ευχαριστώ που ασχοληθηκατε να απαντησετε παιδια.
1. το τα επισκευάω μοτερ ειναι κάτι που αν γινόταν θα γινόταν μονο για συναισθηματικους λόγους μιας και στοιχίζει η επισκευή πιο πολύ απο την Transalp μου.
2. τα λέω εν ταχει να μην κουράζω.
φιλτρο δεν ειχα αλλάξει, άλλαξα σήμερα να δω πώς θα πάει. (εκει ειναι η βλακεία μου, προσθετα διαφορετικά λάδια για αρκετό καιρο).
Το φως λαδιού δεν ανάβει.
το βεντιλατερ δεν νομιζω ότι ανοιγει , παρόλα αυτα η θερμοκρασία μένει κολλημενη στα 3/5.Θυμίζω ότι απλά ανεβαίνει ταχέως απο μηδεν στα 3/5 μετυα απο 10 λεπτα λειτουργείας.
το νερο είναι κάπως παραπάνω απο το max.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ Δημήτρη για την βαλβίδα αποσυμπίεσης ΙΣΩΣ και να είναι το πρόβλημα μου. Αν έχεις την καλοσύνη δώσε μου λιγες πληροφορίες για το αν μπορώ να κάνω κατι μόνος μου εκει.
Αν όχι , πες μου σε παρακαλώ πόσα λεφτα θα στοιχίσει μια τέτοια επισκευή σε συνεργείο.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΗ σε όποιον μάστορα και να πήγα δεν υπηρξε ενναλακτικη παρα να σκασω περι τα 600 ευρω για επισκευη μοτερ.(ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΑΞΙΜΟ). Και τώρα ένας άγνωστος μπορεί και να το βρήκε απλά και μόνο επειδή γούσταρε.
Α!! το σωληνακι είναι αυτο που λες. Αφου βγει έχω βυθίσματα και τελικα σβύνει αφοσον μένει απο καυσιμο. Απλώς αναρωτιόμουν μήπως το πετάει έξω λόγω αυξημένης πίεσης κλπ που ανεφερες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ! Περιμένω τα φώτα σας παιδια. Εκτιμώ ιδιαίτερα που αφιερώνετε χρονο και ασχολίστε με το θεμα μου. Καλο Βράδυ !