάνω στο φλασέρ μάλλον δεν πάει.

Καλημεραααα  !
Τελικα εχτες απογευμα τα λυσαμε το θεμα , αφου  αλλαξαμε το ρελε  το μανισιο με  ρελε για led , συμμορφωθήκανε τα μπροστα ,  οποτε μετα ηρθε η σειρα των πισω ,  το ενα  ητανε τελειως κομμενο  και το αλλο ητανε μονο ενας κλωνος ακοπος απο το καλωδιο    , οποτε αλλαξαμε τελειως την γραμμη και ολα  βαινουν καλως πλεον !

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #3 on: Σάββατο 15 Νοέμβριος 2025, 10:30:36 πμ
Μια φορά είπα να κάνω φορμάτ στον υπολογιστή μου κ προέκυψε θέμα της ειδικότητας

:2hysterical: :2hysterical:

Offline theodor77

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #4 on: Σάββατο 15 Νοέμβριος 2025, 13:58:14 μμ
Μια φορά είπα να κάνω φορμάτ στον υπολογιστή μου κ προέκυψε θέμα της ειδικότητας

:2hysterical: :2hysterical:

Δεν πειραζει  , βοηθαμε σε κατι αλλο !
Μηπως και κανεις καταλαθος εχει βρει  κανενα μπαρακι  για κινητο η gps  που να κουμπωνει  καπου στα κοντες η μασκα και οχι στο τιμονι ?
Δεν εχω βρει ουτε στα κινεζικα γνωστα site !
Ευχαριστω ωωω !

Offline agor

• Tonal
  • Απλός οδηγός
  • H41
Reply #5 on: Σάββατο 15 Νοέμβριος 2025, 18:09:12 μμ
@theodor77:
Δεν κατάλαβα καν τι ειναι αυτό που ζητάς, μήπως υπάρχει φωτό;
Αν υπάρχει κάτι στο thingiverse για 3d εκτύπωση μπορείς να το κατεβάσεις και να τυπώσεις (λέμε τώρα).
Αν όχι  προσφέρομαι να σχεδιάσω εγώ.
Για εκτύπωση θα βρεθει η άκρη...
« Last Edit: Σάββατο 15 Νοέμβριος 2025, 18:16:53 μμ by agor »

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Κυριακή 16 Νοέμβριος 2025, 06:38:01 πμ
Δεν πειραζει  , βοηθαμε σε κατι αλλο !
Μηπως και κανεις καταλαθος εχει βρει  κανενα μπαρακι  για κινητο η gps  που να κουμπωνει  καπου στα κοντες η μασκα και οχι στο τιμονι ?
Δεν εχω βρει ουτε στα κινεζικα γνωστα site !
Ευχαριστω ωωω !

H Αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι για την 600άρα. Θα πρέπει να κάνεις πατέντα και να εκμεταλλευτείς τις βάσεις του φαίρινγκ, αλλιώς στο τιμόνι....

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»