Hellas Transalp Forum

Ακρόπολη κ Africa

Stoneman · 2605

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2019, 01:09:19 πμ
Αυτό το βάσανο κάθε φορά για το που θα αναρτηθεί ένα θέμα κ που ταιριάζει είναι το μόνο που με αγχώνει.
Αν δεν ''κάθεται '' σωστά εδώ ας μεταφερθεί.

Πριν λίγες βδομάδες μια Κυριακή με ήλιο , πήγαμε οικογενειακώς μια βόλτα ποδαράτη στο Θησείο να δούμε κ λίγο απο μοναστηράκι , να δεί κ ο μπαμπάς (τρομάρα του) την Ακρόπολη αφού είχε να την δεί απο το ... δημοτικό, δλδ κάπου μισό αιώνα πίσω  :2hysterical:

Ανηφορίσαμε λοιπόν :

Και κάπου εκεί στα μισά βλέπω μια Africa :

Δεν ξέρω αν ο ταξιδευτής αναβάτης της συχνάζει εκεί , η για πόσο καιρό ακόμα θα το κάνει ,
αλλά ζητούσε βοήθεια / υποστήριξη για να συνεχίσει το ταξίδι του.
Το μηχανάκι ήταν όλο καλυμένο απο αυτοκόλλητα , κ δεν ξέρω πόσες φορές είχε γυρίσει το κοντέρ.

Περίμενα για να του μιλήσω αλλά μιλούσε Ιταλικά ? Ισπανικά ? κ του την είχαν πέσει ενα τσούρμο τουρίστες
που μάλλον ηξεραν την γλώσσα κ δεν μπόρεσα να πάρω περισσότερες πληροφορίες.

Αυτός καλά τα κατάφερε, εμείς να δούμε που δεν μπορούμε να πάμε ενα Λουτράκι για καφέ. :goofy: :goofy:

Kαλούς δρόμους νάχει.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #1 on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2019, 01:16:47 πμ
Αυτός καλά τα κατάφερε και θα τα καταφέρνει γιατί είναι μόνος του και δεν τον νοιάζει τίποτα ....

Εμείς πρέπει να συντονιστούμε σιγά σιγά.........

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2019, 01:17:57 πμ
πριν καιρο ηταν και ενας τρανσαλπας με την γυναικα του... μονο που αυτοι (για τον ιδιο λόγο) πουλούσαν πραγματακια που εφτιαχναν με τα χερια τους για να χρηματοδοτηθούν

Απο Αργεντινη ειχαν ξεκινήσει αν θυμάμαι καλά... και είχαν ξαναέρθει Ελλάδα και μας είχαν συναντησει τότε σαν σύλλογο (Συμοφε νομιζω?) .

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline KKalantzis

• HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Where the streets have no name!
Reply #3 on: Πέμπτη 17 Ιανουάριος 2019, 19:02:46 μμ
Και αυτός Αργεντινός είναι, κάνει τον γύρο του κόσμου με την γυναίκα και το(τα) παιδί(ά) του, δεν θυμάμαι εάν είναι 1 ή 2.
Ο γιός του πάντως που σήμερα είναι πέντε χρονών, είχε γεννηθεί στην Ελλάδα, την πρώτη φορά που είχαν περάσει από εδώ. Τώρα είναι η τρίτη φορά!
Και αυτός πουλάει μπλουζάκια και διάφορα χειροτεχνήματα για να τα βγάλει πέρα, πολύ ωραίος τύπος :)

Keep riding !!!

Offline PANTANTREAS UNO

• Μέλος HTC
  • οδηγός τρίκυκλου
Reply #4 on: Παρασκευή 18 Ιανουάριος 2019, 22:31:28 μμ
Τον ειχα δει και περυσι στο ιδιο σημειο!!!

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #5 on: Σάββατο 19 Ιανουάριος 2019, 00:23:25 πμ
Τον ειχα δει και περυσι στο ιδιο σημειο!!!

Eχασα την αποκλειστικότητα δλδ ?  :2hysterical:

Λέτε νάναι κάνα παληκάρι δικός μας που βρήκε τρόπο να ''βγάζει'' το ψωμάκι του?  ;D

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #6 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2019, 03:46:57 πμ
Εμένα μου τη δίνει νέοι και υγιείς άνθρωποι να ταξιδεύουν ζητιανεύοντας.
Κουφόν επίσης να ζητάς χορηγούς για να κάνεις διακοπές, αλλά αφού τους βρίσκουν μαγκιά τους.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline stefosg

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2019, 05:30:16 πμ
Εμένα μου τη δίνει νέοι και υγιείς άνθρωποι να ταξιδεύουν ζητιανεύοντας.
Κουφόν επίσης να ζητάς χορηγούς για να κάνεις διακοπές, αλλά αφού τους βρίσκουν μαγκιά τους.
Για το πρώτο που αναφέρεις δεν μπορώ να σχολιάσω. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητες του και αυτό που θεωρώ Εγώ αυτονόητο (πχ. Μια δουλειά) για αυτόν είναι ανήκουστο. Αυτό που λες για τους χορηγούς, δεν το βρίσκω κακό. Είναι μια συμφωνία και η Χ εταιρεία, αντί να δώσει τα λεφτά της διαφήμισης σε έντυπο η ηλεκτρονικό μέσο τα δείνει στον αναβάτη με την προϋπόθεση να δείχνει λογότυπα και να γίνεται αναφορά. Πιαθνον μικρότερο κόστος για την εταιρεία και περισσότερη προβολή (Μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #8 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2019, 21:21:04 μμ
Αυτό που λες για τους χορηγούς, δεν το βρίσκω κακό. Είναι μια συμφωνία και η Χ εταιρεία...

Συμφωνούμε, το γράφω και εγώ, "αφού τους βρίσκουν, μαγκιά τους". Απλά προτιμώ να μοιραστώ μαζί σας την αλήθεια για τη συμπεριφορά του εξοπλισμού και όχι να γράφω αυτά που "πρέπει" να γράφω. Μετά τόσα χρόνια δουλειάς προτιμώ να μην αναλαμβάνω δουλειές στα ταξίδια και να μοιράζομαι μαζί σας την αλήθεια.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!