Hellas Transalp Forum

mivv suono...

trackler · 17155

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #25 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 00:38:06 πμ
Το πρόβλημα το είχα εντοπίσει στο ψωριασμένο σωληνάκι της υποπίεσης της pair valve

Sent from my iPhone  using tapatalk

Offline dtm

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #26 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 05:15:29 πμ
Το πρόβλημα το είχα εντοπίσει στο ψωριασμένο σωληνάκι της υποπίεσης της pair valve

Sent from my iPhone  using tapatalk

Αυτο το σωληνακι που λες μηπως μπορεις να βοηθησεις και να μου πεις που ειναι με την ευκαιρια που εχω λυμμενο το μηχανακι να το κοιταξω?

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 07:25:58 πμ
Θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω την αιτια της αρυθμιας στο ρελαντι (και φανταζομαι ενδιαφερει και αλλους) Δεν προερχοταν απο τις εισαγωγες?
με προλαβε ο ρυθμιστης.  :P
οχι δεν ηταν τελικα απο τις εισαγωγες τις οποιες δεν μετανιωσα που τις αλλαξα γιατι μετα απο 13 χρονια φανταζομαι οτι δεν ηταν στα καλυτερα τους.

μεχρι εκεινη τν στιγμη δεν ειχα ποτε τοσο σταθερο ρελαντι.οχι οτι ειναι εντελως σταθερο αλλα σε σχεση με πριν ειναι μερα με την νυχτα.
« Last Edit: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 07:28:13 πμ by trackler »

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #28 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 16:19:24 μμ

πρεπει να ειναι 1 με 1,5 κιλο πιο ελαφρια(δεν μπορουσα να ζυγισω) και αυτο φανηκε στην οδηγηση οταν εδωσα σημασια,γιατι αστην αρχη ειχα ξενερωσει απιστευτα με το οτι δεν εκανε πολυ φασαρια.

[size=pt]ιδεες και μαγαζια για το πως μπορω να κανω τον καταλυτη να μπαινει και να βγαινει με σχετικη ευκολια παρακαλω με πμ.[/size]

Παναγιώτη μεγιές και καλά χιλιόμετρα.

Τι θα πει οτι είναι 1,5 κιλά ποιό ελαφριά και μάλιστα το κατάλαβες στην οδήγηση !!!  ? ? ?
Πήρες χαμπάρι το 1,5 κιλό ?   ;)

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #29 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 17:04:12 μμ
κρατωντας στα χερια την καινουρια για να την βαλω και μετα πιανοντας στα χερια την παλια για να την μαζεψω,υπολογισα οτι η διαφορα ειναι καπου τοσο.δεν εχω και ζυγαρια στα χερια μου,αλιμονο.

μου φανηκε οτι ειναι καπως πιο ευκολη η μηχανη στους ελιγμους με λιγα χλμ,αναστροφη,αποφυγη εμποδιου κτλ.

μπορει να ειναι και ιδεα μου απο την παρορμηση του καινουριου,ξερω γω τι να πω.

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #30 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 19:58:10 μμ
Παναγιώτη μεγιές και καλά χιλιόμετρα.

Τι θα πει οτι είναι 1,5 κιλά ποιό ελαφριά και μάλιστα το κατάλαβες στην οδήγηση !!!  ? ? ?
Πήρες χαμπάρι το 1,5 κιλό ?   ;)

:angel4b: :angel4b:

Offline Diamantis

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Diamonds are forever
Reply #31 on: Παρασκευή 29 Μάιος 2015, 20:28:21 μμ
Τέτοιες εξατμίσεις,εκτός του οτι ειναι πιο όμορφες,έχουν έναν μπάσο θόρυβο σε λογικά πλαίσια πάντα,ειναι φυσικά και αρκετά πιο ελαφριές,που πιστευω ειναι κέρδος για τη μηχανή.
Καλά όταν άλλαξα εγω τη δική μου,πιάνοντας της "μαμάς",νόμιζα οτι σήκωνα μαντέμι... :o

Diamonds are forever