Hellas Transalp Forum

V-Strom, πρωτες εντυπωσεις.

Yianni · 38676

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #25 on: Δευτέρα 05 Νοέμβριος 2007, 20:17:22 μμ
Είναι διαφορετικά μηχανάκια παίδες. Τι να συγκρίνουμε ?
Αν θέλετε με ισους όρους αξιολόγηση, θα πρέπει να βάλουμε και το vstrom να πάει στο χώμα και σε μονοπάτια, σε ερήμους κλπ
Μόνο εντυπώσεις, η σύγκριση ειναι μεταξύ ανόμοιων προϊόντων. Αν κάποιος βρίσκει καλύτερο το Vstrom απο το ΤΑ
ήταν πολύ απλά με λάθος μηχανάκι τόσο καιρό.

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #26 on: Δευτέρα 05 Νοέμβριος 2007, 20:54:56 μμ
Κώστα τα μηχανάκια συγκρίνονται γιατί απευθύνονται στους ίδιους παραλήπτες, σίγουρα το ΤΑ τρώει μακράν το άλλο σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά ως επί το πλείστον οι κάτοχοι και του ενός και του άλλου έχουν ποσοστά χρήσης της μηχανής 70/% δρόμο, 30% εκτός. Και τα ποσοστά τα έβαλα επιεικέστατα για να μη βάλω 95% - 5%. Εξάλλου όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι μόνο δύναμη λείπει από το ΤΑ και τίποτα άλλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ήταν τόσο απλό ή ίσως τόσο δύσκολο για τη Χόντα να φάει τον ανταγωνισμό, αλλά προτίμησε το αυτογκόλ.

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline puntocc

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #27 on: Δευτέρα 05 Νοέμβριος 2007, 22:11:46 μμ
Είναι διαφορετικά μηχανάκια παίδες. Τι να συγκρίνουμε ?
Αν θέλετε με ισους όρους αξιολόγηση, θα πρέπει να βάλουμε και το vstrom να πάει στο χώμα και σε μονοπάτια, σε ερήμους κλπ
Μόνο εντυπώσεις, η σύγκριση ειναι μεταξύ ανόμοιων προϊόντων. Αν κάποιος βρίσκει καλύτερο το Vstrom απο το ΤΑ
ήταν πολύ απλά με λάθος μηχανάκι τόσο καιρό.

καλα ντε μην το παιρνεις προσωπικα!!!
ειδικα απο τα χιλλιαδες ΤΑ που κυκλοφορουν στην αθηνα απορω αν το 3% κανει 10χλμ το χρονο σε ασφαλτο!!!ειναι 2 μηχανακια τα οποια απευθυνονται κατα 95 στο ιδιο αγοραστικο κοινο!!!καλως η κακος ειναι στην ιδια κατηγορια!!!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #28 on: Δευτέρα 05 Νοέμβριος 2007, 22:22:44 μμ
Προσοχή... άλλο το αγοραστικό κοινό και άλλο ο χαρακτήρας της μηχανής.
Εδω στην Ελλάδα ξέρουμε πολύ καλα οτι προτιμούμε ενα μηχανάκι να κάνει τη μόστρα μας , παρά να κάνει τη δουλειά μας
η έστω το χομπυ μας.
Λίγοι ειναι αυτοί που ξέρουν τι θέλουν και έχουν αυτό που θέλουν.

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #29 on: Δευτέρα 05 Νοέμβριος 2007, 23:12:41 μμ
Εδω στην Ελλάδα ξέρουμε πολύ καλα οτι προτιμούμε ενα μηχανάκι να κάνει τη μόστρα μας , παρά να κάνει τη δουλειά μας
η έστω το χομπυ μας.

