Τελικά θα αποχωριστώ την μηχανή μου, διότι μαζευτήκαν πολλά και δεν μπορώ να την "μαζέψω".
Την έχω πρώτο χέρι,αγορασμένη 17/1/2002 από τον Αραούζο στο Δάσος Χαϊδαρίου.
Μέχρι πριν 5 χρόνια μπορούσα και την συντηρούσα,αλλά με τις τωρινές συνθήκες δεν μπορώ, βέβαια την αμέλησα και εγώ και έδωσα προτεραιότητα σε άλλα πράγματα. Η μηχανή δεν είναι ζορισμένη καθόλου, το μοτέρ δεν καίει σταγόνα λάδι, έχει περίπου 110.000 χλμ, αλλά έχει χαλάσει από πέρισυ ο ατέρμονας και δεν δουλεύει το κοντέρ.
Η μηχανή έχει ψηλή ζελατίνα της MPF , πρίζα ναυτικού τύπου, διπλό σταντ, κάγκελα προστασίας μπροστά και βάσεις πίσω της SHAD για βαλίτσες , BAGSTER και αναμονή ρεύματος με καρφί, για να συνδέεται και να παίρνει ρεύμα συσκευή GPS ( είχα πάνω το ZUMO ).
θέλει τα εξής για να είναι πάλι μάχιμη:
1. ψυγεία, τάπες και υγρά( έχουν σαπίσει τα ψυγεία λόγω μη αλλαγής ποτέ υγρών) και έχει πετάξει σκουριές στο μοτέρ και ανεβάζει λίγο θερμοκρασία
2. αλυσιδογράναζα
3. δίσκους γιατί ψιλοπατινάρει
4. διακοπτάκι των φλας (δεν λειτουργεί το αριστερό φλας μόνο και ο μηχανικός μου είπε ότι χάλασε ο διακόπτης)
5. ένα μεγάλο σέρβις ,που θα αλλαχτούν όλα τα μπουζί, θα καθαριστούν και θα ρυθμιστούν τα καρμπυρατέρ και οι βαλβίδες
6. γκριπ χειρολαβών, σέλα προαιρετικά και λαμπάκι σκάλας μεγάλων φώτων(μπλέ)
7. ατέρμονα
8. λάστιχα και ακτινολόγηση
Και βγάλσιμο-πέταγμα η πλεξούδα του συναγερμού της Spyball , γιατί χάλασε η πλακέτα του συναγερμού και την πέταξα .
Αν κάποιου πιάνουν τα χέρια,που πιστεύω υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα, δεν θα κοστίσει πολλά,εάν ψαχτεί και λίγο με τα ανταλλακτικά.
Δυστυχώς εγώ ούτε λάμπα δεν ξέρω να αλλάζω και έτσι η μηχανούλα μου παραμελήθηκε.
Θα βγάλω φωτό κάποια στιγμή να ανεβάσω, να δείτε ...δεν έχω βάλει αγγελία ακόμη πουθενά, γιατί είπε θα την πάρει ο μεγάλος μου γιος ,γιατί έχει άκρες και θα την φτιάξει με χαμηλό κόστος.
Θα μου πεί τέλος του μήνα , αν θα μου δώσει 1500€ με όλα τα αξεσουάρ και τριβάλιτσα μαζί, ή αν θα κάνουμε ανταλλαγή με το σκουτεράκι του ένα pcx150 , για να πηγαίνω στην δουλειά μου.
Βέβαια της γυναίκας μου της λείπουν τα ταξίδια με την μηχανή και στενοχωριέται που θα την δώσουμε, αλλά μου είπε ότι θα πάρουμε άλλη κάποια στιγμή. Τα σκούτερ δεν τα συμπαθεί καθόλου...έιχα ενα παλιά και το μετάνοιωσα..
Αυτά λοιπόν...περιμένω απάντηση τελική από τον γιο μου και τα λέμε......
ευχαριστώ πολύ!