Hellas Transalp Forum

Κλειδί με immobilzer.

mihalis81 · 35402

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
    • Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Selfie
on: Παρασκευή 23 Νοέμβριος 2007, 22:16:32 μμ
Στο Carrefour στην Μαραθώνος στο υπόγειο είναι ένας κλειδαράς που βγάζει κλειδιά με immobilizer.
Επειδή έχω χάσει το ένα από τα 2 κλειδιά, μου φάνηκε καλή περίπτωση, αλλά κρατήθηκα για να ρωτήσω πρώτα εδώ.
Λέτε να μου βγάλει καμία ζημιά στην κλειδαριά μου; O Σαρακάκης πιστεύω πως θα μου πει καμία τιμή και θα γελάνε και τα τσιμέντα.

https://SecreLocal.com - Secret Chat Local Girls - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Girls Chat Online

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #1 on: Παρασκευή 23 Νοέμβριος 2007, 22:18:38 μμ
μάθε και πες μας αν γίνεται...

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #2 on: Παρασκευή 23 Νοέμβριος 2007, 22:29:13 μμ
Και μη του πεις που μένεις με τίποτα.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #3 on: Παρασκευή 23 Νοέμβριος 2007, 22:29:55 μμ
Το μεταλλικό μέρος του κλειδιού εύκολα το αντιγράφεις. Αλλά το τσιπάκι που έχει μέσα στην πλαστική λαβή πώς θα το αντιγράψεις? Με κάποιο μηχάνημα στέλνοντας παλμούς στο τσιπάκι? Εϊναι και κυλιόμενος ο κωδικός που έχει το κλειδί HISS. Δύσκολη η αντιγραφή του.

Τον ρώτησες και σου είπε ότι γίνεται?
Και αν δεν παίξει το κλειδί, θα σου δώσει πίσω τα χρήματα?
Και πόσο χρεώνει για 1 κλειδί?

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #4 on: Παρασκευή 23 Νοέμβριος 2007, 22:30:28 μμ
Και μη του πεις που μένεις με τίποτα.
Είσαι άπαιχτος μεγάλε! Χα χα!

Offline mihalis81

• LindalowGX
  • Απλός οδηγός
    • Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Selfie
Reply #5 on: Παρασκευή 23 Νοέμβριος 2007, 22:42:08 μμ
Ποτέ δεν δίνω διευθυνση σε συνεργεία. έχω ακούσει πολλά.
για τιμή και τα σχετικά δεν γνωρίζω.
θα περάσω σήμερα μετά την δουλειά να ενημερωθώ και να σας ενημερώσω.

https://SecreLocal.com - Secret Chat Local Girls - No Verify - Anonymous Casual Dating -   Girls Chat Online

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #6 on: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 01:36:10 πμ
Επρεπε να ρωτησεις αμεσως θα σου ελεγε αμεσως αν μπορει εγω πηγα να φτιαξω για το αυτοκινητο και δεν μπορουσαν σε 2 μαγαζια παρολο που εφτιαχνε immo. Και καλα ηταν πολυ καινουργιο και δεν ειχαν σπασει οι κωδικοι μου ειπαν ακομα

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

flwrina

• Guest
Reply #7 on: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 02:21:56 πμ
εμενα που εσπασε το ενα κλειδι(το πλαστικο και δεν περνει πλεον μπρος) οπου και να ρωτησα μεχρι και σαλονικα δεν μπορει κανεις να κανει αντικλειδι. η χοντα θελει 30€ το κλειδι συν το κοστος για τον μαγνητισμο. κοντα στο 25€ περιπου. αλλη λυση ξεχαστε την!!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #8 on: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 07:15:06 πμ
Θανάση, SORRY, δική μου απάντηση ήταν προς εσένα. Έγινε όμως κάποιο μπέρδεμα επειδή βιαζόμουν να φύγω για δείπνο με φιλική παρέα! Δικό μου λάθος!
(Το ξαναγράφω και διαγράφω το παλιό και την απορία-απάντησή σου για να μην υπάρχουν άσκοπα μηνύματα)
-------------------------Αυτό είναι το σωστό---------------------------------

Θανάση,
Ότι και να γράψεις, μου φαίνεται "ανέκδοτο" και γελάω! Τί να σου πώ?

