Hellas Transalp Forum

Καλό ταξίδι Μιχάλη

Mad Vag · 3079

Offline Mad Vag

• Administrator
  • Οδηγάρα
on: Τρίτη 16 Αύγουστος 2022, 20:27:13 μμ
Δεν έχω λόγια ....
Τιμή μου που σε γνώρισα!
Καλό ταξίδι Μιχάλη.

παραθέτω δημοσίευση του προέδρου στο facebook:

Alexandros Koliatsis

Κάποιες γ@@@@@@@ς φορές, ακόμα και αυτή η Ελληνική γλώσσα αποδεικνύεται φτωχή για να εκφράσεις τα συναισθήματα που έχεις.
Δυστυχώς ο αδελφός μας Dobitsas Michael δεν είναι πλέον μαζί μας, θα κάνει τις βόλτες του στη γειτονιά των Αγγέλων, παρέα με το Σταύρο, το Χρήστο και τόσα άλλα φιλαράκια μας και είμαι σίγουρος πως θα τους λέει "άντε να τα βάλουμε και λίγο χώμα".
Ήταν το πρώτο άτομο που γνώρισα στο Σύλλογο, αρκετά χρόνια πριν, μέλος και ταμίας του του Συλλόγου μας σε προηγούμενα ΔΣ, ένας άνθρωπος με διάθεση να ζήσει, να προσφέρει, χωρίς μεγάλα λόγια και πάντα καλοδιάθετος. Τα τελευταία χρόνια πήρε και το εντουράκι του να κάνει την τρέλα του στα βουνά ΑΛΛΑ κάποιος άλλος είχε άλλα σχέδια και η άτιμη αρρώστια τελικά τον νίκησε.
Καλό ταξίδι αδελφέ μου, θα σε θυμάμαι πάντα όπως στη φωτογραφία, περήφανο για την πρωτιά στο χωμάτινο του ΣΥΜΟΦΕ και χαρούμενο που η περίεργη ομάδα μας έκλεψε την παράσταση. Δυστυχώς δεν μπόρεσες να δεις από κοντά το "σπίτι" του Συλλόγου μας που τόσο αγαπούσες και τόσα πρόσφερες σε αυτόν.
Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά αδελφέ μου...
Evaggelia Vasiliou κουράγιο και καλή δύναμη κοπέλα μου, το κλαμπ είναι πάντα ανοιχτό για σένα και το ξέρεις.

« Last Edit: Τρίτη 16 Αύγουστος 2022, 20:33:58 μμ by Mad Vag »

KEEP CALM AND DRIVE SAFE

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #1 on: Τρίτη 16 Αύγουστος 2022, 23:38:36 μμ
Δεν έχω λόγια, προσπαθώ να γράψω κάτι κ ολο τα σβήνω.

Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ. :(

Τα συλληπητήριά μου στην οικογένειά του.

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τετάρτη 17 Αύγουστος 2022, 07:05:09 πμ
Πολύ άσχημο νέο ,κρίμα πραγματικά .
Ελαφρύ το χώμα .
Συλλυπητήρια βαθειά ,ας τον κατατάξει ο Θεός δεξιά του :smoke:

Offline sot econ

• Administrator
  • Οδηγάρα
Reply #3 on: Τετάρτη 17 Αύγουστος 2022, 20:06:18 μμ
Πολύ κρίμα και άδικο.
Τόσο νέος και ωραίος άνθρωπος.

Κουράγιο στους δικούς του.

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #4 on: Τετάρτη 17 Αύγουστος 2022, 23:19:58 μμ
Τι να πει κανείς παίδες, παρά το οτι ήξερα οτι ητανε άρρωστος δε φανταζόμουνα οτι θα τον νίκαγε τόσο γρήγορα αυτή η παλιοαρρώστια και επαθα σοκ όταν το έμαθα την παραμονή του 15αύγουστου  :-[  Τελευταία φορά τον είδα απο κοντά ητανε πριν δυο χρόνια και κάτι, οταν μετα την πανελλήνια στο Πευκί γυρίζοντας Αθήνα πήγαμε στο μαγαζί του στο Περιστέρι - και ητανε ακόμη σχετικά ακμαίος. Φάγαμε, ήπιαμε, τα είπαμε, γελάσαμε, και αυτή η όμορφη τελευταία εικόνα ειναι που κρατάω.

Καλό παράδεισο Μιχάλη!

" the PouroDuro spirit "

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Πέμπτη 18 Αύγουστος 2022, 03:32:13 πμ
Κρίμα....
Λίγο τον γνώρισα πολύ τον εκτίμησα...
Ωραίος άνθρωπος!
Ελαφρύ το χώμα....

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Παρασκευή 19 Αύγουστος 2022, 20:07:43 μμ
 :-X  :'(  :'(

Παύλος Καρούμπης

Offline Diamantis

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Diamonds are forever
Reply #7 on: Τετάρτη 24 Αύγουστος 2022, 21:27:53 μμ
Όταν είδα την ανάρτηση του Αλέξανδρου στο facebook, δεν το πίστευα!! άνθρωπος "ζωντανός", δραστήριος, καλοσυνάτος .... Δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστος :'( :'(
Ότι και να πω είναι λίγο...Κρίμα να φεύγουν οι ανθρώποι από αυτή την κωλοαρρώστια. Έχω χάσει άτομα από αυτήν και είμαι πολύ μα πολύ στενοχωρημένος  για τον Μιχάλη.
Ένα μεγάλο κουράγιο στους οικείους του, ο Θεός να τον αναπαύσει και ας ελπίσουμε να βάλει ο Θεός το χέρι του και να προφυλάξει όλο τον κόσμο από αυτή την παλιοαρρώστια.
Στο καλό Μιχάλη, φίλε μας καλέ....

Diamonds are forever

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Σάββατο 03 Σεπτέμβριος 2022, 02:19:17 πμ
Το είδα στο FB που το ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος κι ένοιωσα να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια μου.....
Δεν ξέρω τι να πω..... δεν βρίσκω τα λόγια...

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....