Hellas Transalp Forum

Πίνακας Ανακοινώσεων Πανελλήνιας HTC 2016

επισκέπτης · 3129

Offline fotisalp

 • Μέλος ΗTC
 • Rossi και πάνω !
 • ***
  • Posts: 2999
on: Δευτέρα 13 Ιούνιος 2016, 14:30:11 μμ
Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα! Κάποιες «οδηγίες προς ναυτιλομένους» και υπενθυμίσεις, μια και μπήκαμε στην τελική ευθεία.

Εδώ σε αυτό το νήμα θα αναρτώνται ανακοινώσεις σχετικές με την Πανελλήνια. Αντίστοιχα στη reception του κάμπινγκ θα υπάρχει και πραγματικός πίνακας ανακοινώσεων. Ό,τι ερωτήσεις προκύπτουν να τις κάνετε στο άλλο νήμα της Πανελλήνιας για να μένει αυτό καθαρό και εύχρηστο.

Ξαναθυμίζω ότι η ευκολότερη προσέγγιση του κάμπινγκ από Αθήνα είναι από Πύλο-Μεθώνη και όχι από Νέα Κορώνη. Πάμε παρακάτω:

1.   Φτάνοντας στο κάμπινγκ θα περνάτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ από τη reception για τσεκ ιν και για να σας δείξουνε που έχει κάνει κράτηση το HTC ώστε να στήσετε τη σκηνή σας. Είναι οι θέσεις A 1-4, Β 1-4, C 1-5, D 1-5 που βλέπετε εδώ   http://www.finikescamping.gr/el/groundPlan και εκεί στήνουμε σε κάθε θέση 2 σκηνές (εκτός αν η σκηνή μας είναι μεγάλη και καταλαμβάνει όλο το χώρο).

2.   Όσοι φτάσετε από Παρασκευή σας συστήνω το πρωί του Σαββάτου με τη δροσούλα να επισκεφτείτε το εντυπωσιακό κάστρο της Μεθώνης. Είναι ανοικτό μέχρι το μεσημέρι.

3.   Το Σάββατο το απόγευμα στις 6.30 θα διανεμηθούν  τα μπλουζάκια και θα γίνει το Τρίαθλο Παραλίας. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές (τρομάρα μας) να προσέλθουν στην παραλία του κάμπινγκ. Ο διαγωνισμός θα γίνει σε ζευγάρια. Αν δεν έχετε, θα σας βρούμε εμείς. Αν έχει μεγάλη προσέλευση μπορεί να αφήσουμε τους τελικούς για την Κυριακή το απόγευμα. Τιμές για τα μπλουζάκια: Μέλη δωρεάν μία μπλούζα, μη μέλη 15€, επιπλέον μπλούζα 8€, παιδιά 5€.

4.   Το βράδυ του Σαββάτου το φαγητό είναι ελεύθερο, τρωγοπίνετε όπου και ό,τι θέλετε.

5.   Όσοι είναι να συμμετέχουν σε κάποια από τις δύο εκδρομές να βρίσκονται στις 10 το πρωί της Κυριακής στο εστιατόριο-καφέ του κάμπινγκ.

6.   Όσοι θέλουν την Κυριακή να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από τις προγραμματισμένες εκδρομές, ας μου στείλουν πμ για να τους συστήσω μέρη και διαδρομές και βέβαια ας φέρουν χάρτη/navigator μαζί τους.