Η Χόντα ισχυρίζεται ότι η 2η γενιά HISS δεν σπάει ούτε αντιγράφεται.
Ενώ η 1η είχε αντιγραφεί.
« Last Edit: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 17:32:48 μμ by Chris_de_Ze »

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #9 on: Σάββατο 24 Νοέμβριος 2007, 17:12:15 μμ
Θανάση,
Ότι και να γράψεις, μου φαίνεται "ανέκδοτο" και γελάω! Τί να σου πώ?

Δηλ κάτι σαν ο Βέγγος σε σοβαρή ταινία.
Ρε τι πάθαμε. :eusa_snooty:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Κυριακή 01 Ιούνιος 2008, 05:22:25 πμ
αγορασα την μηχανη με ενα κλειδι γιατι το αλλο ο πρωην ιδιοκτητης το ειχε χασει. Προληπτικα εψαξα και γω να κανω 2ο κλειδι, κανα 2 κλειδαραδες που φτιαχναν κλειδια με immo που ρωτησα δεν μπορουσαν να το κανουν ενα ς αλλος μου ειπε οτι ειναι 2ης γενιας και περιμενουν σε λιγο καιρο νεο μηχανημα για να αντιγραψουν την πλακετα. Το κοστος δε ειναι κανα 80αρι απο οτι μου πε  :shocked: Μαλλον θα τ'αφησω προς το παρον. Δεν ρωτησα βεβαια ακομη στη ΧΟΝΤΑ αλλα δεν τον κοβω να εχουν οικονομικοτερη λυση. Ο κλειδαρας βεβαια μου προτεινε (και μαλλον σωστα) να κανω εστω ενα απλο αντικλείδι ωστε σε περιπτωση που το χασω να εχουν ετοιμη την 'κοπή' του κλειδιού και γλυτωνω επιπλεον εξοδα.

Απο περιοχή Θεσ/νίκης ξερει μηπως κανεις κλειδαρα πιο εξελιγμενο ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #11 on: Κυριακή 01 Ιούνιος 2008, 10:32:58 πμ
Δεν χρειαζόταν να κάνεις 2ο απλό κλειδί (δηλ. αυτό που σου πρότεινε ο κλειδαράς). Αρκεί να έχεις κάπου καταγεγραμμένο τον αριθμό του κλειδιού. Από τον αριθμό του κλειδιού και μόνο, μπορεί να κοπεί καινούριο απλό (μηχανικό) κλειδί. Ούτως ή άλλως ένα σκέτο μηχανικό κλειδί είναι σχεδόν άχρηστο (δηλ. να μην έχει επάνω το τσιπάκι του).

Η καλύτερη (και πιο σωστή/ασφαλής) λύση (αφού ο προηγούμενος "έχασε" το ένα και δεν ξέρεις ποιος το έχει), είναι να παραγγείλεις μια νέα μηχανική κλειδαριά (χωρίς ηλεκτρονική) από τη Χόντα, η οποία έρχεται μαζί με 2 νέα (άγραφτα) κλειδιά. Και να προγραμματίσεις τα 2 νέα κλειδιά (με βάση το υπάρχον σου κλειδί). Έτσι αποκλείεις την περίπτωση αν πχ. ο προηγούμενος έχει κρατήσει το 2ο κλειδί.

Αν όμως τυχόν χάσεις το ένα και μοναδικό κλειδί που έχεις τώρα, τότε το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο για να πάρεις μετά και καινούρια κλειδαριά και κλειδιά και καινούρια ηλεκτρονική (κόστος >€2000?).

Όσο για το αν μπορεί να φτιαχτεί από κάποιο μάστορα (εκτός Χόντα) ακριβές αντικλείδι του κλειδιού που έχεις, μάλλον το αποκλείω. Από όσο ξέρω, η 2η γενιά HISS δεν έχει μέχρι τώρα παραβιαστεί.
« Last Edit: Κυριακή 01 Ιούνιος 2008, 10:40:34 πμ by Chris_de_Ze »

costas

• Guest
Reply #12 on: Κυριακή 01 Ιούνιος 2008, 21:22:38 μμ
Δύσκολη η αντιγραφή του.

