Εχω δει τη μετατροπη σε v-στρομα αλλα και σε βαραντερο!Το αποτελεσμα κατα την γνωμη μου
φοβερο!Και σαν ομορφια αλλα και σαν αναβαθμιση στα φωτα!Μαλιστα και στα δυο μηχανακια
που αναφερα ειναι ο συνδιασμος προτζεκτορα με ξενον και angel eye.Oταν ρωτησα το κοστος
της μετατροπης μου ηρθε σκοτοδυνη :2hysterical:150 ευρα ο μαστορας για τοποθετηση που για
το ΤΑ δεν ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα

Και συν το κοστος της αγορας τον
angel και προτζεκτορα με καλωδιωσης κτλ αναλογα απο που θα τα παρεις και την ποιοτητα που θα
επιλεξεις!Παντος θελω να σας πω οτι για μια τετοια επεμβαση στο φαναρη της μηχανης ο μαστορας μου
τονισε οτι το αποτελεσμα μπορει να ειναι φοβερο,αλλα αν κατι παει στραβα στην συγκοληση του φαναριου
και δεν κοληση η μετα απο λιγο καιρο ξεκοληση με κραδασμους η κλιματολογικες συνθηκες κτλ,πας για φαναρι
μετα και παει ολο το χρημα που εριξες για την μετατροπη συν το κοστος αγορας φαναριου

Καλο θα ηταν οποιος
σκεφτετε τετοια μετατροπη στο ΤΑ να σκεφτει τις παραμετρους μιας τετοιας αναβαθμισεις που ανεφερα

Stoneman αυτο το προτζεκτ ειναι ραμμενο για σενα και μονο!Βαλε τα δυνατα σου να το φτιαξεις με το μερακι σου
και αν καταφερεις να ριξεις και το κοστολογιο,βλεπω να κανουν ουρα τα ΤΑ εξω απο το σπιτι σου

Σκεψου το σοβαρα....ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