Δεν το γνώριζα ότι είχαν στην Ελληνική Αστυνομία ΤΑ 650!
Περνούσα σήμερα μπροστά από ένα τμήμα και όταν την είδα έβγαλα το κινητό και άρχισα να τραβάω.. Πετάχτηκαν 2-3 από το τμήμα, με πήραν μέσα και άρχισαν να μου λένε γιατί φωτογραφίζω κλπ... Τους εξηγώ ότι είμαι κάτοχος του μοντέλου και υπάρχει μια κοινότητα στο διαδίκτυο και θέλω να το μοιραστώ μαζί τους κλπ κλπ και ηρεμούν τα πράγματα... Τελικά ο ένας από αυτούς θέλει να αγοράσει μια ΤΑ και πιάσαμε την κουβέντα.. Μετά πήγα με τον οδηγό της και την πήγαμε λίγο μπροστά και τράβηξα μερικές νέες φωτό με την άδειά τους (τις πρώτες τις έσβησα όταν μου το ζήτησαν)..
Ο ίδιος ήταν πολύ ευχαριστημένος από την αξιοπιστία της, την άνεσή της και την ευελιξία της αλλά είχε παράπονο από την ισχύ της, θα ήθελε παραπάνω άλογα (big surprise!).. Και μιλάμε για τις εντυπώσεις κάποιου που μπορεί να κάνει και 8 ώρες την ημέρα πάνω στη μηχανή!
Θεωρώ πως είναι πολύ όμορφες και το προστατευτικό του ντεπόζιτου είναι όλα τα λευτά!

Η είδηση είναι ότι η Ελληνική Αστυνομία ήταν έτοιμη να αγοράσει Vstrom-650 για τη νέα σειρά αλλά τελευταία στιγμή έγινε προσφορά από Honda για την ΝΕΑ την 700άρα σε καλύτερη τιμή και είχε παγώσει η πρώτη παραγγελία αφού βρίσκονται σε δίλημμα..
Λέτε να δούμε σε λίγο καιρό την νέα ΤΑ με τα χρώματα της αστυνομίας;
Σας αναφέρω τι μου ειπώθηκε με κάθε επιφύλαξη. Το τι ισχύει και τι όχι δεν το γνωρίζω. Απλά θεώρησα ότι μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους από εσάς και σας το γράφω..