Hellas Transalp Forum

Διαδικασία αγοράς προϊόντων μέσω PayPal

Yianni · 10649

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
on: Δευτέρα 30 Μάιος 2016, 17:52:23 μμ
Παίδες τα φώτα σας.....

Προσπαθώ να κάνω μια αγορά μέσω Paypal, από την τράπεζα Πειραιώς.
Ακολουθώντας τις οδηγίες μεταφέρω το ποσό από  τον λογαριασμό μου με έμβασμα στην τράπεζα του εξωτερικού (τα στοιχεία που μου δίνει η paypal) και όταν ολοκληρώνω την διαδικασία μου βγάζει μήνυμα ότι "έχω κάνει υπέρβαση του ποσού μεταφοράς που δικαιούμαι" και δεν κάνει την μεταφορά.

Υπόψη ότι, πριν 2 εβδομάδες έκανα αγορά 40,00 ευρώ χωρίς πρόβλημα.
Το ποσό που θέλω να μεταφέρω τώρα είναι κάτω από 150 ευρώ!

Μήπως υπάρχει όριο ενός εμβάσματος, ανά μήνα?
Ακόμα και αν ο περιορισμός  capital control (420 ευρώ/εβδομάδα) περιλαμβάνει και τα ποσά των εμβασμάτων δεν έχω υπερβεί το όριο ανάληψης από την τ.Πειραιώς

Κάθε άποψη δεκτή....

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Δευτέρα 30 Μάιος 2016, 18:14:31 μμ
Με paypal το είχες κάνει; Εγώ πρόσφατα "έφαγα πόρτα" από το paypal λόγω capital controls για μικρό ποσό

Παύλος Καρούμπης

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Δευτέρα 30 Μάιος 2016, 18:15:30 μμ
Νομίζω υπάρχει όριο εμβάσματος 500 ευρώ, θα το δεις στη σελίδα της τράπεζας για σιγουριά. Δες πάντως και αυτόν τον τρόπο .
Υπάρχει βέβαια χρέωση

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #3 on: Δευτέρα 30 Μάιος 2016, 18:21:37 μμ
Κάποιε αγορές είναι απαγορευμένες ασχέτου ποσού. Αυτό μπορείς να το ελεγξεις απο την επωνυμία της επιχείρησης που σου βγάζει το Paypal. Αν για παράδειγμα προσπαθείς να αγοράσεις κάτι που έχει σχέση με αθλητικά ή σπορ αξεσουάρ τότε τρώς πόρτα. Το  κόλπο με φόρτωμα ενός άλλου λογαριασμού Paypal το έχω κάνει και λειτουργεί αλλά έχει χρέωση 4% αν θυμάμαι καλά.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Δευτέρα 30 Μάιος 2016, 18:43:20 μμ
Με paypal το είχες κάνει; Εγώ πρόσφατα "έφαγα πόρτα" από το paypal λόγω capital controls για μικρό ποσό

Η αγορά των 40 ευρώ έγινε μέσω paypal χωρίς πρόβλημα με την ίδια διαδικασία που ακολουθώ και τώρα...

Νομίζω υπάρχει όριο εμβάσματος 500 ευρώ, θα το δεις στη σελίδα της τράπεζας για σιγουριά. Δες πάντως και αυτόν τον τρόπο .
Υπάρχει βέβαια χρέωση

Μιλάμε για συνολικό ποσό κάτω από 200 ευρώ!

Κάποιε αγορές είναι απαγορευμένες ασχέτου ποσού.

Θανάση, το paypal λειτουργεί σαν πορτοφόλι. Όταν προσπαθώ να βάλω λεφτά στο πορτοφόλι-paypal βγάζει το πρόβλημα. Σε αυτή τη φάση δεν εμπλέκονται επιχειρήσεις...

---------------
Θα περιμένω 2 μέρες να αλλάξει ο μήνας μήπως υπάρχει όριο αριθμού εμβασμάτων ανά μήνα....

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Δευτέρα 30 Μάιος 2016, 18:44:35 μμ
Εχω και γω τελευταια προβλημα απο το το paypal, καποιες φορες , μετα τα capital control, εκανα την συναλλαγη κανονικα και τωρα τελευταια δεν μπορει να την ολοκληρωσει σε καποιες αγορες που θελω να κανω...

Φιλο μου ειπε προχθες για την χρεωστικη καρτα revolut την οποια μπορεις να παραλαβεις σε 5-8 ημερες και να φορτωσεις αμεσα με εμβασμα απο οποιονδηποτε λογ/μο σου σε ελληνικη τραπεζα. Η χρεωση αν θυμαμαι καλα ειναι 1€ ανα φόρτωμα της.

Αναλυτικες οδηγιες εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/

Εγω εκανα αιτηση και εγγραφη και περιμενω στις 7/6 την καρτα την οποία μπορω να χρησιμοποιησω Ελλαδα και σε οποιοδηποτε μερος στον κοσμο. Παρα ταυτα μπορω αμεσα να  φορτωσω το λογ/μο που ανοιξα και να κανω αγορες μεσω ιντερνετ , απλα δεν ασχοληθηκα παραπανω μεχρι στιγμης...

