Αλλά επειδή δε μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό ,υποστηρίζω το Δ.Σ. σε όποια απόφαση κι αν πάρει.
Προσωπικά δε θα κλείσω γιατί το χωριό μου είναι κοντά.
Όποιοι από εμάς δεν κλείσουν και βρεθούν τελικά εκεί ,κάτι θα κάνουμε μεταξύ μας δε θα γίνουμε και εμπόδιο.
Μία παρατηρησούλα όμως ?
Όλη αυτή την "προστασία" της "ποιότητος" πως είστε διατεθειμένοι να κάνετε μου ακούγεται σαν γκετοποίηση.Δηλ. μέλη του club του forum ,μοτοσυκλετιστές που θα έρθουν με την όποια καλή διάθεση γιά ένα Πανευρωπαικό μοτοσυκλετιστικό γεγονός δεν θα έχουν καμία πρόσβαση?
Κάποιους που θα βρεθούν στο δρόμο και θα θελήσουν ν΄ακολουθήσουν πως θα τους "διώξετε" ?
Ας μη παρεξηγηθώ ,δε θέλω να που απαντήσει κανένας σας για το καλό του club ενδιαφέρομαι ,δε θέλω να μας μάθουν ως "αφυψηλού" και τα όρια είναι κάπως λεπτά.
Θανάση μου, μετρημένα κουκιά είναι. 100 ξένοι και 100 Έλληνες θα είναι περίπου η αναλογία. Φυσικά δεν κάνουμε καμία γκετοποίηση.
Οποιος είναι μέλος μπορεί να έρθει δηλώνοντας από τώρα. Οποιος δεν είναι πρέπει να περιμένει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Δε νομίζω οτι είναι άδικο αυτό. Πολλοί απο τα μέλη θα είναι και εθελοντές και πρέπει να τους εξασφαλίσουμε μια θέση σίγουρα.
Καλή διάθεση έχουμε όλοι... αλλά με αυτή τη λογική της τελευταίας στιγμής , ο Γερμανός ο Ρουμάνος ή εγώ και πόσα άλλα μέλη, είμαι το κορόιδο να προπληρώσω μήνες πριν ? Ουτε εγώ έχω τη δυνατότητα να ξέρω την άδεια μου μέχρι τότε ! αλίμονο. Έτσι ήταν και ΄περυσυ στην
Αυστρία... ΄τρέξαμε και σε μια εβδομάδα απο τον Φεβρουάριο είχαμε κλείσει τις θέσεις μας. Μετά το μόνο που έμενε ήταν να κανονίσουμε το πρόγραμμα μας ανάλογα... και όλοι το κατάφεραν.
Με αυτό τον τρόπο βοηθάς την οργανωτική ομάδα που εργάζεται ΠΡΙΝ την προηγούμενη ΙΤΤ γι αυτή την ΙΤΤ !
Νομίζω οτι όποιος θέλει να συμμετέχει Πραγματικά, μόνο με τη συμμετοχή του μπορεί να το κάνει. Άλλωστε οι τιμή των 130Ε είναι πραγματικά
πολύ χαμηλή ... διαμονή, φαγητό,T-shirt, αναμνηστικά,παροχές απο χορηγούς,οργανωμένες βόλτες,πάρτι και πολλές εκπλήξεις.... για 4 ημέρες.