Hellas Transalp Forum

Βοηθεια για συνεργειο!!!!

elefsina73 · 4966

Offline elefsina73

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 03 Απρίλιος 2016, 20:17:32 μμ
Ψαχνω για ενα συνεργειο με (((κάκαλα))) και ας ειναι και στην ακρη της γης!!!
Θελω να ειναι καλο παιδι και μαστορας!!!
Ξερω πολυ καλα τι θελω να κανω αλλα λογο φορτου εργασιας δεν προλαβαινω.
Το μηχανακι θα φτιαχτει με την επιβλεψη του γιου μου.
Πληρωνω καλα και οι απαιτησεις μου ειναι οι αναλογες.
Δεν κανω σκοντο ουτε στην Ανθρωπια ουτε στον επαγγελματισμο καποιου.
Το μηχανακι μου εχει κανει 90.000 χιλιομετρα και δεν εχει παει στο μαστορα ποτε!!!
Ολα αυτα με δυο ζευγαρια λαστιχα και ενα σετ αλυσιδογραναζα.
Εχω φυγει στην Κω ,και εμεινε κληρονομια στον γιοκα μου.
Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων. Παρακαλω πολυ θελω σιγουρες καταστασεις, γιατι μπορω ευκολα να σπασω το κεφαλι καποιου.
Αν καποιος ειναι σιγουρος για καποιον ,ας τον αναφαιρει ,να κανουμε δουλεια.

Offline transalpblack

• Djkostas
  • Οδηγάρα
Reply #1 on: Κυριακή 03 Απρίλιος 2016, 20:28:38 μμ
Εγώ προσωπικά, έχω 2-3 να σου συστήσω αλλά με τον τρόπο σου...

γιατι μπορω ευκολα να σπασω το κεφαλι καποιου.

δεν θα μπω στην διαδικασία να στους συστήσω...

Οταν πεθανω θελω να με θαψουν οι φιλοι μου, δεν θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε...

Offline Yianni

• mods
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Δευτέρα 04 Απρίλιος 2016, 19:27:00 μμ
Φίλε μου λες πολλά χωρίς στην ουσία να λες τίποτα.... ;D

Θες να κάνεις σέρβις στο μηχανάκι σου ή να το ξαναστήσεις από την  αρχή? Για το πρώτο θα βρεις καλούς μηχανικούς, για το δεύτερο δύσκολα θα βρεις μηχανικό (και καλό) να ασχοληθεί.

Και αφού το άφησες κληρονομιά στον γιό σου, ας αποφασίσει ο γιός σου για το μέλλον της μηχανής του (πλέον)  ;D ;)

Offline elefsina73

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Παρασκευή 08 Απρίλιος 2016, 22:27:53 μμ
Για τα λεγομενα του πρωτου φιλου,δεν εχω να προσθεσω τιποτα,καλα κανει και δεν θελει να προτεινει καποιον που θα μπλεξουμε.
Στον δευτερο φιλο,εχω να πω οτι δεν θα αφηνε το παιδι του να πεσει σε σκατα που επεσε αυτος.
Αυτα που θελω ειναι τσιμουχες στα καλαμια και ενα σερβις στο καρμπυρατερ.
Ο τροπος μου ηταν καπως...αλλα με τοση σαβουρα στα περιξ τι θελετε να πω ρε παληκαρια????
Οπως και να χει το πραγμα να στε καλα και οι δυο και μονο που μπηκατε στη διαδικασια να απαντησετε!!!!

Offline transalpblack

• Djkostas
  • Οδηγάρα
Reply #4 on: Σάββατο 09 Απρίλιος 2016, 21:28:57 μμ
Για τα λεγομενα του πρωτου φιλου,δεν εχω να προσθεσω τιποτα,καλα κανει και δεν θελει να προτεινει καποιον που θα μπλεξουμε.

Δεν έχω να σου προτείνω άνθρωπο που θα μπλέξεις.
Άλλωστε, θα είχα μπλέξει κι εγώ.
Απλά στην δική σου περίπτωση, θα βρει άπειρες εφαρμογές ο νόμος του Μέρφυ.
Θα μπορούσα να απαντήσω και για τον δεύτερο, αλλά άς το κάνει εκείνος καλύτερα.
Και τελικά, όλη αυτή η φασαρία για ένα σετ τσιμούχες καλαμιών και ένα καρμπυρατέρ?

Οταν πεθανω θελω να με θαψουν οι φιλοι μου, δεν θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε...

Offline Yianni

• mods
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Σάββατο 09 Απρίλιος 2016, 22:19:10 μμ
Στον δευτερο φιλο,εχω να πω οτι δεν θα αφηνε το παιδι του να πεσει σε σκατα που επεσε αυτος.
Αυτα που θελω ειναι τσιμουχες στα καλαμια και ενα σερβις στο καρμπυρατερ.
Ο τροπος μου ηταν καπως...αλλα με τοση σαβουρα στα περιξ τι θελετε να πω ρε παληκαρια????
Οπως και να χει το πραγμα να στε καλα και οι δυο και μονο που μπηκατε στη διαδικασια να απαντησετε!!!!

Φίλε μου πάντα υπάρχει καλή πρόθεση να βοηθήσουμε όποιον χρειάζεται βοήθεια. Αλλα ο τρόπος που γράφεις μας πέφτει κάπως "βαρύς". Προσωπικά πάντως δεν έχω πέσει σε σκατά.... Σκατά μηχανικό φαντάζομαι εννοείς. Και ο γιός μου μαθαίνει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Πάντος τσιμούχες στα καλάμια και ένα σερβις στο καρμπυρατέρ δεν χρειάζεσαι επιστήμονα για να το κάνει...

Offline george p

• νέος οδηγός
  • **
Reply #6 on: Δευτέρα 28 Νοέμβριος 2016, 10:36:59 πμ
Καλημερα σας.Μηπως εχει καποιος τροπο επικοινωνιας με το Θαλασσινο στους Αγιους Αναργυρους εκτος του σταθερου τηλεφωνου ( το οποιο κλασσικα δε δουλευει λογω βλαβης-βροχης).Ειναι να παω για αλλαγη λαδιων οπωσδηποτε σημερα.Δε τα αφηνω αλλο μεσα αυτα που εχω.