Τη διαδρομη Αθηνα-Λονδινο και το αντιθετο την εχω κανει παμπολες φορες με μηχανη (την τελευταια φορα το Λονδινο-Αθηνα μολις τον περασμενο μηνα, οταν και κατεβασα το CRF1000 στην Ελλαδα για τη θερινη περιοδο) και καποιες φορες με αυτοκινητο. Αλλες φορες διεκπεραιωτικα και αλλες φορες τουριστικα. Οταν την κανω τουριστικα, σταματαω κανα δυο μερες Ιταλια (Λιγουρια, Τοσκανη, λιμνη Κομο) και Γαλλια (Προβιγγια, Gard, Ardeche και χωρες του Λιγηρα). Καποιες φορες την εχω κανει απο λιμνη Garda, Boltzano, Αυστρια, Γερμανια, Λουξεμβουργο, Βελγιο, Γαλλια, αυτη η διαδρομη εχει τα λιγοτερα διοδια - σχεδον καθολου εκτος απο Ιταλια και δεν υπαρχει θεμα με τα ορια ταχυτητας, στη Γερμανια και τυπικα (οχι βεβαια οτι αυτο ειναι πλεονεκτημα με το ΤΑακι). Η αλλη σχετικα κοντινη διαδρομη αλλα με διοδια ειναι απο Τορινο, τουνελ Frejus, Γαλλια, Λυων και βορεια, αποφυγε οπωσδηποτε το Παρισι και πηγαινε προς Καλαι απο Reims.
Αυτα τα ολιγα για αρχη, δεν ειναι κατι το δυσκολο. Οταν την κανω γρηγορα, μου φτανει μια διανυκτερευση στη Γαλλια (+ μια στο καραβι Πατρα-Ανκωνα) και ουσιαστικα με δυο μερες ταξιδι ειμαι στο σπιτι μου στο Λονδινο.