Όλοι ξέρουμε τι θέλουμε αλλά δε μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε, γιατί θα έπρεπε να έχουμε από δύο μηχανές και από δύο αυτοκίνητα. Εχω ξαναπεί ότι θα ήμουν οδηγικά πλήρης αν είχα επιπλέον ένα sport touring μηχανάκι + ένα Jeep για χιονάτες εξορμήσεις, αλλά είναι πολλά τα λεφτά ’ρηηηη. Εσύ με το Βάρα συμβιβάζεσαι στη καθημερινή μεταβίβαση στη κίνηση της πόλης, εγώ με το ΤΑ συμβιβάζομαι με τα μακρινά ταξίδια κοκ. ’ρα αναγκαστικά στερούμαστε όλοι εκεί που μειονεκτεί το ένα μηχανάκι και το ένα αυτοκίνητο.
’ααα, ξέχασα να προσθέσω στην φανταστική συλλογή μου και ένα Smart για τη βροχερή καθημερινότητα  ;D

Offline nikap

• Οδηγάρα
  • ENJOY THE SILENCE ΓΙΑΤΙ Τ΄ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ...
    • τσιγάρο???
Reply #30 on: Δευτέρα 05 Νοέμβριος 2007, 23:21:27 μμ
Το θέμα δεν είναι μόνο αν συγκρίνουμε ανόμοια μηχανακια (άλλωστε αυτό φαίνεται καί από τις ζάντες) αλλά να συγκρίνουμε και τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει αναλογικά με τον χρόνο που βρίσκεται το καθένα στην αγορα. Εκεί νομίζω ότι το ΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις....

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #31 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 00:11:53 πμ
  Οι ρυθμιζόμενες εμπρός-πίσω αναρτήσεις, κάπως σκληρές προσανατολισμένες περισσότερο στη σπορ χρήση, σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο βάζουν τη μοτοσυκλέτα σε όποια θέση θες χωρίς το παραμικρό κούνημα, μεταφέροντας όμως έτσι τις ανωμαλίες του δρόμου στον αναβάτη. Κάθε τι έχει και ένα τίμημα. Προσωπικά δεν με πειράζει η λιγότερη άνεση προς χάριν της ασφάλειας.

Αυτό περίμενα να ακούσω...

Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές με τα υπόλοιπα, αν και η ρεζέρβα σε μένα άρχιζε να αναβοσβύνει μετά τα 280 χλμ. (με κανονική οδήγηση) και απορώ με την κατανάλωση, αποδίδοντάς την σε κράτημα "αβγού" ανάμεσα στην παλάμη και στην γκαζιέρα...

Και πάλι καλοτάξιδη και σημασία στο κάτω κάτω έχει που αρέσει σε σένα !!!

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #32 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 00:49:24 πμ
Παιδιά εκτός οτι είσαστε προκατειλημμένοι, είμαστε και ΤΑ φόρουμ δε μπορούμε να λέμε αμέτε να πάρετε το strom. Έχω πει οτι συνεργάτης και αφεντικό έχουν vstrom 1000 και 650 αντίστοιχα και τα οδηγώ συχνά. Όποιος είπε για γουργούρισμα κινητήρα και ροπή στα χαμηλά για το ΤΑ δεν έχει καβαλήσει το Vstrom 650 οχι το 1000 το οποίο δε δουλεύει στρωτά και ομαλά σαν το 650. Μην το συζητάτε ίδια κατηγορία είναι και ποιος εδώ μέσα κάνει χώμα πάνω από 5-10%? Το μηχανάκι έχω δηλώσει δε θα το έπαιρνα αλλά δε συγκρίνεται με το ΤΑ. Είναι γραμμικό δυνατό σε όλο το φάσμα δεν κρεμάει, άμεσο και απίστευτη συμπεριφορά.
Για φθορές? πιο πολλές έχω εγώ με το ΤΑ από το 650 του αφεντικού μου. Μετά το 2005 και μετά έχουν ελάχιστα προβλήματα.
Μιχάλη καλά χιλιόμετρα και είμαι σίγουρος δε θα το μετανιώσεις καθόλου. Καλύτερα το 650 από το 1000 αν και με power commander που έβαλε ο δικός μου στο 1000 διορθώθηκαν σχεδόν όλα. Πραγματικά έγινε άλλο μηχανάκι. Απαραίτητο για όλα τα vstrom1000
Υ.Γ Πάλι καλά που υπάρχει και ο ορθογραφικός  έλεγχος γιατί έχω τσακωθεί με την ορθογραφία
« Last Edit: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 18:20:06 μμ by eXoTiC »

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #33 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 00:53:52 πμ
η έστω το χομπυ μας.

