foivous · 16889
Κανεις βρε παιδια ;
Καλημερα ! Εχω βρει αυτο εδω το σταντ ...https://www.car.gr/parts/view/7715936/Το εχει αγορασει καποιος,να μας πει την γνωμη του ;Ευχαριστω !
Ποιος του το αντικατέστησε φιλε μου ; ο άνθρωπος βρισκεται στην Καρδίτσα,ειδες το λινκ ;Εχει αγοράσει απο συτον ; είσαι σίγουρος ;Εχω ζητημα υγείας και κυκλοφορώ με πατερίτσες,εάν δεν αξίζει να μην ταλαιπωρηθώ άδικα,με το συμπάθειο..
Ο φίλος μου είναι απο την Χίο που έβαλε το συγκεκριμένο στάντ στο μηχανάκι του και μας το έστειλε όταν ανοίξαμε το ελατήριο χωρίς κάποιο κόστος ..... Άλλωστε για να το τοποθετήσει νομίζω του είχε δώσει και οδηγίες που το έβαλε μόνος του.......Καλή ανάρρωση ......Ευχαριστω φιλε ! Δηλαδή εχει προβληματικό ελατήριο ; ποσο του κράτησε και το άλλαξε ;
Ναι..καλό δείχνει..Ευχαριστω για τα λινκς και την ενημέρωση,άρα θα εχω ζητημα με το πλαϊνό σταντ,ετσι ;Επίσης δίνει και το κιτ τοποθέτησης (δεν υπάρχει εγκατεστημένο στη μηχανή) και συνολικά με τα έξοδα ζητά 104 ευρω.Υπάρχει κάποιο video εγκατάστασης η οδηγίες ;
Προστατευτικά κάγκελα μηχανής,εννοείς ;
Ευχαριστω παιδαια,τελικά προχώρησα στην αγορά απο τον Καρδιτσιωτη.Μαζί με το κιτ εγκαταστασης(δεν υπήρχε πάνω στη μηχανή) θα μου κοστίσει 104 ευρω.
Περιέργεια, το κιτ τί περιέχει; Φωτογράφησέ το και φωτογράφησε και την μηχανή από κάτω, εκεί που μπαίνει το σταντ.Στή μηχανή, αν έχει κάγκελα της givi, υπάρχει ας το πούμε σωλήνας στη θέση που μπαίνει το σταντ. Εκτός κι αν;;;; Εκεί τοποθετείται.
Στο λινκ, στην 9η φωτογραφία έχει αυτό το κίτ. Αυτό, δεν έχει νόημα να το βγάλει κανένας απ' την μηχανή. Πάνω σ' αυτό στερεώνωνται και τα κάγκελα και λογικά υπάρχει επάνω.