7.   Την Κυριακή το βράδυ στις 9.00-9.30 έχουμε beach party στην παραλία μπροστά στο κάμπινγκ. Η μουσική κομπανία και τα πρώτα 20 κιλά κρασί είναι προσφορά του Hellas Transalp Club για τα 15 χρόνια λειτουργίας του!  Φαί στην παραλία δεν θα υπάρχει. Έχουμε συνεννοηθεί να μπορείτε να αγοράσετε σουβλάκια χοιρινά με 1.30 ευρώ και μερίδες πατάτες με 2,5 ευρώ από το εστιατόριο του κάμπινγκ. Έχουμε προπαραγγείλει γύρω στα 250 σουβλάκια. Θα σας τα δίνει μέσα σε αλουμινένιο ταψάκι ώστε να το φέρνετε στην παραλία. Εναλλακτικά έρχεστε φαγωμένοι. Μαζί σας θα φέρετε ποτήρι (αν χρησιμοποιείτε) και τα ποτά σας μέσα σε κάποια αναγνωρίσιμη σακούλα ώστε να τα βάλετε στα βαρέλια με τον πάγο που θα έχουμε στην παραλία και να μην τα μπερδεύετε με ξένα (το beach party από το εστιατόριο του κάμπινγκ  απέχει 250 μέτρα, οπότε καλό είναι να φέρετε από την αρχή ό,τι χρειαστείτε).  Είτε από το εστιατόριο του κάμπινγκ είτε από το Σούπερ Μάρκετ παραδίπλα μπορείτε να κάνετε προμήθειες, πχ μπύρες, πατατάκια κλπ. Επίσης φέρτε μαζί σας καμιά ψάθα για να ξαπλάρετε ακούγοντας τις πενιές και βλέποντας τον Παύλο ντυμένο χανουμάκι να χορεύει τη Ζαΐρα.  ;D

8.   Στο beach party πολλή προσοχή ώστε να μη λερώσουμε την παραλία με χαρτοπετσέτες και άλλα σκουπίδια. Θα υπάρχουν σακούλες σκουπιδιών.

9.   Στο κάμπινγκ θα υπάρχουν και αρκετοί άλλοι θαμώνες. Εξυπακούεται ότι σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας, δεν γκαρίζουμε ασκόπως , δε μαρσάρουμε τα μοτόρια και γενικά αν μπορούμε τα παρκάρουμε στη reception και όχι δίπλα στη σκηνή.

Αυτά προς το παρόν. Υπενθυμίζω, ερωτήσεις στο άλλο νήμα  :)Offline Παύλος

 • Moderator
 • Rossi και πάνω !
 • *****
  • Posts: 9770
Reply #1 on: Τρίτη 14 Ιούνιος 2016, 11:10:23 πμ
Αντίστοιχα στη reception του κάμπινγκ θα υπάρχει και πραγματικός πίνακας ανακοινώσεων.

Παρακαλώ να ενημερώνεστε συχνά από τον πίνακα ανακοινώσεων. Αν προκύψει κάποια ξαφνική τροποποίηση στο πρόγραμμα θα τη δείτε εκεί.


Παύλος Καρούμπης


Offline fotisalp

 • Μέλος ΗTC
 • Rossi και πάνω !
 • ***
  • Posts: 2999
Reply #2 on: Παρασκευή 17 Ιούνιος 2016, 10:47:58 πμ
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 2η εκδρομή της Κυριακής (όχι με την καϊκάδα, την άλλη) να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στη σχετική λίστα στο νήμα της Πανελλήνιας. Για να έχουμε μια εικόνα πόσοι την Κυριακή θα πάνε στις εκδρομές και πόσοι θα αράξουν στην παραλία  ;D

Ευχαριστώ! Offline fotisalp

 • Μέλος ΗTC
 • Rossi και πάνω !
 • ***
  • Posts: 2999
Reply #3 on: Παρασκευή 17 Ιούνιος 2016, 13:08:57 μμ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσοι θελήσουν να ταξιδέψουν  με το γκρουπ του Σαββάτου θα πρέπει να είναι το αργότερο στις 08.30 στα FLOCAFE που είναι και το βενζινάδικο της AVIN στα ΣΕΑ Μεγάρων.

Αναχώρηση αυστηρά στις 09.00 όποιος καθυστερήσει συνεχίζει μόνος του .

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΣΑΣ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ .


Εκ του ΔΣ ευχαριστούμε πολύ .