Αυτό είναι αλήθεια και ο Ελληνας παίρνει on-off όταν το (σοβαρό) χώμα το βλέπει μόνο από καρτ-ποστάλ και τηλεόραση (copyright: Τηλέμαχος). Το ΤΑ, τουλάχιστο το 600 και 650, έχει τις ρίζες του στα XLR του παρελθόντος και έχει καθαρά χωμάτινη σκέψη στη σχεδίασή του. Επειδή είναι επισης φιλικό, υπερ-αξιόπιστο και ταξιδιάρικο, πολύς κόσμος το έχει πάρει χωρίς να ενδιαφέρεται για σοβαρό χώμα και εκεί είναι το λάθος που όλοι ζητάνε πιο πολλή δύναμη, πιο στιβαρό/ασφάλτινο πλαίσιο/αναρτήσεις κλπ.

Οπως έχω πει και στη παλιά λίστα, το ΤΑ είναι μοναδικό γι'αυτόν που του αρέσει η σοβαρή και μακρινή χωμάτινη εξερεύνηση γιατι με τα καθαρόαιμα πάει κανείς μόνο στα κοντινά βουνά. Για τέτοια χρήση είναι απλά μοναδικό, τα μόνα που κανουν κάτι παρόμοιο είναι τα Africa Twin (καλύτερο μπροστινό αλλά πιο βαρύ και με απαράδεκτη σέλλα),  τα ΚΤΜ640 Adventure και BMW PAris-Dakar (αλλα είναι μονοκύλινδρα) και τα ΚΤΜ950/990 και BMW1200GS (πιο βαριά, κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά και δεν έχουν επίσης την αξιοπιστία Honda). Οι συγκρίσεις με άλλου είδους μηχανές οπως το VSTROM είναι κατά τη γνώμη μου άστοχες.

Οταν π.χ. θέλησα να πάρω άλλη μηχανή στο Λονδίνο, αρχικά σκεφτόμενος σαν Ελληνας δοκίμασα τα Varadero και TDM, αλλά μόλις δοκίμασα επίσης τα Blackbird, Hayabusa, VFR και FJR, πήρα sports-touring και δη VFR. Αν καποιος θέλει λίγη πόλη, ταξίδια και πιο σπορ συμπεριφορά, υπάρχουν πολλά άλλα καλύτερα μηχανάκια να κοιτάξει κανείς. Αλλά είπαμε, ο Ελληνας...

'nough said,
-George

" the PouroDuro spirit "

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #34 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 01:07:53 πμ
Αυτό περίμενα να ακούσω...

Δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές με τα υπόλοιπα, αν και η ρεζέρβα σε μένα άρχιζε να αναβοσβύνει μετά τα 280 χλμ. (με κανονική οδήγηση) και απορώ με την κατανάλωση, αποδίδοντάς την σε κράτημα "αβγού" ανάμεσα στην παλάμη και στην γκαζιέρα...

Και πάλι καλοτάξιδη και σημασία στο κάτω κάτω έχει που αρέσει σε σένα !!!

Είδες ότι είμαι αντικειμενικός. Λέω τα μεν, λέω και τα δε. Για την κατανάλωση, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για καινούριο μοντέλο και επί πλέον είμαι και στο στρώσιμο. Πάντως, και τώρα που άρχισα να το ανοίγω δειλά-δειλά, πάλι σήμερα γέμισα στα 399 χλμ και είχα ακόμα 3 λίτρα.
  Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι ξέρω πως αν θέλω να πάω με 100, θα κάνω 434 χλμ.

