Hellas Transalp Forum

Angel eye για transalp 650

BigDaddy · 10207

Offline BigDaddy

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Τρίτη 23 Ιούνιος 2015, 19:08:15 μμ
Γειά σας παιδιά θέλω να βάλω angel eye στη μηχανή ξέρει κανείς αν θα πρεπει να βάλω το το φανάρι στο φούρνο για να το ξεκολλήσω ή αν είναι με βίδες? Έχει βάλει κανένας από εσάς??

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #1 on: Τρίτη 23 Ιούνιος 2015, 19:21:49 μμ
Γειά σας παιδιά θέλω να βάλω angel eye στη μηχανή ξέρει κανείς αν θα πρεπει να βάλω το το φανάρι στο φούρνο για να το ξεκολλήσω ή αν είναι με βίδες? Έχει βάλει κανένας από εσάς??
για να βαψεις το καθρεπτη ε ...

με βιδες δεν ειναι ...σιγουρα κολητο αλλα ξεκολλαει ομως ....θα σου προτεινα πριν το κανεις με το δικο σου να βρεις ενα παλιο να δοκιμασης για να δεις αν γινετε κλπ κλπ

και βεβαια ενημερωσε με το θεμα φωτο κλπ γιατι ειναι κατι που με ενδιαφερει  ;D

Offline BigDaddy

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2 on: Τρίτη 23 Ιούνιος 2015, 20:14:50 μμ
Απ την ώρα που το πήρα θέλω να το κάνω έχω βρει ένα παιδί που μπανιζει και θα με βοηθήσει απλά δεν ξέρω τι μέγεθος έχει η οπή για να πάρω το κατάλληλο προτζεκτορα.Μόλις το κάνω θα το ανεβάσω

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #3 on: Τετάρτη 24 Ιούνιος 2015, 21:05:51 μμ
... θέλω να βάλω angel eye στη μηχανή ξέρει κανείς αν θα πρεπει να βάλω το φανάρι στο φούρνο για να το ξεκολλήσω ή αν είναι με βίδες? Έχει βάλει κανένας από εσάς??

Τπ φανάρι είναι κάπως ακριβούτσικο για πειραματισμούς,
Με θερμοπίστολο ανοιξα το πίσω, αλλά θέλει προσοχή στις κόλες.

.... δεν ξέρω τι μέγεθος έχει η οπή για να πάρω το κατάλληλο προτζεκτορα.

Τελικά angel eye η προτζεκτορα με ξένον θέλεις να βάλεις?  :eusa_think:

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα του angel eye σε ένα όχημα με μόνιμα αναμένα φώτα.
Θα κυκλοφορείς δίχως φώτα για να φαίνεται?  :eusa_think:

Το εχω σκεφτεί πολλές φορές και μάλιστα για δύο προτζέκτορες ... αλλά πρώτον η μετατροπή είναι μη αναστρέψιμη , αρα αν δεν ...  πάς για άλλο φανάρι, και δεύτερον δεν ξέρω οι διαθλάσεις που θα προκληθούν απο το κρύσταλο του φαναριού κατά πόσο θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην δέσμη.
« Last Edit: Τετάρτη 24 Ιούνιος 2015, 21:20:05 μμ by Stoneman »

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Πέμπτη 25 Ιούνιος 2015, 09:19:23 πμ
Ο μονος τροπος να βαλω xenon στην μηχανη θα ηταν με προτζεκτορα.
Με κανεναν αλλο τροπο δεν εχεις δεσμη και δεν ενοχλεις τους απεναντι.

βεβαια το angel eye Που λεει ο φιλος ειναι αυτο το στρογγυλό φωτεινο που εχουν καποια αυτοκινητα bmw σωστα ?

« Last Edit: Πέμπτη 25 Ιούνιος 2015, 09:21:02 πμ by Sotos »

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Πέμπτη 25 Ιούνιος 2015, 13:19:30 μμ
σωστα.

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Παρασκευή 26 Ιούνιος 2015, 20:56:20 μμ
Ο μονος τροπος να βαλω xenon στην μηχανη θα ηταν με προτζεκτορα.
Με κανεναν αλλο τροπο δεν εχεις δεσμη και δεν ενοχλεις τους απεναντι.

Πολύ σωστά.

....  ειναι αυτο το στρογγυλό φωτεινο που εχουν καποια αυτοκινητα bmw σωστα ?

Και όχι μόνον ....

