Hellas Transalp Forum

Διεθνής Συνάντηση Transalp 2008 - Ελλάδα - Πάργα 1-4 Μαϊου

KostasC · 195011

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
  • Δεν δαγκώνω λέμεεεε... άμα δεν με πειράξεις
Reply #25 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 18:12:59 μμ
"Όποιος δεν έχει κλείσει την συμμετοχή του ΔΕΝ θα μπορεί να συμμετάσχει στην
εκδήλωση ! (εξηγούμαστε να μη παρεξηγούμαστε"

Αντε για διανυκτερεύσεις θα βρούμε πιστεύω γυρω γύρω στην περιοχή.
Το παραπάνω τι σημαίνει κώστα? Οταν λες οτι δεν θα μπορει να συμμετασχει στην εκδήλωση? δηλαδή...  ???

Η πίστα και ο δρόμος είναι αντιστρόφως ανάλογες καταστάσεις.
Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #26 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 18:26:25 μμ
"Όποιος δεν έχει κλείσει την συμμετοχή του ΔΕΝ θα μπορεί να συμμετάσχει στην
εκδήλωση ! (εξηγούμαστε να μη παρεξηγούμαστε"

Αντε για διανυκτερεύσεις θα βρούμε πιστεύω γυρω γύρω στην περιοχή.
Το παραπάνω τι σημαίνει κώστα? Οταν λες οτι δεν θα μπορει να συμμετασχει στην εκδήλωση? δηλαδή...  ???

Για να πετύχει μια τέτοια εκδήλωση πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι ο κόσμος θα περάσει καλά.

Για παράδειγμα αναφέρω το εξής, το εστιατόριο που θα τρώμε βρίσκεται στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε (το βασικό, γιατί μάλλον πάμε και για δεύτερο ξενοδοχείο). Η χωρητικότητά του είναι οριακά στα 200 άτομα, οπότε δε μπορούμε να δεχτούμε παραπάνω.

Επίσης ένας ανεξέλεγκτος αριθμός μοτοσυκλετών σε μια μαζική εκδρομή θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα τόσο κατά τη διάρκεια της εκδρομής (βλέπε κίνηση, διασταυρώσεις που θα χρειάζονται επιτήρηση, προσωπικό που θα επιτηρεί κα), όσο και κατά την άφιξη στον προορισμό (βλέπε θέσεις Parking, μποτιλιάρισμα κα).

Το πιο βασικό είναι ότι οι διοργανωτές (δηλαδή το HTC) θα είναι υπεύθυνοι για όλο αυτό τον κόσμο που θα φιλοξενούν και είναι αδύνατον να μην υπάρχει ένα ανώτατο όριο.

Εκτός λοιπόν από τη διαμονή που θα μπορέσει να βρει όποιος θελήσει να έρθει την τελευταία στιγμή, ΔΕ θα μπορεί να τρώει μαζί μας, ούτε να συμμετάσχει στις μουσικές βραδιές που οργανώνουμε, ούτε στη μεγάλη ομαδική εκδρομή.

Δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς, δε μπορούμε να θυσιάσουμε την ποιότητα για την ποσότητα!!!

Παύλος Καρούμπης

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #27 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 18:56:23 μμ
 ???

:-[

:eusa_silenced:

Αλλά επειδή δε μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό ,υποστηρίζω το Δ.Σ. σε όποια απόφαση κι αν πάρει.
Προσωπικά δε θα κλείσω γιατί το χωριό μου είναι κοντά.
Όποιοι από εμάς δεν κλείσουν και βρεθούν τελικά εκεί ,κάτι θα κάνουμε μεταξύ μας δε θα γίνουμε και εμπόδιο.
Μία παρατηρησούλα όμως ?
Όλη αυτή την "προστασία" της "ποιότητος" πως είστε διατεθειμένοι να κάνετε μου ακούγεται σαν γκετοποίηση.Δηλ. μέλη του club του forum ,μοτοσυκλετιστές που θα έρθουν με την όποια καλή διάθεση γιά ένα Πανευρωπαικό μοτοσυκλετιστικό γεγονός δεν θα έχουν καμία πρόσβαση?
Κάποιους που θα βρεθούν στο δρόμο και θα θελήσουν ν΄ακολουθήσουν πως θα τους "διώξετε" ?

