Πάλι πρωινό ξύπνημα και στις 8:00 η θέα από το δωμάτιο μας

Αφού πήραμε το πρωινό μας ετοιμαστήκαμε για μια τελευταία βόλτα με το φως της ημέρας και να επισκεφθούμε το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου

Πάρης

Η ιστορία γράφει πως ύστερα από μία σεισμική δόνηση στα νοτιοανατολικά της σημερινής Λακωνίας απέκοψε τη χερσόνησο γνωστή ως «Άκρα Μινώα», δημιουργώντας ένα βράχο που αποτέλεσε και το φυσικό φρούριο, το οποίο χάρη στη μία και μοναδική πρόσβαση (μόνη έμβαση) που τον ενώνει με την Πελοπόννησο ονομάστηκε Μονεμβάσια.
Αμυντικό Κανόνι και ο Ναός του Ελκόμενου

βγάλαμε αρκετές φωτό στο σημείο αυτό, ιδιαίτερα με τον αγαπητό μας Παλτάκη και το Sexy κοντάρι του που ήθελε να επιδίδεται σε συνεχόμενες Sielfie

....
Αυτή είναι ζωή....

Και αφού κάτσαμε για τον τελευταίο μας καφέ βγάλαμε και μια φωτό με την φίλη μου την Κατερίνα ως γενιά του 81'.... Για να μην αρχίσετε να λέτε ο κ. Κρασοπατέρας μας αποθανάτισε.....

Κάπως έτσι λοιπόν αφήσαμε την "Μονή Έμβαση" μέσα στην διαχρονική της μαγική ηρεμία....

Η απαραίτητη ομαδική μας που άλλου....

Συνολικά χιλιόμετρα που έγραψε το μηχανάκι μου 640Km...... περίπου 2 ντεπόζιτα.....
Να προσθέσω πως σήμερα κλείσαμε και τα 95.000km

Αυτό που μου άρεσε στο σύνολο της εκδρομής ήταν η απόλυτη συνοχή που είχαμε σαν παρέα και πως λειτουργούσαμε όλοι μα όλοι σαν ένα μικρό παρεάκι.....
Όλοι μαζί για φαγήτο, όλοι μαζί στα αξιοθέατα, όλοι μαζί για καφέ, όλοι μαζί κινηθήκαμε χωρίς ούτε στιγμή να διασπαστεί το Group μας......
Απλά πανέμορφα......

Ευχαριστίες εννοείται στον παν μέγιστο Παλτάκη που κάθε φορά βγάζει τον καλύτερο του εαυτό και χαίρεσαι να τον έχεις στην συντροφιά σου....
αλλά και σε όλο το Team:
Μιχάλης mveliss - Βίκυ
Δήμος ekos - Άρτεμης
Στάθης ιχνηλάτης - Μαριαλένα
Σωτήρης Sotos - Κατερίνα
Γιάννης Κρασοπατέρας - Κατερίνα
Δημήτρης Jimmymolos - Κατερίνα
Παύλος - Ραχήλ
Αντρέας Andy - Μαργαρίτα
Μιχάλης mikedob
Κώστας CheGuevara
Δημήτρης Dimitris(honda)