Από προσωπική εμπειρία, εκτός κι αν είναι τόσο καλύτερη από αυτή της Osram 
ειχες δλδ καποτε λαμπα PIAA?
οσο για τις osram,τοτε παλια που ειχα βαλει εγω τις PIAA στο αυτοκινητο,ενας φιλος με ιδιο αυτοκινητο ειχε βαλει τις osram και μου ελεγε ποσο φανταστικες λαμπες ηταν κτλ κτλ.
χωρις να του πω οτι εχω αλλαξει λαμπες,τα βαλαμε διπλα διπλα σε εναν τοιχο απο αποσταση και αφου αναψε αυτος τα φωτα του,αναψα μετα εγω τα δικα μου τα οποια εξαφανισαν τον δικο του φωτισμο και με ρωτουσε τι σκατα εχω βαλει,λεγοντας οτι πεταξε τα λεφτα του.
μια σημειωση μονο.
για να μπορεις να συγκρινεις 2 λαμπες σε οχημα θα πρεπει να τις δοκιμασουμε στο απολυτο σκοταδι,στον δρομο δλδ βραδυ και οχι μεσα στην αθηνα,αν και εκει μπορει να εντοπιστει διαφορα στον φωτισμο,στην εθνικη οδο νυχτα ειναι η καλυτερη συγκριση.
ξαναλεω οτι τις λαμπες αυτες τις εχω χρησιμοποιησει και στο παρελθον και για αυτο τις προτιμησα και πληρωσα αυτα τα λεφτα,τα οποια αξιζουν μεχρι το τελευταιο ευρω.
αποψη μου ειναι πως οτιδηποτε αλλο ειναι απλα πεταμενα λεφτα.η βαζεις μια απλη λαμπα των 5 ευρω η βαζεις κατι καλο και ξεμπερδευεις με το θεμα.αν ειναι να πληρωσεις 20 ευρω και το αποτελεσμα να ειναι σχεδον το ιδιο,ειναι απλα πεταμενα λεφτα.