Xρήστο όπως ξέρεις ΟΛΑ γίνονται!
Το τέριος έχει ένα μαύρο κλειδί το μάστερ και 2 γκρί!
Το 1998 χάνω ένα γκρί και πάω να βγάλω 2 καινούρια!
Κόστος 75000 δραχμές! Αν είχα χάσει το μαύρο πάνω από 150000 δραχμές!
Τα έβγαλα αναγκαστικά, και σε λίγες μέρες πάνω για άλλη δουλειά σε κλειδαρά και του λέω την φάση!
Μου λέει μισό λεπτό, κοιτάει κάτι στον υπολογιστή του και μου λέει θα σου τά έβγαζα εγώ με 3000 δραχμές!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #13 on: Κυριακή 01 Ιούνιος 2008, 22:11:18 μμ
Κώστα δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το immobilizer της Daihatsu. Αλλά και πάλι, είναι σίγουρο ότι θα σου έφτιαχνε ένα σωστό κλειδί? Πάντως για το HISS της Honda αμφιβάλλω προς το παρόν αν μπορεί να φτιαχτεί.

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Δευτέρα 02 Ιούνιος 2008, 23:02:08 μμ
λοιπον , παιδια εκανα αυτο που επρεπε εξ αρχης: Ηοnda Δαβανοπουλος, με το πρωτοτυπο κλειδι, την αδεια και 60 ευρωπουλα εχεις ενα ιδιο  :)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #15 on: Δευτέρα 02 Ιούνιος 2008, 23:13:04 μμ
Άρα έκανες το σωστό και αυτονόητο! Και πολύ καλά έκανες. Δεν είχε νόημα να καταφύγεις σε "μαστοριές" και πατέντες "μαστοριών"!

€60 δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ξόδευες αν έχανες το ένα και μοναδικό κλειδί σου!
Και είσαι και ήσυχος πια!

ΥΓ: Ας το έχουν αυτό υπόψη τους και οι άλλοι φίλοι (που έχουν μείνει με 1 κλειδί) για να μην βρεθούν κάποια στιγμή προ εκπλήξεως.
« Last Edit: Δευτέρα 02 Ιούνιος 2008, 23:22:47 μμ by Chris_de_Ze »

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #16 on: Παρασκευή 13 Ιούνιος 2008, 17:18:10 μμ
επειδη και εγω εχω ενα κλειδι απο το μαγαζι που την πηρα μου ειπε για καποιον στα δικαστηρια ευλπιδων το κοστος 50 ε αλλα ακομα δεν το εχω κανει

costas

• Guest
Reply #17 on: Σάββατο 14 Ιούνιος 2008, 21:54:16 μμ
μου ειπε για καποιον στα δικαστηρια ευλπιδων

Tώρα είναι στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού!

Offline Animal

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #18 on: Τετάρτη 20 Αύγουστος 2008, 03:20:04 πμ
Παιδες, αντιγραφη απο κλειδαρα μπορει να κοστισει και 20 ευρω φθηνοτερα, απλα το κλειδι δε θα γραφει HONDA αλλα SILCA. Ιταλικο και καθολου μαιμου. Το ζορι ειναι να βρεις κλειδαρα επαγγελματια και οχι παπατζη, γιατι σιγουρα θα τον ξαναχρειαστεις. ;)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #19 on: Τετάρτη 20 Αύγουστος 2008, 05:00:02 πμ
Αν έχεις ΤΑ400/600 κάνεις αντικλείδι σε όποιο κλειδαρά θέλεις. Ακόμα και την ίδια την κλειδαριά μπορείς να επισκευάσεις. Με τα 650άρια όμως αυτό είναι κάπως δύσκολο (λόγω HISS)!
« Last Edit: Τετάρτη 20 Αύγουστος 2008, 16:51:08 μμ by Chris_de_Ze »

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Τετάρτη 20 Αύγουστος 2008, 16:20:15 μμ
Tώρα είναι στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού!

:haha2: :haha2: :haha2:

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline gan-gan

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #21 on: Πέμπτη 21 Αύγουστος 2008, 00:16:28 πμ
Άρα έκανες το σωστό και αυτονόητο! Και πολύ καλά έκανες. Δεν είχε νόημα να καταφύγεις σε "μαστοριές" και πατέντες "μαστοριών"!