Ευχαριστώ για τις ευχές.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #35 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 01:19:58 πμ
Οταν π.χ. θέλησα να πάρω άλλη μηχανή στο Λονδίνο, αρχικά σκεφτόμενος σαν Ελληνας δοκίμασα τα Varadero και TDM, αλλά μόλις δοκίμασα επίσης τα Blackbird, Hayabusa, VFR και FJR, πήρα sports-touring και δη VFR. Αν καποιος θέλει λίγη πόλη, ταξίδια και πιο σπορ συμπεριφορά, υπάρχουν πολλά άλλα καλύτερα μηχανάκια να κοιτάξει κανείς. Αλλά είπαμε, ο Ελληνας...

'nough said,
-George

Έτσι ακριβώς. Έβλεπα τις προάλλες στα διόδια, να ξεκινούν παιδιά με DL650 μαζί με άλλους με street και να φεύγουν για στροφιλίκι στον
Μπράλο και στην Αγ.’ννα.
Αν θέλει να πάει με αξιώσεις και άν έχει αποφασίσει οτι δεν πρόκειται να πάει χώμα ή τουλάχιστον το αποκλείει , γιατί δεν παίρνει
ενα μηχανάκι ΟΧΙ ημίμετρο όπως το ΤΑ ή το DL ακομα περισσότερο.
πχ το CBF Που αναφέρθηκε σε για τον Γ.Κ απο Κρήτη ειναι μια πιο ξεκάθαρη επιλογή για έναν που θέλει ταξιδάκια,κίνηση στην πόλη κλπ σχετικά.
Αυτός το έχει αποκλείσει το χώμα.
Ενω αυτος που θα πάρει ενα ΣΑΝ ή το DL650 θέλει ολα τα παραπάνω αλλά και κάτι απο τη χάρη του ΤΑ... δηλαδή πάλι τα ίδια θα κάνει.
Ημίμετρα .
Θα μου πεις , ρε φιλε... δε μπορούμε να έχουμε ενα μηχανάκι για ολες τις δουλείες... οκ.Συμφωνώ... αλλα να ξέρουμε τι θέλουμε και τι
συγκρίνουμε. Θέλουμε ημί...? ημί θα έχουμε σε όλες τις προεκτάσεις.

Τα παραπάνω τα αναφέρω προς συζήτηση με αφορμή το thread του Μιχάλη. Οχι οτι εκφράζω κάτι αρνητικό για τη μηχανή του Μηχάλη
(ισα ισα που χαίρομαι που την απολαμβάνει... άρχισε να βλέπει πιο αισιόδοξα τη ζωή)

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 01:21:26 πμ
Παιδιά εκτός οτι είσαστε προκατιλημένοι, είμαστε και ΤΑ φορουμ δε μπορουμε να λέμε αμέτε να πάρετε το strom. Έχω πει οτι συνεργάτης και αφεντικό έχουν vstrom 1000 και 650 αντίστοιχα και τα οδηγώ συχνά. Οποιος είπε για γουργούρισμα κινητήρα και ροπή στα χαμηλά για το ΤΑ δεν έχει καβαλήσει το Vstrom 650 οχι το 1000 το οποίο δε δουλεύει στρωτά και ομαλά σαν το 650. Μην το συζητάτε ίδια κατηγωρία είναι και πιος εδώ μέσα κάνει χώμα πάνω απο 5-10%? Το μηχανάκι έχω δηλώσει δε θα το έπερνα αλλά δε συγκρίνεται με το ΤΑ. Είναι γραμικό δυνατό σε όλο το φάσμα δεν κρεμάει, άμεσο και απίστευτη συμπεριφορά.
Για φθορές? πιο πολλές έχω εγώ με το ΤΑ απο το 650 του αφεντικού μου. Μετα το 2005 και μετά έχουν ελάχιστα προβλήματα.
Μιχάλη καλά χιλιόμετρα και είμαι σίγουρος δε θα το μετανοιώσεις καθόλου. Καλύτερα το 650 από το 1000 αν και με power commander που έβαλε ο δικός μου στο 1000 διορθώθηκάν σχεδόν όλα. Πραγματικά έγινε άλλο μηχανάκι. Απαρέτητο για όλα τα vstrom1000

Ευχαριστώ Γιώργο για τις ευχές.

