Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος,τα συγκεκριμένα προβολάκια μου δημιούργησαν εκτός απο ψυχολογικά σε μενα και ηλεκτρολογικά θέματα στη μηχανή.. Ξεκινώντας απο τον ανορθωτή ο οποίος κάηκε προφανώς απο την υπερφόρτωση του κυκλώματος,πήγαμε στην φυσα που καταλήγει στο ρελε μιζας, αλλα και στο ρελε το ίδιο τα οποία λαμπαδιασαν και καταλήξαμε σε ξελιγωμενη μπαταρία και σε διακοπές εν κινήσει λόγω του οτι βραχυκυκλωνε. Ολα αυτα είχαν σαν αποτέλεσμα εμενα σε κατάσταση αμοκ.Εννοειτε πως άλλαξα ρελε, ανορθωτή και επισκευασε ο μηχανικος την φυσα. Το κόστος ήταν στα 60 ευρω με μεταχειρισμένο ρελε και 60 ευρω ανορθωτης sun. Πρόσφατα σαν πρόχειρη λύση εβαλα στην θέση των λαμπών αλογόνου κάποια λεντακια η3 τα οποία ειναι μονο για εμφάνιση και τπτ παραπάνω. Να σημειώσω οτι απο την givi τα προβολια έρχονται με λάμπες αλογόνου 55w έκαστος. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πως να ανεβάσω φωτο απο την ζημια. Σημειωτέον οτι έμεινα 2 φορες(βλακεια μου) την μια ομως ήμουν με την γυναίκα γυρνώντας απο βόλτα.. Νομίζω πως σε κάποια στιγμή ειδα τα ματια της να κοκκινιζουν. Από τοτε κοιμαμαι με το ενα ματι ανοιχτό
« Last Edit: Δευτέρα 12 Μάρτιος 2018, 22:54:46 μμ by ZeusTheGreat »
Δεν κάνεις ουτε για σφήνα σε γκασμά