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #6 on: Δευτέρα 30 Μάιος 2016, 18:50:58 μμ
Υπάρχει και περιορισμός ΑΝΑ τράπεζα. Πόσα μπορεί να διαθέσει η Τράπεζα για εμβάσματα εξωτερικού.
Αυτό δε το ξέρεις και δεν εξαρτάται απο δικές μας ενέργειες.
Μπορείς να μιλήσεις με την τράπεζα να σου πει σε ποια ημερομηνία "μηδενίζει" ώστε τότε να κάνεις το έμβασμα σου.

Εγώ το paypal το φορτίζω με money request απο τον λογαριασμό email μου.
Πληρώνω το request με την πιστωτική μου και σε 1 λεπτό έχουν έρθει τα χρήματα στον λογαριασμό Balance του Paypal.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 31 Μάιος 2016, 05:45:29 πμ
Αυτο που λεει ο κωστας κανω και εγω χωρις προβλημα (εκτος την προμηθεια του πευπαλ που δεν ειναι και μικρη€
Δουλευει παντα

Και revolut εβγαλα και αυτη δουλευει τελεια. Αν εχεις smartphone μπορεις να την χρησιμοποιησεις στο επομενο λεπτο που κανεις την αιτηση. Δεν χρειαζεσαι την πλαστικη καρτα καν.
Για να την φορτισεις απο αλφα πληρωνεις ενα ευρω. Την συνδεεις με το πευπαλ και εισαι τζετ.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline cookos

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τετάρτη 03 Αύγουστος 2016, 07:40:51 πμ
Εγώ το paypal το φορτίζω με money request απο τον λογαριασμό email μου.
Πληρώνω το request με την πιστωτική μου και σε 1 λεπτό έχουν έρθει τα χρήματα στον λογαριασμό Balance του Paypal.
Αυτο που λεει ο κωστας κανω και εγω χωρις προβλημα (εκτος την προμηθεια του πευπαλ που δεν ειναι και μικρη€
Δουλευει παντα

Παρομοίως. Αν το κάνεις με προπληρωμένη κάρτα θα πρέπει να υπολογίσεις και την προμήθεια (έλεος) της τράπεζας που είναι κλιμακωτή - νομίζω 1€ για τα πρώτα 100€.
Οπότε αν θέλεις πχ να χρησιμοποιήσεις 20€ για αγορές θα πρέπει να υπολογίσεις κρατήσεις από τράπεζα+Paypal περίπου 2,5€, άρα θα πρέπει να καταθέσεις 22€ και όχι 20€.

ΥΓ. Πόσα νταβατζιλίκια ακόμα στο σβέρκο μας;

Spritmonitor.de" border="0

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #9 on: Τετάρτη 03 Αύγουστος 2016, 16:09:58 μμ
Εδώ και μήνες δεν έχω πρόβλημα με τον κανονικό τρόπο.
Για ποσά κάτω από 200€ κατά κανόνα.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Πέμπτη 04 Αύγουστος 2016, 21:13:03 μμ
Θα περιμένω 2 μέρες να αλλάξει ο μήνας μήπως υπάρχει όριο αριθμού εμβασμάτων ανά μήνα....

Για την ιστορία αναφέρω ότι έστειλα έμβασμα στον λογαριασμό paypal μετά την αλλαγή του μήνα και πέρασε χωρίς πρόβλημα...

Η δε αγορά έγινε μέσω Gearbest χωρίς πρόβλημα και τα προϊόντα τα παρέλαβα σε 22 ημέρες.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #11 on: Παρασκευή 05 Αύγουστος 2016, 21:40:45 μμ
Προσωπικά έκανα σήμερα μια αγορά με paypal και έγινε κανονικά χωρίς να βάλω χρήματα στο balance λογαριασμό (του Paypal).
Οπως δούλευε παλιά δηλαδή.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #12 on: Παρασκευή 05 Αύγουστος 2016, 22:29:05 μμ
Προσωπικά έκανα σήμερα μια αγορά με paypal και έγινε κανονικά χωρίς να βάλω χρήματα στο balance λογαριασμό (του Paypal).
Οπως δούλευε παλιά δηλαδή.

Το αυτό.
Βέβαια πήρα κάτι με 1,6 € και free  για δοκιμή , αλλά πριν κανα 2 μήνες δεν προχωρούσε στη συναλλαγή.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #13 on: Σάββατο 06 Αύγουστος 2016, 16:59:35 μμ
Το αυτό.
Βέβαια πήρα κάτι με 1,6 € και free  για δοκιμή , αλλά πριν κανα 2 μήνες δεν προχωρούσε στη συναλλαγή.
ξοδευτηκες παλι  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #14 on: Τετάρτη 17 Αύγουστος 2016, 22:08:44 μμ
ξοδευτηκες παλι  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
Nαι, μου είπαν μάλιστα πως είναι βαρύ και θάρθει Αθήνα.
Θα στείλω σένα με το τρέιλερ γιά μοτό που έφτιαξες να το πάρεις . :2search:

Κάνει και όπισθεν ? :bootyshake:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?