Υπάρχει και το devileye σε κόκκινο.
Περισσότερα εδώ: https://www.superbrightleds.com/moreinfo/led-headlight-accent-lights/led-angel-eye-headlight-accent-lights/49/

Offline mantis

• νέος οδηγός
  • **
Reply #7 on: Παρασκευή 26 Ιούνιος 2015, 22:51:56 μμ
Εχω δει τη μετατροπη σε v-στρομα αλλα και σε βαραντερο!Το αποτελεσμα κατα την γνωμη μου
 φοβερο!Και σαν ομορφια αλλα και σαν αναβαθμιση στα φωτα!Μαλιστα και στα δυο μηχανακια
που αναφερα ειναι ο συνδιασμος προτζεκτορα με ξενον και angel eye.Oταν ρωτησα το κοστος
 της μετατροπης μου ηρθε σκοτοδυνη :2hysterical:150 ευρα ο μαστορας για τοποθετηση που για
το ΤΑ δεν ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα :eusa_naughty:Και συν το κοστος της αγορας τον
angel και προτζεκτορα με καλωδιωσης κτλ αναλογα απο που θα τα παρεις και την ποιοτητα που θα
επιλεξεις!Παντος θελω να σας πω οτι για μια τετοια επεμβαση στο φαναρη της μηχανης ο μαστορας μου
 τονισε οτι το αποτελεσμα μπορει να ειναι φοβερο,αλλα αν κατι παει στραβα στην συγκοληση του φαναριου
και δεν κοληση η μετα απο λιγο καιρο ξεκοληση με κραδασμους η κλιματολογικες συνθηκες κτλ,πας για φαναρι
μετα και παει ολο το χρημα που εριξες για την μετατροπη συν το κοστος αγορας φαναριου :'(Καλο θα ηταν οποιος
σκεφτετε τετοια μετατροπη στο ΤΑ να σκεφτει τις παραμετρους μιας τετοιας αναβαθμισεις που ανεφερα ;D
Stoneman αυτο το προτζεκτ ειναι ραμμενο για σενα και μονο!Βαλε τα δυνατα σου να το φτιαξεις με το μερακι σου
 και αν καταφερεις να ριξεις και το κοστολογιο,βλεπω να κανουν ουρα τα ΤΑ εξω απο το σπιτι σου :2hysterical:
Σκεψου το σοβαρα....ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ 

Offline transalpblack

• Djkostas
  • Οδηγάρα
Reply #8 on: Σάββατο 27 Ιούνιος 2015, 13:17:43 μμ
Παιδιά μην τρελαίνεστε.
Αφήστε τα μαστόρια και προχωράτε στο εγχείρημα.
Εγώ το έχω κάνει στο CBF μου.
Δείτε εδώ το Link με τα φανάρια μου. Εγώ φυσικά έχω βάψει τους καθρέπτες μου μαις και πλέον είναι άχρηστοι.
Προτείνω όσοι το κάνετε και έχετε μαύρα μηχανάκαι, να το κάνετε.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206729776700065&l=ee83336a3e
Το κόστος ενός 3ιντσου προτζέκτορα μαζί με angel eye, devil eye και μονάδα xenon, δεν θα σας ξεπεράσει τα 45-47 ευρώ από ebay.
Από κει και πέρα, πέρνετε ένα δυνατό πιστολάκι για τα μαλλία με πλακέ στόμιο, θερμαίνεται γύρω γύρω το φανάρι για να μαλακώει η κόλλα και σιγά σιγά το ανοίγετε.
Όπου σκληραίνει, ξαναζέσταμα.
Καθαρίζετε κόλλες, τοποθετείτε τον προτζέκτορα, σφίγγετε, δοκιμάζετε να είναι σωστά ευθυγραμμισμένος, ξανακλείνετε και τελειώσατε.
Άμα πιάνουν τα χέρια σας στο να πάρετε το φανάρι στα χέρια σας, η όλη διαδικασία, χαλαρά, δεν θα σας περάσει το πεντάωρο βία εξάωρο.
Είναι πραγματικά πολύ εύκολο.
Ορμάτε.
Συμβουλή μου άμα θέλετε, μην παραγγείλετε 6000 κεριά.
Πάρετε 4500 κεριά.
Πάλι λευκό θα είναι το φως αλλά θα είναι πιο ζεστό. Όχι τόσο ψυχρό και κάτασπρο.

Οταν πεθανω θελω να με θαψουν οι φιλοι μου, δεν θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε...

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Σάββατο 27 Ιούνιος 2015, 20:46:43 μμ
Μάλιστα , δεν λέω πολύ ωραίο αποτέλεσμα  :thumbright:, αλλά έχω μερικές απορίες:

Πώς ρυθμίζεις την δέσμη? Πώς μετά την ,με όποιο τρόπο τοποθέτηση ξέρεις στα σίγουρα οτι η επιφάνεια του δρόμου που φωτίζεται μπροστά σου είναι η σωστή?
Πάς σε ηλεκτρολόγο που διαθέτει το μηχάνημα ρύθμισης?

