Χμμμ! V-Strom έχεις? Πολλή κατανάλωση έχεις κι εσύ! 6,5 είναι πολύ για V-Strom. Ή το πας μονίμως γ@μιώντ@ς ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Με το V-Strom είχα 4,53 λίτρα στα 100 χλμ. Μέγιστη απόσταση που είχα διανύσει ποτέ: 507 χλμ (στην Πολωνία) και είχα και 2,5 λίτρα ακόμη μέσα όταν γέμισα. Στην Ελλάδα γέμιζα στα 440, στα 420, και 470 είχα πάει. Αααααχ, πόσο μού λείπει! 
Ρίξε μια ματιά και στο δικό μου λινκ 
Το δικό μου είναι Κ5 με 2 μπουζί και καίει παραπάνω απο τα πιο καινούργια.
Άμα κοιτάξεις στις καταναλώσεις μου θα δεις 2 καταναλώσεις λίγο πάνω απο τα 5. Σε εκείνες (έχω βάλει και σημείωση) η ταχύτητα ήταν μάξιμουμ 120km/h στις προσπεράσεις.
Γενικά στην εθνική κινούμε με 120-130 και μαξ τα 140 στις προσπεράσεις.
Σχετικά με την περίπτωση που λέει ο nikos_pc δεν ξέρω πώς αλλά εγώ κατάφερα και είχα μέσα στην πόλη 11,24 L/100km.
Άμα δείτε την βενζίνη την έκαψα μέσα σε 2 μήνες με οδήγηση μέσα στην πόλη. Η διαδρομή μου εκείνη την περίοδο ήταν σπίτι-δουλειά-σπίτι άντε και για καμία μπύρα. Το ακόμα πιο κουφό της υπόθεσης είναι οτι αυτή η απόσταση είναι γύρω στα 1200μέτρα πήγαινε-έλα.
Οπότε φίλε Νίκο άμα μία φορά έτυχε και είχες υψηλότερη κατανάλωση μην σε προβληματίζει. Να ανησυχήσεις άμα αυτή η κατανάλωση γίνει μόνιμη.
ΥΓ. Άμα θυμάσαι και σε πιο βενζινάδικο είχες βάλει τότε καλό θα ήταν να το αποφύγεις στο μέλλον. Δεν είναι και απαραίτητο βέβαια αυτό γιατί εγώ εκτός ελαχίστων περιπτώσεων βάζω πάντα απο τον ίδιο.