Αυτό μου το είπε και ο μηχανικός μου και δεν τον πίστεψα! Ότι δηλαδή τα 650 δουλεύουν καλύτερα από τα 1000. Τώρα το λες κι εσύ. Κάπου θα υπάρχει κάποια αλήθεια. Για το 1000άρι δεν έχω γνώμη, αλλά το 650 δεν παίζεται!!!!!

Και να ξαναπώ κάτι εδώ που θέλω να γίνει σαφές σε όλους. Το ΤΑ δεν είναι κακό, απεναντίας είναι πολύ καλό. Απλώς δεν κάνει για 'μένα. Ο XLGeorge παραπάνω λέει κάποια σωστά πράγματα σχετικά με το πώς αγοράζει ο Έλληνας. Στην Αγγλία για παράδειγμα σχεδόν δεν υπάρχουν ον-οφ.Απλώς δεν χρειάζονται. Τουλάχιστον εγώ είδα μόνο σουπερ σπορτ και τουρινγκ.  
  Γενικώς, όλοι έχετε πει σωστά πράγματα επί του θέματος. Κάπου στη "σούμα" όλων αυτών βρίσκεται η αλήθεια.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #37 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 01:59:14 πμ
   Και να ξαναπώ κάτι εδώ που θέλω να γίνει σαφές σε όλους. Το ΤΑ δεν είναι κακό, απεναντίας είναι πολύ καλό. Απλώς δεν κάνει για 'μένα. Ο XLGeorge παραπάνω λέει κάποια σωστά πράγματα σχετικά με το πώς αγοράζει ο Έλληνας.  

Μιχάλη εδώ μιλάς πολύ σωστά, το ΤΑ δεν είναι για σένα αλλά το VSTROM σου κάνει μια χαρά. Και να μην υπάρξει καμμιά παρερμηνεία των λεγόμενών μου, το VSTROM είναι μια χαρά μηχανάκι γι'αυτούς που θέλουν on-off θέση οδήγησης, σφιχτό street-like πλαίσιο/αναρτήσεις, καλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση και όλα αυτά σε μια λογική τιμή. Αν ήτανε και όμορφο... Εύχομαι πολλά όμορφα και όρθια χιλιόμετρα.

" the PouroDuro spirit "

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #38 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 05:14:19 πμ
Όλα καλά, αλλά αφού φεύγεις γιατί αγόρασες μηχανή? και που με το καλό θα πας? (σόρρυ αν είμαι περίεργος ε )

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 16:27:57 μμ
Όλα καλά, αλλά αφού φεύγεις γιατί αγόρασες μηχανή? και που με το καλό θα πας? (σόρρυ αν είμαι περίεργος ε )

Μηχανή αγόρασα για τον ίδιο λογο που θα αγόραζα και παντελόνι! Δεν έχει σημασία πού είμαι. Εγώ και η μηχανή είμαστε ένα. Εξάλλου θα φύγω με τη μηχανή την οποία θα αφήσω σε εσωτερικό χώρο στη Λιθουανία και θα συνεχίσω με αυτοκίνητο μέχρι Φινλανδία.
  Ελπίζω τουλάχιστον! Χεχε!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #40 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 16:47:43 μμ
Αν θέλει να πάει με αξιώσεις και άν έχει αποφασίσει οτι δεν πρόκειται να πάει χώμα ή τουλάχιστον το αποκλείει , γιατί δεν παίρνει
ενα μηχανάκι ΟΧΙ ημίμετρο όπως το ΤΑ ή το DL ακομα περισσότερο.
πχ το CBF Που αναφέρθηκε σε για τον Γ.Κ απο Κρήτη ειναι μια πιο ξεκάθαρη επιλογή για έναν που θέλει ταξιδάκια,κίνηση στην πόλη κλπ σχετικά.
Αυτός το έχει αποκλείσει το χώμα.
Ενω αυτος που θα πάρει ενα ΣΑΝ ή το DL650 θέλει ολα τα παραπάνω αλλά και κάτι απο τη χάρη του ΤΑ... δηλαδή πάλι τα ίδια θα κάνει.
Ημίμετρα .

