Hellas Transalp Forum

Κολλάει το γκαζι

panikos-argos · 4252

Offline panikos-argos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 23 Μάρτιος 2025, 02:15:06 πμ
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το XLV700 και κολλάει το γκάζι. Έχει γίνει αλλαγή στις ντιζες και στο κόκκαλο του γκαζιού στο τιμόνι. Το πρόβλημα παραμένει. Ο μηχανικός λέει ότι κολλάει η πεταλούδα. Συγχωρέστε μπορεί να μην το περιγράφω σωστά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #1 on: Κυριακή 23 Μάρτιος 2025, 17:18:19 μμ
Μηπως εβαψες και κανα τιμονι γιατι εγω οταν ειχα βαψει το δικο μου ειχα βαψει και στην περιοχη του κοκκαλου και κολλαγε στο 650 και το ξανα ξεβαψα στο συγκεκριμενο σημειο του κοκκαλου και ολα μια χαρα οπως πριν ! Για τσεκαρε να δεις αν κολλαει μετα αυτο που σου λεει ο μαστορας σου βγαζοντας τις ντιζες απο τα σωματα γυρνα χειροκηνιτα μεχρι τερμα να δεις αν κολλαει που σου λεει,τις ντιζες μην μπερδεψεις και ελπιζω να εβαλες γνησιες ντιζες μαζι με τα καλωδια τους και οχι μονο τα συρματοσχοινα ε ?

Offline panikos-argos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Δευτέρα 24 Μάρτιος 2025, 16:05:52 μμ
Σύμφωνα με το μηχανικό οι ντίζες είναι καινουργιες και γνήσιες. Εχουν ανατικατασταθεί εξολοκλήρου. Δεν έχω βαψει το τιμόνι και έχω αλλαξει και το κόκκαλο. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #3 on: Δευτέρα 24 Μάρτιος 2025, 22:31:19 μμ
Το παθαίνει και το δικό μου, κολάει η πεταλούδα , στο άνοιγμα της εισαγωγής μάλλον.

Το δικό μου το παθαίνει όμως απο την ακινησία και ίσως κάποια βρώμα που υπάρχει σε εκείνο το σημείο. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα
 με την πρώτη ευκαιρεία θα ρίξω ενα μπουκάλι σπρέυ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ WURTH 500ML . Ψάξτο με
αυτήν την περιγραφή , κοστίζει κάπου 8 ευρώ. Το είχα χρησιμοποιήσει στο αυτοκίμητο και πραγματικά καθάρισε την πεταλούδα σαν
καινούργια,
Ομως πρέπει να το ψεκάσεις μετα το φίλτρο αέρα δλδ κατευθείαν στην εισαγωγή ακολουθώντας τις οδηγίες που γράφει.

Offline VaSiLiSj

• Οδηγάρα
Reply #4 on: Δευτέρα 24 Μάρτιος 2025, 23:27:55 μμ
Σύμφωνα με το μηχανικό οι ντίζες είναι καινουργιες και γνήσιες. Εχουν ανατικατασταθεί εξολοκλήρου. Δεν έχω βαψει το τιμόνι και έχω αλλαξει και το κόκκαλο. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.

τσεκαρε και πες μας,μετα λογικα θελει καθαρισμα εκει μεσα με ειδικο σπρει,μοναχα ΜΗΝ κανεις καμια βλακεια και ξεβιδωσεις τις κεφαλωμενες βιδες μεσα-πανω στις πεταλουδες

Offline panikos-argos

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #5 on: Τρίτη 25 Μάρτιος 2025, 02:24:05 πμ
Το παθαίνει και το δικό μου, κολάει η πεταλούδα , στο άνοιγμα της εισαγωγής μάλλον.

Το δικό μου το παθαίνει όμως απο την ακινησία και ίσως κάποια βρώμα που υπάρχει σε εκείνο το σημείο. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα
 με την πρώτη ευκαιρεία θα ρίξω ενα μπουκάλι σπρέυ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ WURTH 500ML . Ψάξτο με
αυτήν την περιγραφή , κοστίζει κάπου 8 ευρώ. Το είχα χρησιμοποιήσει στο αυτοκίμητο και πραγματικά καθάρισε την πεταλούδα σαν
καινούργια,
Ομως πρέπει να το ψεκάσεις μετα το φίλτρο αέρα δλδ κατευθείαν στην εισαγωγή ακολουθώντας τις οδηγίες που γράφει.
.

Έχω παρατηρήσει ότι κολλάει όταν είναι κρύο ή το έχω αρκετή ώρα σταθμευμευνο στην σκιά. Αν το έχω σε ήλιο συνήθως δεν κολλάει
« Last Edit: Τρίτη 25 Μάρτιος 2025, 02:30:36 πμ by panikos-argos »

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #6 on: Τετάρτη 26 Μάρτιος 2025, 23:25:40 μμ
Ξεκίνα με τα απλά και αν δεν βγεί ακρη προχώρα πλέον σε συνεργείο.