Ας μη παρεξηγηθώ ,δε θέλω να που απαντήσει κανένας σας για το καλό του club ενδιαφέρομαι ,δε θέλω να μας μάθουν ως "αφυψηλού" και τα όρια είναι κάπως λεπτά.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #28 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 19:37:06 μμ
Αλλά επειδή δε μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό ,υποστηρίζω το Δ.Σ. σε όποια απόφαση κι αν πάρει.
Προσωπικά δε θα κλείσω γιατί το χωριό μου είναι κοντά.
Όποιοι από εμάς δεν κλείσουν και βρεθούν τελικά εκεί ,κάτι θα κάνουμε μεταξύ μας δε θα γίνουμε και εμπόδιο.
Μία παρατηρησούλα όμως ?
Όλη αυτή την "προστασία" της "ποιότητος" πως είστε διατεθειμένοι να κάνετε μου ακούγεται σαν γκετοποίηση.Δηλ. μέλη του club του forum ,μοτοσυκλετιστές που θα έρθουν με την όποια καλή διάθεση γιά ένα Πανευρωπαικό μοτοσυκλετιστικό γεγονός δεν θα έχουν καμία πρόσβαση?
Κάποιους που θα βρεθούν στο δρόμο και θα θελήσουν ν΄ακολουθήσουν πως θα τους "διώξετε" ?

Ας μη παρεξηγηθώ ,δε θέλω να που απαντήσει κανένας σας για το καλό του club ενδιαφέρομαι ,δε θέλω να μας μάθουν ως "αφυψηλού" και τα όρια είναι κάπως λεπτά.

Θανάση μου, μετρημένα κουκιά είναι. 100 ξένοι και 100 Έλληνες θα είναι περίπου η αναλογία. Φυσικά δεν κάνουμε καμία γκετοποίηση.
Οποιος είναι μέλος μπορεί να έρθει δηλώνοντας από τώρα. Οποιος δεν είναι πρέπει να περιμένει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Δε νομίζω οτι είναι άδικο αυτό. Πολλοί απο τα μέλη θα είναι και εθελοντές και πρέπει να τους εξασφαλίσουμε μια θέση σίγουρα.
Καλή διάθεση έχουμε όλοι... αλλά με αυτή τη λογική της τελευταίας στιγμής , ο Γερμανός ο Ρουμάνος ή εγώ και πόσα άλλα μέλη, είμαι το κορόιδο να προπληρώσω μήνες πριν ? Ουτε εγώ έχω τη δυνατότητα να ξέρω την άδεια μου μέχρι τότε ! αλίμονο. Έτσι ήταν και ΄περυσυ στην
Αυστρία... ΄τρέξαμε και σε μια εβδομάδα απο τον Φεβρουάριο είχαμε κλείσει τις θέσεις μας. Μετά το μόνο που έμενε ήταν να κανονίσουμε το πρόγραμμα μας ανάλογα... και όλοι το κατάφεραν.
Με αυτό τον τρόπο βοηθάς την οργανωτική ομάδα που εργάζεται ΠΡΙΝ την προηγούμενη ΙΤΤ γι αυτή την ΙΤΤ !
Νομίζω οτι όποιος θέλει να συμμετέχει Πραγματικά, μόνο με τη συμμετοχή του μπορεί να το κάνει. Άλλωστε οι τιμή των 130Ε είναι πραγματικά
πολύ χαμηλή ... διαμονή, φαγητό,T-shirt, αναμνηστικά,παροχές απο χορηγούς,οργανωμένες βόλτες,πάρτι και πολλές εκπλήξεις.... για 4 ημέρες.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 19:44:16 μμ
ΝΑ συμπληρώσω ότι 200 άτομα δεν υπήρξαν ποτέ ξανά σε ΙΤΤ. Οι Ολλανδοί (εμπνευστές της ΙΤΤ) μας τόνισαν ότι πρέπει να έχουμε ανώτατο όριο στις συμμετοχές και μάλιστα μικρότερο από 200 άτομα...κάτι δε θα ξέρουν αυτοί που την έχουν διοργανώσει τόσες φορές;

Ας μην το κουράζουμε, όποιος θέλει να έρθει να πληρώσει νωρίς, ας ξεφύγουμε απο τη νοοτροπία του Έλληνα της τελευταίας στιγμής.

Θανάση αν έρθεις βόλτα επειδή όπως λες το χωριό σου είναι κοντά, λυπάμαι αλλά δε θα μπορείς ούτε να κάτσεις για φαί μαζί μας...

Παύλος Καρούμπης

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
  • Παρε μανέτα μαζί σου Γιωργάκι.
Reply #30 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 19:52:57 μμ
Μεσα και εγω.

Γιώργος Κεκές

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #31 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 20:52:33 μμ
Επειδή δεν ειναι εφικτό να ξέρουμε όλοι από τωρα τι θα μπορέσουμε να κάνουμε τότε τι πρόβλεψη υπάρχει για εμάς?

