Hellas Transalp Forum

ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΤΑ650

ΓΙΑΝΝΗΣ TALON · 3695

Offline ΓΙΑΝΝΗΣ TALON

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Σάββατο 27 Οκτώβριος 2007, 21:25:49 μμ
Λόγω υποψία για βλάβη στον ανορθωτή του ΤΑ650 (υπερφόρτιση) αφού  τον έβγαλα στο χέρι, προχώρησα στις παρακάτω μετρήσεις μεταξύ των επαφών του προκειμένου να διαπιστώσω αν πράγματι υπερφορτίζει. Με το πολύμετρο λοιπόν στην θέση 2000ΚΩ οι μετρήσεις που παίρνω είναι: 1)Με το πλην (-) του πολυμέτρου σταθερά στην κόκκινη άσπρη επαφή, έχω στο πρώτο κίτρινο 540, στο δεύτερο 524, στο τρίτο 532, στο πράσινο 1025. 2)Τα κίτρινα μεταξύ τους (όλοι οι συνδυασμοί δεν δείχνουν τίποτα). 3)Με το πλην (-) του πολημέτρου σταθερά στην πράσινη επαφή του ανορθωτή, δεν παίρνω καμία ένδειξη σε οποιαδήποτε επαφή του και αν ακουμπήσω το συν (+) του πολύμετρου. 4)Με το συν (+) του πολυμέτρου σταθερά στην πράσινη επαφή του ανορθωτή, έχω στο πρώτο κίτρινο 556, στο δεύτερο 568, στο τρίτο 554, στο κόκκινο άσπρο 1045. Αν κάποιος στο forum γνωρίζει τις σωστές τιμές, ή δεν του είναι κόπος να βγάλει τον δικό του αποδεδειγμένα καλό ανορθωτή,  να κάνει τις ανάλογες  μετρήσεις, και να τις ανεβάσει στο forum, θα του ήμουν προσωπικά υπόχρεος και φαντάζομε και αρκετοί άλλοι φίλοι. ::)

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #1 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 17:18:21 μμ
Νομίζω οτι ειναι σωστές οι ενδείξεις σου.Δε θυμάμαι τα νούμερα αλλα αφου ειναι ολα ίδια, αυτο και το πιο σημαντικό (σε αυτη τη φάση)
Δες την τάση στη μπαταρία κατά τη λειτουργία της μηχανής και εκτός .

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #2 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 19:34:15 μμ
Αυτά είναι από το 600. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη διαφορά και για το 650 και το πιθανότερο είναι να είναι ακριβώς ίδια. Σύγκρινε τις τιμές, αν και όπως είπε ο Κώστας, το καλύτερο είναι να κάνεις on-line μετρήσεις της τάσης.

« Last Edit: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 19:37:21 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline ΓΙΑΝΝΗΣ TALON

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Δευτέρα 29 Οκτώβριος 2007, 22:28:38 μμ
Παιδιά ευχαριστώ σε αυτό το συμπέρασμα κατέλhξα και εγώ, άρα οι μετρήσεις είναι σωστές θα τις περάσω με την πρώτη ευκαιρία σε ΧΨ άξονες να υπάρχου και στο forum.