Hellas Transalp Forum

immobilizer και προβληματα

razorcool · 2523

Offline razorcool

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Τρίτη 19 Ιούνιος 2018, 19:38:17 μμ
ειμαι κατοχος μιας transalp XL 650 V model 2001 εδω και λιγο καιρο εχει ξεκινησει και μου κανει το εξης κουφο βαζω το κλειδι το γυρναω και περιμενω να σβησει η ενδειξη του immobilizer για να δωσω με την μιζα να παρει εμπρος , εεε εδω και λιγες μερες που και που το immobilizer δεν σβηνει οποτε και δεν παιρνει μπροστα και ειμαι αναγκασμενος να κανω μια πατεντα που διαβασα σε ενα αρθρο τι? απλα κλεινω το on off διακοπτη τον ανοιγω και αμεσως δινω με την μιζα και ετσι περνει μπροστα  δεν το κανει συνεχεια μεχρι τωρα μου εχει τυχει  6-7 φορες σε διαστημα 3 μηνων

ΥΓ δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο που θα αναφερω τωρα. το on off δεν το χρησιμοποιω πολυ σπανια παντα σβηνω την μηχανη απο το κλειδι και απο εκει την ανοιγω και δινω μιζα η μηχανη ειναι δευτερο χερι σαφως σε πολυ καλη κατασταση με τα service της απλα ενημερωτικα τι στην ευχη μπορει να φταιει και το κανει αυτο ? ??? ??? ???

Offline linuxfighter

• The Technician
  • Μέλος HTC
  • Οδηγάρα
  • Ζήτα το και θα σου δωθεί!!!
Reply #1 on: Τρίτη 19 Ιούνιος 2018, 22:35:49 μμ
Για να μη τα γράφουμε πάλι ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=497.400

Πάνω κάτω ίδιο προβλήμα έχεις. Πιθανά να είναι η κεραία του immobilizer σου... Καλύτερα να επισκευτείς ένα συνεργείο
« Last Edit: Τρίτη 19 Ιούνιος 2018, 22:38:08 μμ by linuxfighter »