Χαίρεται, έχω ενα ΤΑ 650/2002 μοντέλο και έχω πάνω xenon.
Την ίδια έχουμε αλλά εγώ δεν έχω ξένον

Τελευταία μου κάνουν λίγο "νερά" μια ανάβουν μια δεν ανάβουν. Άλλαξα το ballast με καινούριο τα ίδια άλλαξα την λάμπα τα ίδια άλλαξα και την ασφάλεια τα ίδια.
Λάθος τακτική , και πολυέξοδη .
Υποθέτω πως πρέπει να ευθύνεται το ρεύμα πιθανόν να μην δίνει σωστά amper η μπαταρία.
Δλδ πρώτα έδεινε και τώρα άλλαξε γνώμη? Μήπως τελικά έχεις θέμα με την μπαταρία? Η με την παροχή?
Τέλος πάντων αποφάσισα να βάλω κανονική λάμπα αλογόνου. Σκεφτόμουν να βάλω την Philips Diamond Vision H4 -5000K Xenon Effect είναι Η4 αλλά απο ότι κατάλαβα είναι για αυτοκίνητο, ξέρει κανείς αν θα δουλέψει στη μηχανή μου?
Ορθώς αποφάσισες, και η λάμπες Η4 είναι Η4 ανεξάρτητα απο το σε ποιό όχημα τοποθετούνται.
Επίσης αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει μια δυνατή λάμπα γιατί με την δική του δεν είμαι ικανοποιημένος.
Δυνατή λάμπα? εγώ έχω αλλάξει πρόσφατα την ''κλασική'' ιωδίου που είχα με μια Osram night breaker

Απο φωτισμό έχει ισχυρότερο , αλλά οχι τρομερά πράματα, δλδ εγώ της δίνω ενα 20% το πολύ, όμως επειδή έχει λευκό φώς μόνο στην μεγάλη σκάλα κάνει τα αντικείμενα πιο ευδιάκριτα . Εχει και πιο καλό περίγραμμα, δλδ φωτίζει συγκεκριμένα .