Στα κλειδιά με immo δεν γίνεται καμία πατέντα η "μαστοριά". Το κλειδί κόβεται όπως ένα κοινό κλειδί (δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως, παρά μόνο στο ότι έχει και στις δύο πλευρές δοντάκια) και η ρύθμιση του immo γίνεται σε ειδική συσκευή. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχετε το όχημα μαζί σας για να δοκιμάσετε αν έχουν κοπεί τα δοντάκια του κλειδιού σωστά, ή αν θέλει κάνα ψιλό πασάκι ακόμα, και όχι τόσο για την λειτουργία του immo.
Όταν παίρνετε μεταχειρισμένο όχημα και σας λένε ότι υπάρχει μόνο το ένα κλειδί, αν ξέρετε κάνα καλό κλειδαρά ο οποίος δεν βαριέται, μποτείται να του πείτε να αλλάξει τον συνδυασμό στα δοντάκια της κλειδαριάς και να σας βγάλει και 2 νέα κλειδιά me immo. Συνήθως το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από το να πάτε σε κάποιον αντιπρόσωπο και να σας χρεώσει κερατιάτικα λες και σας δίνει το χρυσό κλειδί της πολης

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #22 on: Πέμπτη 21 Αύγουστος 2008, 03:13:38 πμ
Στα κλειδιά με immo δεν γίνεται καμία πατέντα η "μαστοριά". Το κλειδί κόβεται όπως ένα κοινό κλειδί (δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως, παρά μόνο στο ότι έχει και στις δύο πλευρές δοντάκια) και η ρύθμιση του immo γίνεται σε ειδική συσκευή.
Ξέρεις κάποιον συγκεκριμένο κλειδαρά να προγραμματίζει με επιτυχία κλειδιά για το ΤΑ650? (ειδικά για μοντέλα 2003+)

Offline gan-gan

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #23 on: Σάββατο 23 Αύγουστος 2008, 04:45:00 πμ
Μίλησα με τον γνωστό μου και δεν μπορεί, λόγο του ότι δεν έχουν δοθεί οι κωδικοί στην ελεύθερη αγορά από την αντιπρωσωπεία, το οποίο αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ.

Πάντως για το παρακατω
"Όταν παίρνετε μεταχειρισμένο όχημα και σας λένε ότι υπάρχει μόνο το ένα κλειδί, αν ξέρετε κάνα καλό κλειδαρά ο οποίος δεν βαριέται, μποτείται να του πείτε να αλλάξει τον συνδυασμό στα δοντάκια της κλειδαριάς και να σας βγάλει και 2 νέα κλειδιά me immo. Συνήθως το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από το να πάτε σε κάποιον αντιπρόσωπο και να σας χρεώσει κερατιάτικα λες και σας δίνει το χρυσό κλειδί της πολης"
ισχύει και είναι πολύ οικονομικό.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #24 on: Σάββατο 23 Αύγουστος 2008, 05:48:13 πμ
Πάντως για το παρακατω
"Όταν παίρνετε μεταχειρισμένο όχημα και σας λένε ότι υπάρχει μόνο το ένα κλειδί, αν ξέρετε κάνα καλό κλειδαρά ο οποίος δεν βαριέται, μποτείται να του πείτε να αλλάξει τον συνδυασμό στα δοντάκια της κλειδαριάς και να σας βγάλει και 2 νέα κλειδιά me immo. Συνήθως το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από το να πάτε σε κάποιον αντιπρόσωπο και να σας χρεώσει κερατιάτικα λες και σας δίνει το χρυσό κλειδί της πολης"
ισχύει και είναι πολύ οικονομικό.
Και πάλι: τί νόημα έχει σε ένα ΤΑ650 να φτιάξεις μόνο το μηχανικό κλειδί όταν δεν μπορείς να φτιάξεις το immobilizer?
Θα ξεκλειδώνεις το τιμόνι, θα ανοίγεις το ρεζερβουάρ, αλλά μπροστά τον κινητήρα δεν θα μπορείς να τον βάλεις! Στα ΤΑ400/600 μόνο ισχύει αυτό που αναφέρεις.