Ταξιδευω παντα σχεδον δικαβαλος απο τα 5000 χιλιομετρα τα 4000 ειναι εθνικη οδος και οι ταχυτητες ειναι απο 130-160 τι προσδοκω να παω ποιο ανετα στην εθνικη με λιγοτερο βενζινα χωρις να ζοριζω την μηχανη μου
με αυτες τις ταχυτητες και δικαβαλος,το θεμα καταναλωση περναει σε 2η,3η ή και παρακατω μοιρα.
το μονο που θα καταφερεις με το 16αρι εμπρος ειναι να λειτουργει η μηχανη με λιγοτερες στροφες,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα ζοριζεται.
αν η αλυσιδα σου εχει παρει λιγο μποσικο,βαλτο το 16αρι ετσι για να σου φυγει η απορια,δεν κοστιζει και πολυ.να ξερεις οτι θα εχεις καμποσο θορυβο παραπανω απο την μεταδοση καθως δεν υπαρχει 16αρι με αυτο το λαστιχο που εχει το μαμισιο για την μειωση θορυβου.νομιζω τουλαχιστον πως δεν υπαρχει.
στα σιγουρα τωρα
θα ξενερωσεις με την μειωση αποδοσης,ειδικα αφου εισαι συνεχεια δικαβαλος.
η καταναλωση μπορει να παιξει σε 2ψηφιο νουμερο.
ΥΓ. οπως και εγω,ετσι και εσυ εχουμε παρει λαθος μηχανη για την χρηση που περιπου κανουμε.ετσι οδηγω και εγω στην εθνικη προκειμενου να μαζεψω χλμ καθως βαριεμαι.
πηρα ομως ΤΑ καθως ηταν ερωτας.ας εκαιγε και 14λιτρα/100.εμενα μου αρεσε και καθε φορα που καβαλαγα για βολτα μεχρι το περιπτερο χαμογελουσα.
με 5000 χλμ τον χρονο,ποιος νοιαζεται για καποια ευρω παραπανω σε καυσιμο αν το χαμογελο ειναι μονιμο.
αν ομως η χρηση ειναι καθημερινη,το 16αρι εχει κουσουρια.
ΥΓ2. εχωντας την εμπειρια απτο 16 αρι εμπρος,αν αλλαζα κατι θα εβαζα 47 πισω.