Hellas Transalp Forum

ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΟΝΤΕΡ.

~DIMITRIS_AEK~ · 4272

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
  • ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΤΕ.
on: Τρίτη 09 Δεκέμβριος 2014, 18:41:23 μμ
παιδια ψαχνω ατέρμονα (αν το λεω σωστα) για το κοντερ σε ΤΑ600 '96..

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Τρίτη 09 Δεκέμβριος 2014, 19:12:39 μμ
παιδια ψαχνω ατέρμονα (αν το λεω σωστα) για το κοντερ σε ΤΑ600 '96..

κωδικός  44806KF0000

παίζει στα 22~23€

αλλά αυτός http://www.filippou-parts.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-honda-moto/gpanazi-kontep-nx650-detail.html

το έχει 10€ κάτω

συμβουλή τσέκαρε πρώτα την ντίζα μήπως έχει σπάσει ή κολλήσει, ειδικά αν έχει κολλήσει θα σου χαλάσει και το καινούριο

επιπλέον να καθαρίσεις καλά το "καβούκι" του ατέρμονα από τα υπολείματα του παλιού γραναζιού

Offline Dimitri

• Οδηγάρα
  • I'm normal. It's everyone else that's weird.
    • Dimitri
Reply #2 on: Τρίτη 09 Δεκέμβριος 2014, 19:34:08 μμ

επιπλέον να καθαρίσεις καλά το "καβούκι" του ατέρμονα από τα υπολείματα του παλιού γραναζιού

Αυτό μην το αμελήσεις, ακόμα και αν φαίνεται καθαρό και δείχνει ότι πατάει. Χάλασα ένα σετ επειδή το συνεργείο δεν το έκανε ακριβώς επειδή φαινόταν καθαρό.

Dimitri

Too many Chiefs, not enough Indians...

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τρίτη 09 Δεκέμβριος 2014, 23:45:27 μμ
Ντιζα εχω αλλαξει. Και εγω ελεγα οτι ειναι ντιζα αλλα τελικα ηταν ατερμονα.... καλα που μου το ειπατε για το καθαρισμα... αυρο το φτηνο λεει οτι ειναι για ΝΧ650. Κανει και για το ΤΑ600;

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τετάρτη 10 Δεκέμβριος 2014, 10:38:11 πμ
Ντιζα εχω αλλαξει. Και εγω ελεγα οτι ειναι ντιζα αλλα τελικα ηταν ατερμονα.... καλα που μου το ειπατε για το καθαρισμα... αυρο το φτηνο λεει οτι ειναι για ΝΧ650. Κανει και για το ΤΑ600;

Ο κωδικός είναι ο ίδιος, άρα ναι, (σίγουρα αντιστοιχεί σε πολλά μοντέλα), κάνε του και ένα τηλ.

Offline ~DIMITRIS_AEK~

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τετάρτη 10 Δεκέμβριος 2014, 15:32:24 μμ
Σας ευχαριστω πολυ..

Εδω στην καβαλα εβαλα τον αδερφο μου να ψαχτει λιγο (δεν υπηρχε χρονος λογο δουλειας να ψαξω εγω) και μου ελεγε για κατι τιμες στο θεο..
απο 35,00€ εως και 50,00€ βρηκε.

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τετάρτη 10 Δεκέμβριος 2014, 16:57:54 μμ
Σας ευχαριστω πολυ..

Εδω στην καβαλα εβαλα τον αδερφο μου να ψαχτει λιγο (δεν υπηρχε χρονος λογο δουλειας να ψαξω εγω) και μου ελεγε για κατι τιμες στο θεο..
απο 35,00€ εως και 50,00€ βρηκε.

δεν έιναι παράλογο που υπάρχει στα 12€ στα 22€ ακόμα και στα 50€

κάποτε ήτανε πανάκριβο (εγώ το είχα πάρει 20€ μτχ, και πολύς κόσμος δεν το άγοραζε καν) και πλέον έχει φθηνύνει (ίσως η honda κατάλαβε ότι χαλάει συχνότερα από όσο υπολόγιζε)

συνεπώς αν κάποια είναι απούλητα από παλιά η τιμή τους θα έχει στοκαριστεί

ως προς τα μοντέλα του κωδικού τσέκαρε εδώ:

http://www.bike-parts-honda.com/microfiches-recherche_piece.html?text_recherche2=44806KF0000&recherche2=oui&page=titre1&num_moto=&reference_vue=&modele=&annee=&type_recherche1=reference