Χρηστο μου, και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω.....
Ειδικα αν εχεις παιδι, δεν μπορεις να προγραμματισεις για τοσο μακρια....

Ξερεις ποσες φορες εχουμε αναβαλλει πραγματα που τα εχουμε προγραμματισει.
πχ. αρρωσταινει, τι θα κανεις ???

Εγω δηλωσα συμμετοχη, και ευχομαι να πανε ολα καλα.

Αν μας τυχει κατι, θα παει αλλος στη θεση μας.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #32 on: Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2007, 21:35:43 μμ
Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να δηλώσω συμετοχή.
Άμα μάθει ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου(με μηχανές αρκετοί) θα με καθαρίσει ,επίσης δε μπορώ να του προτείνω να δηλώσει και αυτός γιά τόσο κοντά.
Και η μάνα μου κάτω επίσης δε γίνεται να της αφήσω τα παιδιά και να φύγω 3 βράδια ,όπως και δε γίνεται να μην τα πάρω μαζί μου .(αυτό είναι χειρότερο.)
Είμαι πάντως στη διάθεση του ΔΣ γιά κείνες τις μέρες.
Επίσης όσοι έρθουν τελευταία στιγμή και δε γίνεται λόγω υπεράριθμων να συμμετέχουν θα δούμε τότε ωστε να μη μείνει κανένας παραπονεμένος.
Όσο γιά ένα μπλουζάκι τουλάχιστον ελπίζω να γίνεται να πάρω.

(Κοίτα ρε παιδί μου το ότι είναι κοντά στην πατρίδα να μη μου βγαίνει σε καλό.. :-\)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 00:27:14 πμ
Εγω δηλωσα συμμετοχη, και ευχομαι να πανε ολα καλα.

Αν μας τυχει κατι, θα παει αλλος στη θεση μας.

Με το ίδιο σκεπτικό δήλωσα και γω. Αλλά και πολλοί άλλοι, που δήλωσαν ήδη συμμετοχή. 

flwrina

• Guest
Reply #34 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 00:30:19 πμ
Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να δηλώσω συμετοχή.
Άμα μάθει ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου(με μηχανές αρκετοί) θα με καθαρίσει ,επίσης δε μπορώ να του προτείνω να δηλώσει και αυτός γιά τόσο κοντά.
Και η μάνα μου κάτω επίσης δε γίνεται να της αφήσω τα παιδιά και να φύγω 3 βράδια ,όπως και δε γίνεται να μην τα πάρω μαζί μου .(αυτό είναι χειρότερο.)
Είμαι πάντως στη διάθεση του ΔΣ γιά κείνες τις μέρες.
Επίσης όσοι έρθουν τελευταία στιγμή και δε γίνεται λόγω υπεράριθμων να συμμετέχουν θα δούμε τότε ωστε να μη μείνει κανένας παραπονεμένος.
Όσο γιά ένα μπλουζάκι τουλάχιστον ελπίζω να γίνεται να πάρω.

(Κοίτα ρε παιδί μου το ότι είναι κοντά στην πατρίδα να μη μου βγαίνει σε καλό.. :-\)

αν εισαι γκαντεμης....μην την ψαχνεις. το πολυ πολυ...αν με βολεψει για κανα 2 μερες θα τα πουμε εκει θαναση, στους ακαλεστους θα ειμαστε ;D ;D ;D ;D ;D

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #35 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 01:20:36 πμ
Παιδιά, δήλωσα! αν και έτσι χάνω 11 μέρες στην Γαλλία, όλα πληρωμένα, αλλά χαλάλι του....
Τα λεφτά παιδιά, θα τα βάλω τώρα με το δώρο (όπως όλοι οι Έλληνες, που περιμένουν τον "Άη Βασίλη" με τα €....) Ερώτηση: 130 € είναι το άτομο, είτε έχει ΤΑ, είτε όχι, αν δηλώσω αργότερα καμιά νεράιδα, θα είμαστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο; (έχω δηλώσει δύκλινο) αν όχι, μπορώ να το κάνω μονόκλινο; (οπότε να κοιμηθούμε μαζί στο ίδιο κρεβάτι) και, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να φέρει όλη την φαμίλια (πχ πρόεδρος...λέμε...) δεν θα έπρεπε να είχε κάποια έκπτωση; (4 Χ 130 = 520) έστω για τα παιδιά;

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #36 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 01:38:53 πμ
Τα 130 ευρώ είναι ανά άτομο. Το κόστος της συμμετοχής είναι βασισμένο στο άτομο και οχι στη μηχανή (διαμονή,φαγητό κλπ).
Για το μονόκλινο θα χρειαστεί να πληρώσεις παραπάνω (και μάλλον θα είναι κλεισμένα ολα όπως τώρα). Οπότε αν μέχρι κάποια ημερομηνία δεν έχεις κλείσει δεύτερο άτομο θα σε βάλουμε με κάποιον άλλο παρέα (υπάρχει ενας Γερμανός 2μετρος μονός... που ψάχνει για τρυφερούς Ελληνες να παίξουν κάλυψη απόκρυψη)

Για τα παιδιά κάτι κοιτάμε και αναλόγως θα ενημερώσουμε.

