Καλησπέρα σύντροχοι.
Γειά κ σε σένα
Απευθύνομαι σε εσας καθότι μηχανολογικά μοιάζουμε.
Είσαι κ εσύ καρμπυρατεράτος?
Το προβλημά μου πρωτοπαρουσιάστικε πριν μερικές μέρες και ενώ είμαι μέσα στην κίνηση κανει ενα τσακ και σβήνει το μοτέρ.
Δλδ ακουσες τσακ? η απλά το λές εσύ τσακ?
Δεν δίνω σημασία το βάζω μπροστά και φεύγω.Στο πρώτο άνοιγμα ομως διαπιστώνω ένα κόμπιασμα εκει μετά τις 4κ στροφές άρχίζει να βήχει- ρετάρει.
Εβγαλες τα εύκολα μπουζί να δείς σε τι κατάσταση βρίσκονται? Κομπιάσματα τετοιου είδους δείχνουν (οχι απολυτα) καρμπυρατερ κ σχισμένες μεμβράνες αν θυμάμαι καλά απο ότι εχω διαβασει εδώ μεσα.
Ρίξε μια ψαχτική με την λέξη ''μεμβράνες'' θα σου βγαλει μερικά θεματα.
Υ.Γ. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει οτι τα εξτρά φώτα που έχω βάλει κάνουν ενα ελαφρύ τρεμόπαιγμα στην πορεία που παλιότερα δεν το έκαναν (πλήρωσα και αντλία αν πληρώσω και τπτ αλλο θα πεθάνω)
Οπως είπαν κ οι συμφορουμίτες πιό πάνω, με τα φωτα σβηστά αν εχεις επιλογή πρέπει να εχεις 13+ στο ρελαντι κ ενα μεγιστο 14.5 V στις 4500-5000στρ/λ, αυτό δεν είναι κ απολυτο, εξαρταται απο το πόσο φορτισμένη είναι η μπαταρία σου.
Η μπαταρία σου θα πρέπει να εχει καπου 12.5 V μετα απο μια νυχτα αραχτη κ δίχως συναγερμό, οχι οτι στα 12,3 κατι συμβαίνει, αλλά στα κάτω απο τα 12 σίγουρα κατι συμβαίνει.