Φίλοι μου καλοί όπως είχα γράψει στο αρχικό μνμ την μηχανή την είχα πολύ μεράκι και με κόπο και χρήμα την έφερα εκεί που ήθελα εγώ,οπότε η μηχανή είναι αυτή που βλέπεται στο προφίλ μου όταν αγοράστηκε.Βάφτηκε μαύρη μεταλιζέ (αν το λέω καλά, που φαίνεται στον ήλιο να χρυσαφίζει συγκεκριμένα μου είχε πει ο βαφέας είναι το μαύρο το καινούριο που δουλεύει η φορντ ) όλη ακόμα και η μπαγκαζιέρα..... μπροστά η ζελατίνα της με τον πρόσθετο ανεμοθραύστη με τα καινούρια λαστιχάκια της τα anakee 3 με τα γκριπάκια της τα rizoma. Εμφανές είχα αφήσει στην μπροστινή ρόδα ένα γδάρσιμο στη ζάντα πάνω (απο το πρώτο μου ατύχημα με αυτή να το θυμάμαι) και στο κοντέρ της είχε φάει μια κατσαβιδιά και φαίνεται εκεί το σημείο να είναι ραγισμένο,ακριβώς εκεί που δείχνει τον μερικό χιλιομετρητή.Η πινακίδα της είναι/ήταν ΧΤΙ 539 κι όπως καταλάβατε φωτογραφίες δεν έχω να ανεβάσω γιατί ήμουν συνέχεια μαζί της και δε μου χρειαζόντουσαν οι φώτο. Ίσως ακούγεται χαζό αλλά τις φώτο τις έχω όταν θέλω να θυμάμαι κάτι και στην συγκεκριμένη περίπτωση δε πέρασε ποτέ απο το μυαλό μου ότι δε θα την έχω κάποτε (επιπόλαιο αυτό αλλά δυστυχώς δε το είχα σκεφτεί ποτέ)