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
Reply #37 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 01:49:59 πμ
Ερώτηση: 130 € είναι το άτομο, είτε έχει ΤΑ, είτε όχι, αν δηλώσω αργότερα καμιά νεράιδα, θα είμαστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο; (έχω δηλώσει δύκλινο) αν όχι, μπορώ να το κάνω μονόκλινο; (οπότε να κοιμηθούμε μαζί στο ίδιο κρεβάτι)

Παιδιά μην φέρνετε γυναίκες  μαζί θα φέρει ο Θανασάκης Νεραιδοκόριτσα.

Γιώργος Κεκές

rastabill

• Guest
Reply #38 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 01:52:32 πμ

Για τα παιδιά κάτι κοιτάμε και αναλόγως θα ενημερώσουμε.

Για κοιτάχτε για κοιτάχτε.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 01:58:43 πμ
Για κοιτάχτε για κοιτάχτε.

Κι εγω που νομιζα,  οτι μονο εγω εχω τετοιο προβλημα..........

rastabill

• Guest
Reply #40 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 02:08:41 πμ
Κι εγω που νομιζα,  οτι μονο εγω εχω τετοιο προβλημα..........
Θα πάρουμε και τα παιδιά μαζί.

costas

• Guest
Reply #41 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 02:11:50 πμ
Παιδιά μην φέρνετε γυναίκες  μαζί

Mη φέρετε διότι οι 100 Ξένοι θα φέρουν 100 Ξένες (βασικά σουηδέζες και φιλανδέζες 1.85 η πιό κοντή) οι οποίες είναι τρελλαμένες με Ελληνες τρανσαλπιστές και θέλουν να κοιμηθούν μαζί τους!

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
Reply #42 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 02:17:08 πμ
Mη φέρετε διότι οι 100 Ξένοι θα φέρουν 100 Ξένες (βασικά σουηδέζες και φιλανδέζες 1.85 η πιό κοντή) οι οποίες είναι τρελλαμένες με Ελληνες τρανσαλπιστές και θέλουν να κοιμηθούν μαζί τους!

Κώστα 1,85 η πιο κοντή ε; άντε να βρεις άλλους 15 πόντους την τρελά μου.

Γιώργος Κεκές

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 02:27:10 πμ

Ωραια!!!!

Εμεις δεν ξερουμε ακομα. Θα δουμε.........

Offline redkom

• Rossi και πάνω !
Reply #44 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 02:53:14 πμ
Έστειλα κι εγώ τη συμμετοχή μου. Τα χρήματα θα τα καταθέσω από βδομάδα.

Μη κοιτάς ποτέ πίσω. Πάντα εμπρός. Εξάλλου...είσαι πρώτος!!!!!!

Χρήστος Σιώνας
Θεσ/νίκη

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #45 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 03:14:56 πμ
Tο πολύ πολύ να τα φέρετε στη μάνα μου.  Όλα..
Τσίρκος θα γίνει... ;D

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #46 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 03:19:28 πμ
Tο πολύ πολύ να τα φέρετε στη μάνα μου.  Όλα..
Τσίρκος θα γίνει... ;D

Μια χαρα θα ναι ετσι.

Γιατι θα μας πρηξουνε.............

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #47 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 06:39:37 πμ

Λες έτσι να καταλάβουμε γιατί ο πάγκαλος την έκανε για φιλανδία;;;;;; :P :o ;D

axidous

• Guest
Reply #48 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 16:19:17 μμ
Μεσα και εγω απο εβδομαδα η καταθεση

φιλικα

tzenitzou

• Guest
Reply #49 on: Παρασκευή 14 Δεκέμβριος 2007, 16:30:31 μμ
Ε βρε τι προβλήματα αντιμετωπίζει ο κόσμος??

Ενώ εγώ με ένα σμπάρο 2 τριγόνια.
Και διπλη συμμετοχή και το παιδάκι μου μαζί.
Και εξ αρχής ξέρω τί δωμάτιο θα χρησιμοποιήσω!!!!
Βλέπεται έτσι και την πρακτική πλευρά του θέματος, το νά κάνεις παιδιά νέος-α.........