Οκ εκλεισε.
Θα στην φερω συμοφε την Τριτη αν εισαι.
ΟΚ, εκτός απροόπτου.
Θα είμαι εκεί γιατί έχω special delivery να κάνω από τον
κουμπάρο.

Goikoetxea σε ποιο μαγαζι την εχεις βρει και εχει σχετικα ειδη ή απλως ετυχε? (ρωτω μιας και μπορει να ειναι κοντα μου και να εξυπηρετησει στο μελλον).
Το μαγαζί μπορείς να το βρεις με μια αναζήτηση στο car.gr Είδη αυτοκινήτου έχει, αλλά είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη κάνει και για moto.
Στην τιμή αυτή έχει ρελε και καλωδίωση?
Στον Αλί βρίσκω αυτό αλλά δεν ξέρω από ποιότητα τι λέει
Μου έχουν πει για μια κινέζικη κόρνα πιστό αντίγραφο της Stebel στο παζάρι του Σχιστού σε γνωστό έμπορα (όχι έμπορο) με είδη αυτοκινήτου. Τιμή 20 ευρώ οπότε αν κάποιος (τουλάχιστον Αθηναίος) θέλει να πάει σε κινέζικο, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξει με ιντερνετική παραγγελία. Αύριο πρωί θα πάω να την δω, αν μου φανεί σόι θα την χτυπήσω. Αν όχι βλέπουμε.
Πιστεύω οτι η Nautilus είναι "βαριά" για το 400άρι, ζητάει πολύ ρεύμα και είναι ογκόδης.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις την magnum (ΤΜ80) που βγάζει δυνατό ήχο, σαν αυτοκινήτου και είναι πιο "ελαφρυά" και μικρή. Μπορείς να βάλεις μόνο το ένα σαλίγκαρο ή και τα δύο για καλύτερα αποτελέσματα.
Εγώ έχω μόνο τον ένα σαλίγκαρο και στην εθνική με χιλιόμετρα τον ακούω πολύ δυνατά.
Η κόρνα δεν προορίζεται για την τρανσάλπ μου, κάποτε σκεφτόμουν να την βάλω αλλά άλλαξα γνώμη. Ευχαριστώ όμως για την σύσταση γιατί την ΤΜ80 που λες δεν την γνώριζα. Αυτήν την εποχή όμως αποφεύγω τις πολυτέλειες όσο μπορώ ένεκα άλλων εξόδων.
Παναγιώτη για το αν μπαίνει στο 650 είμαι σίγουρος ότι έχει συζητηθεί και αλλού στο φόρουμ και άν θυμάμαι καλά μπαίνει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο Ευτύχης την έχιε βάλει στο Tiger.