Hellas Transalp Forum

ΑΘΗΝΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

georgev · 1405

Offline georgev

• mglowGD
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2018, 12:05:32 μμ
Χαιρετώ όλους τους παρευρισκομένους στο site. Είμαι νέος στο site αλλά  παλιός αναβάτης. Πρίν 2 χρόνια απέκτησα ένα tramsalp 650 του 2003. Ταξίδι δεν έχω κάνει ακόμα αλλά σκέπτομε να κάνω ένα μεγάλο τον Ιούλιο.
Η διαδρομή είνα Αθήνα Λονδίνο Λίβερπουλ. Η όρεξη υπάρχει και η αντοχή - υπομονή. Θα ήθελα απο όσους έχουν κάνει αυτή η παρόμοια διαδρομή, υποδείξεις, σχόλια η οτι πιστεύουν οτι θα είνα καλό να ξέρω.
Ευχαριστώ.
 Γιώργος
« Last Edit: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2018, 12:18:07 μμ by georgev »

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Δευτέρα 11 Ιούνιος 2018, 12:36:57 μμ
Καλώς ληρθες στην παρέα Γιώργο!
Λίγο υπομονή και ο σωστός αννιρωπος θα σου απαντήσει... Ειναι και συννονοματος!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr
Reply #2 on: Τετάρτη 18 Ιούλιος 2018, 10:41:34 πμ
georgev ,Καλημερα
...παρε μια μερικη ιδεα των εξοδων που θα κανεις  αλλα και τα ημερησια χιλιομετρα  που θα μπορεις ΕΣΥ να κανεις [αναλογα με την ορεξη και τις αντοχες σου ]  πατωντας εδω  ,στο ταξιδι του 2013 ,http://www.georgetrips.gr/PROGRAM.html   προς την Σκωτια & επιστροφη [μια και το Λιβερπουλ ''πεφτει'' κοντα ] 
Επαναλαμβανω , μια ιδεα ,μια και το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ταξιδι θα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και θα το σχεδιασεις  συμφωνα με τα δικα σου ''θελω'' .  Ευχομαι να πας και να μας γραψεις τις εντυπωσεις & τις εμπειριες σου .  ;) ;) ;)

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #3 on: Τετάρτη 18 Ιούλιος 2018, 17:57:14 μμ
Τη διαδρομη Αθηνα-Λονδινο και το αντιθετο την εχω κανει παμπολες φορες με μηχανη (την τελευταια φορα το Λονδινο-Αθηνα μολις τον περασμενο μηνα, οταν και κατεβασα το CRF1000 στην Ελλαδα για τη θερινη περιοδο) και καποιες φορες με αυτοκινητο. Αλλες φορες διεκπεραιωτικα και αλλες φορες τουριστικα. Οταν την κανω τουριστικα, σταματαω κανα δυο μερες Ιταλια (Λιγουρια, Τοσκανη, λιμνη Κομο) και Γαλλια (Προβιγγια, Gard, Ardeche και χωρες του Λιγηρα). Καποιες φορες την εχω κανει απο λιμνη Garda, Boltzano, Αυστρια, Γερμανια, Λουξεμβουργο, Βελγιο, Γαλλια, αυτη η διαδρομη εχει τα λιγοτερα διοδια - σχεδον καθολου εκτος απο Ιταλια και δεν υπαρχει θεμα με τα ορια ταχυτητας, στη Γερμανια και τυπικα (οχι βεβαια οτι αυτο ειναι πλεονεκτημα με το ΤΑακι). Η αλλη σχετικα κοντινη διαδρομη αλλα με διοδια ειναι απο Τορινο, τουνελ Frejus, Γαλλια, Λυων και βορεια, αποφυγε οπωσδηποτε το Παρισι και πηγαινε προς Καλαι απο Reims.

Αυτα τα ολιγα για αρχη, δεν ειναι κατι το δυσκολο. Οταν την κανω γρηγορα, μου φτανει μια διανυκτερευση στη Γαλλια (+ μια στο καραβι Πατρα-Ανκωνα) και ουσιαστικα με δυο μερες ταξιδι ειμαι στο σπιτι μου στο Λονδινο.

" the PouroDuro spirit "