Έβαλα λάδια, IGOL 10 - 40 που είχα, γιατί σύμφωνα με το βιβλιαράκι τα παληά ήταν εκεί 10.000 χλμ. Και φίλτρο λαδιού βεβαίως βεβαίως.
Τα τακάκια έχουν μέλλον, τα υγρά τα συμπλήρωσα, αλλαγή αργότερα.
Πάμε και μπροστά για την αλλαγή του ψυκτικού. Σύμφωνα με το βιβλίο βρίσκονται εκεί από το 2014. Τσάμπα το εύγε του παραπάνω ποστ, μπροστά και εσωτερικά του φαίρινγκ υπάρχουν 3 πλαστικά στεραιωμένα με βλακοπριτσίνια κυρίως. Το 600 έχει ένα και καλύτερα στεραιωμένο, το οποίο βέβαια από την πρώτη φορά που το έβγαλα, δεν το ξανατοποθέτησα. Εννοείται το ίδιο θα έκανα στο 650, αλλά δεν είναι δικό μου.

Το φαίρινγκ του 650 είναι ένα κομάτι, ενώ του 600 τρία, από τα οποία αφαιρείται το δεξιό για πρόσβαση στην τάπα του ψυγείου. Από τα τρία εσωτερικά πλαστικά του 650 πρέπει να φύγει το δεξιό τουλάχιστον για να έχεις πρόσβαση στην επάνω βίδα του προστατευτικού του ψυγείου. Αν φύγει η επάνω βίδα μπορεί να παραμερίσει το προστατευτικό και να έχεις πρόσβαση στην τάπα.
Κανε τα κουμαντα σου λοιπον να καθαριστει (πλεον οσο γινεται) και να μπει ενα σωστο αντιψυκτικο γιατι ετσι οπως το βλεπω μαλλον μονο νερακι βαζανε μεχρι τωρα στο ερμο το ΤΑ
Σοφέ αλλά όχι γέροντα Κώστα, τα πράγματα είναι αρκετά καλά για το κύκλωμα ψύξης. Πρώτον δεν έλειπε σταγόνα και δεύτερον αν και μου φάνηκε γάργαρο νερό της βρύσης...
... τελικά είχε κάποιο χρώμα, οπότε θα ήταν αντιψυκτικό. Τα άλατα ίσως ήταν από την ποιότητα της ευρωπαϊκής βαφής, ή από την θάλασσα, η μηχανή ήταν Κρήτη.
Σοφέ γέροντα, δεν χρειάζεται να λυθεί όλο το μηχανάκι για να μπουν υγρά.

Εδώ έχω σπρώξει το ρεζερβουάρ λίγο πίσω, ίσως να μη χρειάζεται αν έχεις χωνί με σωλήνα και το προστατευτικό του ψυγείου προς τα εμπρός. Αν ήταν δικό μου το 650 σίγουρα θα έκοβα το πλαστικό που σκεπάζει την τάπα και έτσι δεν θα χρειαζόταν να μετακινηθεί προς τα εμπρός το προστατευτικό του ψυγείου και άρα να ασχοληθώ με τα τρία εσωτερικά πλαστικά του φαίρινγκ.
« Last Edit: Πέμπτη 15 Νοέμβριος 2018, 20:35:30 μμ by γκ »
Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!