Hellas Transalp Forum

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΣΕ TRANSALP 650 XLV

airjim · 7796

Offline airjim

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Τετάρτη 18 Μάρτιος 2015, 21:40:30 μμ
Καλησπέρα σε όλους τους υπέροχους φιλους του forum.θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή για αγορά Προβολακια για το Transalp 650 γιατί τα φώτα της μηχανής δεν επαρκούν καθώς επίσης κινούμαι πολυ συχνά το βράδυ με την μηχανή λόγω δουλειάς.Εχω δει κάποιους συνφορμητες εδώ αλλα θα ηθελα να αγοράσω Προβολακια που να ειναι αξιόπιστα και χωρίς προβλήματα,τα οποία θα ελέγχονται με διακόπτη αλλα δυστυχώς δεν εχω ιδέα τι να αγοράσω και απο που.Τα Προβολακια σκοπεύω να τα τοποθετήσω στα προστατευτικά κάγκελα τι θα πρέπει να προσέξω και ποια εταιρία να επιλέξω.Σας ευχαριστω πολυ περιμενω την πολύτιμη βοήθεια σας για την επιλογή.Ευχαριστω :)

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Πέμπτη 19 Μάρτιος 2015, 10:26:44 πμ
Ρίξε μια ματά εδώ

Παύλος Καρούμπης

Offline jimmys21

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2015, 19:29:49 μμ
αγαπητε φιλε airjim επειδη και εγω πριν λιγες μερες τοποθετησα στο δικο μου transalp προβολακια,κατεληξα στην λυση των hella micro de μαζι με βασεις universal της sw-motech τις οποιες αγορασα απο το motoraid.οι βασεις ειναι εδω http://www.motoraid.eu/accessories/lightning/sw-motech-hawk-universal-tube-mounts και τα προβολακια εδω http://www.motoraid.eu/accessories/lightning/hella-fog-lights&filter=ATTRIBU=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1+-+%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82=89=%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A3.το αποτελεσμα απλα φοβερο.τα προβολακια ηδη διαθετουν μια βαση στην συσκευασια τους η οποια καθεται τελεια με τις βασεις της sw motech για να τις βιδωσεις πανω σε καγκελα.το μονο που θα χρειαστεις ειναι δυο παξιμαδια τιποτε αλλο.εξ αλλου τα προβολακια στην συσκευασια τους εχουν τα παντα.ρελε, καλωδιο, κλεφτη,φωτιζομενο διακοπτη.εγω βεβαια εκανα την εγκατασταση σε ηλεκτρολογο,τωρα εσυ αν ξερεις απο ηλεκτρολογικα την κανεις και μονος σου.ελπιζω να σε βοηθησα

Offline airjim

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #3 on: Παρασκευή 15 Μάιος 2015, 22:50:35 μμ
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση ψάχνω όμως προβολάκια τύπου LED  γιατί είναι πολύ ποιο φωτεινά και αν γνωρίζει κάποιος να προτείνει κάτι καλό θα τον ευχαριστούσα.Αν κάποιος φίλος συνφορμήτης έχει τοποθετήσει προβολάκια LED σε Honda Transalp 650V αν μπορεί και θέλει ας γράψει ποιά είναι αυτά.Ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σας.

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 16 Μάιος 2015, 05:41:09 πμ
Στο δικό μου ΤΑ έχω τοποθετήσει αυτά τα led προβολάκια, τα οποία μου κάλυψαν 100% τον λόγο που τα έβαλα. Να έχω ''άνοιγμα'' του φωτισμού δεξιά-αριστερά σχετικά κοντά μου και να γίνομαι πιο ορατός στους απέναντι.

Αν όμως αγόραζα σήμερα προβολάκια θα έπαιρνα αυτά χωρίς σκέψη.

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Σάββατο 16 Μάιος 2015, 13:54:17 μμ
Στο δικό μου ΤΑ έχω τοποθετήσει αυτά τα led προβολάκια, τα οποία μου κάλυψαν 100% τον λόγο που τα έβαλα. Να έχω ''άνοιγμα'' του φωτισμού δεξιά-αριστερά σχετικά κοντά μου και να γίνομαι πιο ορατός στους απέναντι.

Αν όμως αγόραζα σήμερα προβολάκια θα έπαιρνα αυτά χωρίς σκέψη.

και εκανες την τοποθετηση μονος σου;
προσεχε τι θα πεις γιατι σε βλεπω να γινεσαι αλκοολικος.  :P

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Σάββατο 16 Μάιος 2015, 14:00:33 μμ
Πω-πω ,μυρίζομαι αναβάθμιση του τρακλερομήχανου,για πες;
Στην πανελλήνια θα σκάσεις μούρη με καινούριο εξατμησώνι και
προβόλια;

Offline Makis villis

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #7 on: Σάββατο 16 Μάιος 2015, 14:54:49 μμ
Πολύ όμορφα αυτά http://www.ebay.com/itm/125W-Motorcycle-Moto-CREE-U5-LED-Driving-Fog-Head-Spot-Light-Lamp-Headlight-/141361600599?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20e9ced857&vxp=mtr τα έχει δοκιμάσει κάποιος παιδιά γιατί θέλω και εγώ και αν ναι μόνο απο ebay τα έχουμε?

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Σάββατο 16 Μάιος 2015, 17:17:34 μμ
Ναι... μόνος μου την έκανα. 
Μετά την πανελλήνια και εφόσον έχεις παραγγείλει προβολακια ( που θα συζητήσουμε ποια θα πάρεις) ναι, φυσικά και να σου τα τοποθετήσω.  Και αυτά και την πρίζα.

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Σάββατο 16 Μάιος 2015, 22:43:21 μμ
Πω-πω ,μυρίζομαι αναβάθμιση του τρακλερομήχανου,για πες;
Στην πανελλήνια θα σκάσεις μούρη με καινούριο εξατμησώνι και
προβόλια;

προβολακια οχι.
εξατμιση.....μαλλον ναι.
αν και αναμενοταν πιο νωρις τελικα φαινεται οτι θα εξαντληθει το χρονικο περιθωριο του 1 μηνα που μου ειχε πει.θεωρητικα παντα στο τελος της αλλης εβδομαδας θα ερθει.
ο λογος της καθυστερησης -κατα τον εμπορο- ειναι οτι δεν υπηρχε ετοιμη και επρεπε να μπει στην σειρα της στην γραμμη παραγωγης.
τελος παντων,ειδωμεν.

Ναι... μόνος μου την έκανα. 
Μετά την πανελλήνια και εφόσον έχεις παραγγείλει προβολακια ( που θα συζητήσουμε ποια θα πάρεις) ναι, φυσικά και να σου τα τοποθετήσω.  Και αυτά και την πρίζα.

δεν υπαρχει βιασυνη.
αλλα μεχρι τοτε κανε μια ερωτηση για το καθε ποτε γινονται συνεδριες εδω http://www.aa-greece.gr/9.htm
 :beer: :beer: :beer: