Διαφορα μπορουν να βγαλουν στο φως ελαχιστα στραβη δισκοπλακα. Εγω πριν απο καποια χρονια εδωσα να ξεπλεξουν/πλεξουν/ακτινολογησουν τροχους για να βαψω τις ζαντες μαυρες. Οταν εβγαλα τις δισκοπλακες πριν δωσω τους τροχους δεν σημειωσα ποια ειναι η δεξια και αριστερη επειδη θεωρησα οτι δεν παιζει ρολσ - και κανονικα δεν παιζει, απλα θα παρει λιγο περισοτερο να πατησουν σωστα τα τακακια αν μπουν αναποδα.
Οταν λοιπον πηρα πισω τους τροχους και εβαλα πανω τις δισκοπλακες, διαπιστωσα κι'εγω ενα ελαφρο παιξιμο στη μανετα καθως η μια μπροστινη πρεπει ναχε παρει λιγο οταν ξεκινησα καποτε με δισκοφρενο. Ειχα και πριν μια τετοια αισθηση αλλα ητανε αμελητεα. Εβγαλα λοιπον τις δισκοπλακες για να τις ελεγξω, και ειδα οτι η μια που ειχε μπει αριστερα ητανε ελαααχιστα στραβη και επρεπε να μπει δεξια, επειδη εκει εβαζα/βαζω παντα την κλειδαρια του δισκοφρενου. Τις αλλαξα λοιπον θεση και το φαινομενο εγινε παλι αμελητεο.
Αν δεν σε ενοχλει πολυ, θαλεγα μην ξοδευτεις για αλλη δισκοπλακα, εγω δεν εκανα τιποτα για τη δικη μου.