Hellas Transalp Forum

CFMOTO MT 800: Η πρώτη φωτογραφία στη φύση

African Boy · 1625

Offline African Boy

 • Τhe Professional
 • Rossi και πάνω !
 • *****
  • Posts: 7624
  • eGeorgalas
on: Πέμπτη 14 Ιανουάριος 2021, 14:37:46 μμ
Ο “Καλοδεχούμενος” ανταγωνιστήςΣύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους, αυτή η πρώτη φωτογραφία του νέου CFMOTO MT 800 στη… φύση και όχι μέσα σε studio, έχει “διαρρεύσει” από την ίδια την κινέζικη εταιρεία. Ήδη από τις 7 Δεκεμβρίου είχαμε τις φωτογραφίες της μοτοσυκλέτα στην τελική της μορφή, τόσο με τις χυτές ζάντες και τα πιο street ελαστικά, όσο και εκείνη με τις ζάντες με ακτίνες, χρυσά στεφάνια και πιο “off-road” ελαστικά. Όπως έχουμε πει, η μοτοσυκλέτα θα έχει τον κινητήρα των 799cc της προηγούμενης γενιά των 790 Adventure και όχι τον νέο υπερκυβισμένο των 890 Adventure του 2021.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι η CFMOTO να δημοσιοποιήσει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι βέβαιο αν η μοτοσυκλέτα θα είναι Euro 5 προδιαγραφών, όμως στη αποκλειστική συνέντευξη του αφεντικού της ΚΤΜ Stefan Pierer στον συνεργάτη μας Alan Cathcart, είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα για την Αυστριακή εταιρεία και πως θα είναι καλοδεχούμενος ανταγωνισμός… Σε κάθε περίπτωση, η μοτοσυκλέτα της CFMOTO τοποθετείται εμπορικά και τιμολογιακά κάτω από τις αντίστοιχες μοτοσυκλέτες της KTM και της Husqvarna, οπότε απευθύνεται και σε διαφορετικό κοινό. Μάλιστα μπορούμε να πούμε πως μπορεί να παίξει το ρόλο Δούρειου Ίππου για την KTM, αφού θα πάρει πελάτες κατευθείαν από τους Ιάπωνες ανταγωνιστές, αλλά και τις υπόλοιπες ανερχόμενες κινέζικες εταιρείες, όπως είναι η Benelli και η Voge.

Σε επίπεδο ποιότητας εξαρτημάτων, στη φωτογραφία φαίνεται πως τα περισσότερα περιφερειακά είναι από την προηγούμενη γενιά των 790 της ΚΤΜ, όπως π.χ. τα ακτινικά φρένα της J.Juan.

ΠΗΓΗ


"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"


Offline African Boy

 • Τhe Professional
 • Rossi και πάνω !
 • *****
  • Posts: 7624
  • eGeorgalas
Reply #1 on: Τρίτη 13 Απρίλιος 2021, 12:12:14 μμ
Είναι γεγονός: Μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες και την αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου, η CFMoto επιβεβαιώνει την άφιξη του 800MT και για την χώρα μας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της CFMoto μας επιβεβαίωσε, πριν λίγα λεπτά, την επερχόμενη άφιξη της 800MT, της μεγαλύτερης Adventure μοτοσυκλέτας της γκάμας της, και στην χώρα μας. Μαζί με την ανάλογη ενημέρωση, η CFMoto δημοσίευσε και τις πρώτες υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, που μας δείχνουν επιτέλους το μοντέλο, όπως ακριβώς θα είναι, χωρίς «καμουφλάζ» και κακής ποιότητας snapshots! Έτσι, επιβεβαιώνεται και η είδηση που σας φέραμε από τις αρχές του έτους, σχετικά με την αποκάλυψη της 800MT και των πληροφοριών για άφιξη στην Ευρώπη.Η νέα CFMoto 800MT αποτελεί ένα σημαντικό μοντέλο για την εταιρεία, το οποίο επωφελείται και από την μακροχρόνια συνεργασία της με την KTM. Πράγματι, ο κινητήρας των 790 κ.εκ. που το 800ΜΤ χρησιμοποιεί, δεν είναι άλλος από αυτόν του 790 Adventure της KTM, που για την περίσταση αναμένεται να αποδίδει περίπου 95 ίππους και ροπή στο επίπεδο των 9 kgm. Παράλληλα, το μοντέλο δεν μοιράζεται μόνο τον κινητήρα του με το KTM 790 Adventure, αλλά και το πλαίσιο, με σαφείς τις ισχυρές εκτός δρόμου δυνατότητες που υπόσχεται.

https://youtu.be/v6gugP_BgwU

Η CFMoto 800MT αναμένεται να έρθει στην χώρα μας μετά το καλοκαίρι του 2021, όσο βρισκόμαστε εν αναμονή για περισσότερα τεχνικά στοιχεία, τιμή και πληροφορίες για τον εξοπλισμό της. Σίγουρα, όπως βλέπουμε και από τις εικόνες, η 800MT θα φέρει πολλά περιπετειώδη «καλούδια» στην διάθεση του αναβάτη, όπως το τριβάλιτσο, τα προστατευτικά κάγκελα, ποδιά προστασίας κινητήρα, κάγκελα, προβολάκια ομίχλης και χούφτες, μεταξύ άλλων. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα, όταν τα έχουμε και εμείς στα χέρια μας…Πηγή


"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"