Αν τελικά γίνει η επέμβαση πώς αλλάζεις λάμπα αν καεί? ξανάμανά ζεσταίνεις το φανάρι ?  :eusa_think:
Η θα του βάλω φερμουαρ να το ανοιγω όποτε θέλω? :2hysterical:

Πιστεύω πως η Η4 σε ξένον είναι μάπα επειδή δεν έχεις σινιάλο και κατά την αλλαγή απο διασταύρωσης σε πορείας υπάρχει ενα μικρό χρονικό διάστημα που δεν έχεις φωτα αφού η αλλαγή γίνεται μηχανικά.
Αρα η λύση είναι δύο προτζέκτορες , εσύ έχεις κ δύο φανάρια , στην 650 χωράνε δύο προτζέκτορες?

Τα φανάρια σου έχουν απολυτα επίπεδο κρύσταλο η έχει ''νερά '' και διαθλάται  το φώς?

Οι προτζέκτορες πόσο μήκος έχουν? Χωράνε δλδ μέσα στο φανάρι η απο το φανάρι  αφαιρείται το πίσω μέρος? και αν αφαιρεθεί πως στερεώνονται?

Offline mantis

• νέος οδηγός
  • **
Reply #10 on: Κυριακή 28 Ιούνιος 2015, 09:00:58 πμ
Stoneman βλεπω βροχη ερωτησεων με σωστες αποριες για την τοποθετηση
 αλλα και το after service της μετατροπης!!!Σε βρισκω πολυ σωστο και κατι
μου λεει οτι το χαρτι και το μολυβι ειναι στον παγκο και τα κατσαβιδια ζεσταινονται :2hysterical:

Offline transalpblack

• Djkostas
  • Οδηγάρα
Reply #11 on: Κυριακή 28 Ιούνιος 2015, 17:37:46 μμ
Απαντώ παρακάτω σε όλα.

Πώς ρυθμίζεις την δέσμη? Πώς μετά την ,με όποιο τρόπο τοποθέτηση ξέρεις στα σίγουρα οτι η επιφάνεια του δρόμου που φωτίζεται μπροστά σου είναι η σωστή?
Πάς σε ηλεκτρολόγο που διαθέτει το μηχάνημα ρύθμισης?
Ο προτζέκτορας, έρχεται και κάθεται στην θέση της τρύπας της Η4. Οπότε η θέση είναι μια.
Αν τώρα, δεν σου κάνει, το φανάρι από κάτω έχει ρυθμιστικά, οπότε το πας όπου θες.
Ένας καλός τρόπος είναι να κάτσεις πίσω από ένα αμάξι και να υπολογίσεις την δέσμη να σκάει εκεί που ξεκινούν οι πλάγιοι καθρέπτες του.
Πίστεψέ με, μακρυά θα φέγγεις.
Όταν βέβαια σκάσει η μεγάλη σκάλα, ξεφεύγει πολύ η δέσμη και το σινιάλο είναι εκπληκτικό

Αν τελικά γίνει η επέμβαση πώς αλλάζεις λάμπα αν καεί? ξανάμανά ζεσταίνεις το φανάρι ?  :eusa_think:
Η θα του βάλω φερμουαρ να το ανοιγω όποτε θέλω? :2hysterical:
Η λάμπα είναι τύπου καρφί. Βγαίνει πίσω από τον προτζέκτορα.
Δεν ξανανοίγει το φανάρι.

Τα φανάρια σου έχουν απολυτα επίπεδο κρύσταλο η έχει ''νερά '' και διαθλάται  το φώς?
Το δικό μου είναι επίπεδο.

Οι προτζέκτορες πόσο μήκος έχουν? Χωράνε δλδ μέσα στο φανάρι η απο το φανάρι  αφαιρείται το πίσω μέρος? και αν αφαιρεθεί πως στερεώνονται?
Δεν αφαιρείς τίποτα.
Ο προτζέκτορας έχει σπέιρωμα και βιδώνει στην ουσία με κόντρα παξιμάδι

Πάρτε και τον προτζέκτορα για να πάρετε εικόνα.
http://www.ebay.com/itm/3-0-M331-Motorcycle-Bike-HID-BI-XENON-PROJECTOR-Halo-Angel-Eye-35W-AC-BALLAST-/181589953182?vxp=mtr&hash=item2a479aca9e

Οταν πεθανω θελω να με θαψουν οι φιλοι μου, δεν θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε...

Offline BigDaddy

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Τετάρτη 01 Ιούλιος 2015, 21:36:54 μμ
Ok TransalpBlack αν η οπή είναι σωστή θα το πάρω και θα το βάλω.....μόλις ανοίξουν οι τράπεζες :)