Καλησπερα, εγω εχω ενα ΤΑ 600 του 1998, με τους διπλους δισκους εμπρος, ιδιο με αυτο που ψαχνεις.
Τα χιλιομετρα του οταν το πηρα (ευρω 1,300) τον Σεπτεμβριο 2013 ηταν πειραγμενα, κατ' εκτιμιση εχει περιπου 70,000., ομως δεν μου εχει βγαλει τιποτα το ανυσηχητικο μεχρι τωρα. Οι συμπιεσεις των κυλινδρων ειναι σαφως εντος οριων (μετρωντας ζεστο οπως λεει το μανουαλ).
Εχω κανει καθαρισμο & ρυθμιση των καρμπς και η λειτουργια / τραβηγμα του μοτερ ειναι πολυ καλα, καταναλωση στην πολη απο 5.5 εως 6.2 λ / 100 χλμ, καταναλωση λαδιου περιπου 700 μλ / 3000 χλμ. Πριν τον καθαρισμο και ρυθμιση εκαιγε περιπου 6,5 λ / 100.
Η χρηση που κανω ειναι μονο πολη σε σχετικα μικρες διαδρομες, με μετριο γκαζι (αλλαζω ταχυτητα στις 5,000 με 5,500 σαλ).
Περα απο μπαταρια και λαστιχα (ηθελαν αλλαγη οταν το πηρα) και αναρτησεις (η πισω ηταν πεσμενη σε ελατηριο και αμορτισερ, η εμπρος ηταν οκ απο ελατηρια αλλαξα μονο λαδια), δεν εχω κανει αλλες δουλειες που να επρεπε να γινουν λογω χιλιομετρων. Εχω κανει βεβαια αρκετες γιατι το ηθελα εγω, οχι γιατι το ζητουσε η μηχανη.
Γενικα αυτα που αναφερονται πιο πανω ειναι ετσι ακριβως, το 600 με τους διπλους δισκους ειναι σχεδον το ιδιο με το 650 (υπαρχουν διαφορες αλλα μικρες, περαν του κυβισμου), δεν πιστευω οτι θα κλαψεις την επιλογη σου.