Ωραίος ο Κώστας εδώ.
’λλο ναύτης και άλλο καντηλαναύτης.
Παίρνεις το strom δε μπορείς να πας σε κανα βουναλάκι ούτε γιά πλάκα και σου ρίχνουν όλα τα street σε τελικές κράτημα και συμπεριφορά.
(Δε θα μιλήσω γιά ομορφιά είναι υποκειμενικό αυτό.)
Π.χ. το cbf , το tdm ,το fazer ακόμα και το badit είναι καλύτερα στο ταξίδι πιό δυνατα αλλά δεν τους αρέσουν τα  χαλίκια , ε ούτε και στο strom αρέσουν ,οπότε τι του μένει να λέει ο ιδιοκτήτης του?

Είναι καλύτερο απο το Transalp.  :haha2:

Είναι καλύτερο απο το Transalp. :haha2:

Εμ βέβαια άμα δεν είσαι ο καλύτερος του συναφιού σου τότε ψάχνεις άλλα , ας είναι και τελείως διαφορετικά η δουλειά σου να γίνει.
’ιντε και είναι καμάρια μου τι να κάνουμε τώρα να σας στεναχωρούμε :alright:
Καίει λιγότερο και τρέχει πολύ.Κάνει και βζουουουνν όταν ανάβει.
 Αμα δεν κάνει όμως να δω τι θα ρωτήσετε στο forum και ποιός θα κάνει διάγνωση ? :badgrin:

Και τέλος πάντων είναι καλύτερο από κανα ΄αλλο ? ::)

Α βγήκε και η καινούρια με ακτίνες πάλι  ,αλλά ξέχασα έχει μονό φανάρι και λιγότερα άλογα.
Θα κάνουμε όμως οικονομία στις λάμπες και στα "πέταλα" ρε παιδιά πρέπει να σκεφτόμαστε αντικειμενικά ,έτσι δεν είναι?
’σε που θα κάνει και βζουουουν και άμα βγει σκυλί μαύρο σαν τη μαμά της....
Τότε μάλλον θα τα συγκρίνετε με ...... με...... με τι αλήθεια ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #41 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 18:03:59 μμ
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Λούρε έγραψες!!! ’ψογα επιχειρήματα, ειδικά για τη διάγνωση!

Αν πάρω το CBR firebird ξέρει κανείς εδω να κάνει διάγνωση ορέ παιδιά ή θα μιλάω μόνος μου?

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #42 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 18:20:53 μμ

Αν πάρω το CBR firebird ξέρει κανείς εδω να κάνει διάγνωση ορέ παιδιά ή θα μιλάω μόνος μου?
Aυτή μάλιστα λιβέντ΄μου.
Είναι μηχανάρα άμα θες να πας γι΄άλλα.
Όχι να κατέβεις από τη Μαρίκα και ν΄ανέβεις στο Μάρκο.Και τα δυό γομάρια είναι . :horseshit:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline eXoTiC

• Οδηγάρα
  • Γιώργος Κανελλάκης Tiger1050 2010
Reply #43 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 18:45:58 μμ
Το πόστ του Xlv george που ανάλυσε κάποια πράγματα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να αντικρούσει τα επιχειρήματα του.
Φίλε Μιχάλη το Vstrom 1000 είναι απίστευτο μηχανάκι αλλά του είναι απαραίτητα +420€ που κάνει το power commander  της dynojet  για να γίνει γραμμικό να φύγουν τα κενά στη ροπή και να πλησιάσει το δούλεμα του 650. Με power commander μια χαρά
Το 650 είναι και καλύτερο στα φρένα!

Αν το πάθημα (δικό μας ή φίλων) δε μας γίνεται μάθημα τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Φοράτε κράνος!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #44 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 19:08:27 μμ
Φίλε Μιχάλη το Vstrom 1000 είναι απίστευτο μηχανάκι
:o Γιατί τι κάνει και είναι απίστευτο ?
Είναι καλύτερο δηλ. από τα άλλα χιλιάρια της αγοράς ?
Varadero ,TDM ,Tiger ,Multi........

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #45 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 19:13:31 μμ
Παιδιά το εάν θα πάει χώμα μια μηχανή δεν εξαρτάται μόνο από τον τύπο της μηχανής αλλά και από τον οδηγό της.

Δηλ. εάν δώσεις στον Σπανό ή στον κάθε Σπανό μία V-STORM δεν θα την πάει στο χώμα; Θα την πάει και θα την παραπάει χωρίς να πάθει κάτι η μηχανή.
Και όταν λέμε χώμα εννοώ, μία απλή άιντε, μέτριας δυσκολίας διαδρομή για καμιά παραλία σε κάποιο νησί ή κάποιο ορεινό δασικό δρόμο.
Αλλά άμα έχει μία street μηχανή απλά δεν θα πάει. Απλά.

Στο χώμα σίγουρα είναι ανώτερο το ΤΑ και θα ανεβαίνει σαν κατσίκι, αλλά και το V-STORM θα κάνει και αυτό την βατή αλλά χωμάτινη διαδρομή του.
Και δεν νομίζω ότι ΟΛΟΙ όσοι έχουμε ΤΑ το πήραμε για να πηγαίνουμε από δύσκολες χωμάτινες διαδρομές;!

Και πρώτος πρώτος εγώ που στο μυαλό μου πριν την αγοράσω σκεφτόμουν, τα πεζοδρόμια της Αθήνας, της λακκούβες της Αθήνας, της παραλίες των νησιών (που δεν έχουν άσφαλτο), και τους δασικούς δρόμους που είναι φλαταδούρες.
Τώρα το εάν πήγα και στο Κάβο-Ντόρο ή στη Ζήρια μαζί σας αυτό είναι λόγο παρέας και μόνο.

Αυτάαααα.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline puntocc

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #46 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 19:32:52 μμ

ε τοτε να πουλησουμε ολοι και οτι αυτοκινητα εχουμε και να κανουμε group buy yugo!!!ενα ζευγαρι πλατινες και ετοιμο!!!!
καλος η κακος η τεχνολογια προοδευει!!!!

κακο πραγμα οι παρωπιδες!!!!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #47 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 19:37:36 μμ
Μέμο τι λές?
Σα το Σπανό θα γίνουμε όλοι?
Μα αυτό είναι το δύσκολο.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #48 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 19:49:27 μμ
Στο Επικίνδυνες Αποστολές 2 με τον Τομ Κρουζ πάντως είδα ότι και τα street και τα racing πάνε χώμα, άρα δε μασάω  :blob1:

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #49 on: Τρίτη 06 Νοέμβριος 2007, 19:50:12 μμ
κακο πραγμα οι παρωπιδες!!!!
:eusa_naughty: Όχι παρωπίδες με παρεξήγησες.
Η παρατηρησή μου έχει να κάνει με το πως παρουσιάζονται κάποια πράγματα.
Δεν γίνεται δα και καμιά επανάσταση στις μηχανές μας με το ψεκασμό.Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις αλλά τα μοτέρ δε γίνονται και θηρία.
Επίσης είναι γεγονός ότι γίνονται πολύπλοκα και σε περίπτωση που βγουν προβλήματα κλάφτα.
Μη μου επιτίθεσαι με yugo και τέτοια και το cbf έχει καρμπ και κινείται αξιοπρεπέστατα.
Στο κάτω κάτω ο καθένας διαλέγει ,όλα έχουν ένα τίμημα.
Και εγώ προτιμώ πλέον τον ψεκασμό ομολογώ αλλά δε σημαίνει πως το καρμπ είναι αρχαιολογία.
Επίσης μη ξεχνάς πως όσο πιό προηγμένος ο κινητήρας τόσο πιό κοντά η αντιπροσωπία με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά