Hellas Transalp Forum

ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ VARADERO MK2ABS2006 ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ

Aerios · 20877

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 18:16:26 μμ
Φίλοι μου μετά απο 8 μήνες συμβίωσης με την Ασημίνα αποφάσισα να την αποχωριστώ. Κατάλαβα ότι το τρανσαλπάκι μου προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις, ειδικά σε χωμάτινες διαδρομές που τόσο μου έλειψαν!
Το Varadero κυκλοφόρησε το 2007 είχε 26000 πραγματικά χλμ όταν το πήρα και τώρα έχει 31000χλμ. Εννοείται ότι είναι φούλ εξτρα (εκτός απο προβολάκια). Το ανταλλάσω με ΤΑ650 2006 μάυρο κατα προτίμηση με ή χωρίς καλούδια. Τιμή πώλησης (μετρητά) 4800€.
Περισσότερε λεπτομέρειες απο το τηλ.
Να και μια φωτό

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #1 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 18:59:00 μμ
Φίλοι μου μετά απο 8 μήνες συμβίωσης με την Ασημίνα αποφάσισα να την αποχωριστώ. Κατάλαβα ότι το τρανσαλπάκι μου προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις, ειδικά σε χωμάτινες διαδρομές που τόσο μου έλειψαν!

Καλοπουλητη Θαναση, υπαρχει σταθερο κοινο για Varadero που ειναι μανουλα για ταξιδια και στην κατασταση που ειναι θα φυγει συντομα. Τωρα οι Leon και KostasC το κανουνε καλα και στο χωμα αλλα 275 υγρα κιλα δεν ειναι για "κοινους θνητους".

[οφφτοπικ]
Αλλα αδρατω την ευκαιρια να (ξανα)γραψω οτι το ΤΑ650 ειναι πραγματικα σπεσιαλ μηχανακι για τον συνειδητοποιημενο ον-οφφα και τετοια μηχανακια για φουλ all-round χρηση και τοσο απροβληματιστα απλα δεν υπαρχουν. Οι δε δυνατοτητες του στο χωμα ειναι εξω απο καθε προσδοκια. Ναι υστερει σε ταξιδια σε αυτοκινητοδρομους οπου σε ταξιδι με πανω απο 130χμω αρχιζει και καιει πια πολυ αλλα εξω απ'αυτο ειναι αστερι παντου - ενα μηχανακι με το οποιο κολαει κανεις, ειδικα αν πηγαινει χωμα. Και οπως εχω πει σε καποιους, το να παει κανεις με KTM γρηγορα στο χωμα ή με σπορτ-τουρινγκ/SS σε στροφιλικια ειναι σα να κλεβει εκκλησια, ολα τα λεφτα ειναι να κρατιεται κοντα στα προηγουμενα με το ΤΑ και να βλεπει τα ματια των οδηγων τους ν'ανοιγουν σαν πιατακια του καφε  ;) ;D

Καλο ψαξιμο/αγορα ευχομαι  :)
[/οφφτοπικ]

" the PouroDuro spirit "

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:00:57 μμ
Και μου ειχε κανει εντυπωση που πηγες σε τοσο βαρυ-μπουγιο μηχανακι την στιγμη που εσεις εκει πανω πατατε αρκετα συχνα χωμα

Σορρυ για το σπαμ και καλοπουλητη Αν και ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα βρεθει για την ανταλαγη που ζητας

EDIT:
Ρε μπας και ειναι πρωταπριλιατικο?
« Last Edit: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:12:03 μμ by konkost »

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:29:52 μμ
Καλό μήνα παιδιά! ;D

ΥΓ
Πάντως για το ΤΑ θα συμφωνήσω και με τους δυό σας είναι όντως ότι καλύτερο για μάς. Που ξέρετε καμιά φορά μπορεί και να ξαναπέσει κανένα στα χέρια μου! ;D Έχω συμφωνία με το Σπύρο απο τη Δράμα που πήρε το ΤΑ μου ότι όταν θα το βαρεθέι και θα θέλει μεγαλύτερη γαι ταξίδι θα γίνει ανταλλαγή (και δεν είναι πρωταπριλιάτικο)
Προς το παρόν όμως τη χοντρή δεν τη δίνω! Μ΄αρέσει. Θα τη βάλω και λίγο τακουνάκι και θα πάει μια χαρά στα πατημένα ;)
Παρακαλώ να διαγραφεί η αγγελία.
« Last Edit: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:39:25 μμ by Aerios »

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #4 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:32:19 μμ
Καλό μήνα παιδιά! ;D

Τσιμπησανε οι κολλημενοι με το ΤΑ  :2hysterical:  Προσεξα μετα οτι ουτε καν τηλ στην αγγελια, ουτε και στο φορουμ  ;)

" the PouroDuro spirit "

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:56:49 μμ
Θανάση έπρεπε να το κρατήσεις περισσότερο το ψεματάκι. Να γίνει παιχνίδι....  ;D ;D ;D

Καλό μήνα σε όλους, παιδιά!

ΥΓ Η αγγελία θα διαγραφεί αργότερα...  ;)

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:58:26 μμ
Α ΡΕ ΘΑΝΑΣ Με έβαλες σε σκέψεις.

Καλό μήνα :-*

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 19:58:43 μμ
Ενταξει εμενα τουλαχιστον κολημενο με το ΤΑ δεν με λες
...Αν και απο οτι φαινεται το παντρευτηκα τελικα :goofy:

Καλο μηνα!  :D

Offline cookos

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 20:04:30 μμ
Ωραίος  :eusa_clap: ;D

Spritmonitor.de" border="0

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 20:09:13 μμ
Θανάση έπρεπε να το κρατήσεις περισσότερο το ψεματάκι. Να γίνει παιχνίδι....  ;D ;D ;D

Καλό μήνα σε όλους, παιδιά!

ΥΓ Η αγγελία θα διαγραφεί αργότερα...  ;)

Δίκιο έχεις αλλά νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς θα καιγόταν αφου ο Κώστας το έγραψε πιο πάνω. Αν και είμαι σίγουρος ότι τσίμπησαν περισσότεροι απλά δεν εκδηλώθηκαν τόσο γρήγορα!.
Πάντως γέλασε το χειλάκι μας. Και του KostaC  καλό με το Μαρόκο ;D

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 20:18:11 μμ
Εγω πχ, το εφαγα κανονικότατα !
και μου φανηκε και απολυτως λογικό.
Ισως για αυτό το 'φαγα.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #11 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 20:30:42 μμ
Ρε Θάνο κράτησε το μέχρι το απόγευμα το ψεματάκι σου να τρελάνεις κόσμο......

Πολύ καλό....

Καλό μας μήνα παίδες.......

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 22:14:38 μμ
[οφφτοπικ]
Αλλα αδρατω την ευκαιρια να (ξανα)γραψω οτι το ΤΑ650 ειναι πραγματικα σπεσιαλ μηχανακι για τον συνειδητοποιημενο ον-οφφα και τετοια μηχανακια για φουλ all-round χρηση και τοσο απροβληματιστα απλα δεν υπαρχουν. Οι δε δυνατοτητες του στο χωμα ειναι εξω απο καθε προσδοκια. Ναι υστερει σε ταξιδια σε αυτοκινητοδρομους οπου σε ταξιδι με πανω απο 130χμω αρχιζει και καιει πια πολυ αλλα εξω απ'αυτο ειναι αστερι παντου - ενα μηχανακι με το οποιο κολαει κανεις, ειδικα αν πηγαινει χωμα. Και οπως εχω πει σε καποιους, το να παει κανεις με KTM γρηγορα στο χωμα ή με σπορτ-τουρινγκ/SS σε στροφιλικια ειναι σα να κλεβει εκκλησια, ολα τα λεφτα ειναι να κρατιεται κοντα στα προηγουμενα με το ΤΑ και να βλεπει τα ματια των οδηγων τους ν'ανοιγουν σαν πιατακια του καφε  ;) ;D
[/οφφτοπικ]

Εγώ από τα παραπάνω  κατάλαβα αμέσως ότι κάνουμε πλακίτσα λόγω μέρας! Πολύ γέλασα!  ;D

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #13 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 22:39:32 μμ
Την πάτησα, κι εγώ ...  :goofy:  αν δεν έφραφε το σχετικό ο Κωνκστής να με βάλει σε υποψίες  :eusa_think:

Παλιο Λαρσαίε  :eusa_clap:

Καλό μας μήνα

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 22:58:29 μμ
Καλό μήνα!
Θανάση, πολύ καλό. Την έφαγα κι εγώ κανονικά και με τον νόμο. Πάντως με παραξένεψε λίγο αλλά..... την έφαγα.. :2hysterical: :2hysterical:  :2hysterical:

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #15 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 23:03:28 μμ
Εγώ από τα παραπάνω  κατάλαβα αμέσως ότι κάνουμε πλακίτσα λόγω μέρας! Πολύ γέλασα!  ;D

Εγω εχω καρα-γελασει πολλες φορες με τα "πιατακια του καφε" των κατεμαδων κυριως, φοβερη πλακα ;D  Αλλα επειδη ..the proof of the pudding is in the eating, ριχτε μια ματια (και, btw, ο Sotiris-Ταχυδρομος με το 950 ειναι δυνατος εντουρας):

EDIT: μολις προσεξα οτι το βιδεο εχει ημερομηνια 1 Απριλιου 2012! Αλλα δεν ειναι πρωταπριλιατικο  ;D Αυτο που επισης που δεν ειναι πρωταπριλιατικο ειναι οτι εχουν κιολας περασει δυο χρονια απο τοτε, που να παρει..
« Last Edit: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 23:09:29 μμ by XLGeorge »

" the PouroDuro spirit "

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 23:18:37 μμ
Το βιντεάκι τι δείχνει δηλαδή, δεν κατάλαβα; Ένα τύπο να πηγαίνει γρήγορα το ΤΑ στη φλαταδούρα και έναν με ΚΤΜ από πίσω να τραβάει βίντεο. Το επιχείρημα που είναι δηλαδή; να αρχίσω να αραδιάζω κι εγώ βιντεάκια με ΚΤΜ να πηγαίνουν τον κώλο τους αφήνοντας πίσω Transalp;;;

Δηλαδή εγώ που είχα έρθει στην εντουράδα στην Πάρνηθα με το Enfield και με κοιτάζατε με τα δικά σας "πιατάκια" να το περνάω από παντού την ώρα που γύρω μου πέφτατε σαν τις μύγες, θα υποστηρίξω ποτέ ότι το Enfield είναι καταλληλότερο on-off από το Transalp;;;

Επιχείρημα θα ήταν να βρεις κάποιον που είχε και τα δύο μηχανάκια για χρόνια  και να σου πει ποιο είναι καταλληλότερο on-OFF (και πιο ασφαλές βέβαια στο τερέν). Ξέρεις κανέναν ; α, ναι, ξέρεις! Εμένα...   ;)

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #17 on: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 23:54:38 μμ
Το βιντεάκι τι δείχνει δηλαδή, δεν κατάλαβα; Ένα τύπο να πηγαίνει γρήγορα το ΤΑ στη φλαταδούρα και έναν με ΚΤΜ από πίσω να τραβάει βίντεο. Το επιχείρημα που είναι δηλαδή; να αρχίσω να αραδιάζω κι εγώ βιντεάκια με ΚΤΜ να πηγαίνουν τον κώλο τους αφήνοντας πίσω Transalp;;;

Δηλαδή εγώ που είχα έρθει στην εντουράδα στην Πάρνηθα με το Enfield και με κοιτάζατε με τα δικά σας "πιατάκια" να το περνάω από παντού την ώρα που γύρω μου πέφτατε σαν τις μύγες, θα υποστηρίξω ποτέ ότι το Enfield είναι καταλληλότερο on-off από το Transalp;;;

Επιχείρημα θα ήταν να βρεις κάποιον που είχε και τα δύο μηχανάκια για χρόνια  και να σου πει ποιο είναι καταλληλότερο on-OFF (και πιο ασφαλές βέβαια στο τερέν). Ξέρεις κανέναν ; α, ναι, ξέρεις! Εμένα...  ;)

Ναι, ναι, ξερω εσενα αλλα δε σε ρωταω (γιατι ξερω τι θα πεις)  ;D  Οσο για τα πιατακια στην Παρνηθα με το Enfield κοψε κατι, πηγαιντας σιγα για να περασω (δηλ. οχι εντουραδικα) εχω παει με το VFR σε χειροτερα μερη και φυσικα απεφτος  ;)  Και βαλε κανενα βιντεο που να δειχνει KTM ν'αφηνει για τα καλα πισω ΤΑ με αναβατες αποδεδειγμενα παρομοιας ικανοτητας (οχι φυσικα σε ανοιχτες φλαταδουρες).

Αφηνοντας την πλακα, φυσικα ενα ΚΤΜ950/990 ειναι σαφως καλυτερο μηχανακι απο το ΤΑ600/650 στο χωμα / ασφαλτο και σαφως χειροτερο για καθημερινη χρηση (δηλ. για να τα λεμε οπως ειναι, δεν κανει). Αλλα ειναι επισης ..too much και ενα Τρανσαλπ σε χερια οδηγου που ξερει και μπορει θα κρατηθει κοντα στο ΚΤΜ σε χωμα και ασφαλτο οσο οι διαδρομες ειναι σχετικα κλειστες και η διαφορα ισχυος δεν παιζει ρολο. Στην πουροντουρικη παρεα/ομαδα που εχουμε φτιαξει, υπαρχουν αρκετα KTM950/990 και ειμαστε ολοι οδηγοι παρομοιων ικανοτητων μεσες-ακρες. Εχουμε παει τοσες και τοσες χωματινες διαδρομες και ποτε τα KTM δεν μας περιμενανε, οχι μονο τα ΤΑ αλλα κανενα αλλο μεσαιο on-off οπως το Tenere, το Dommie κλπ (το αντιθετο σε ενα διημερο περσι τετοια εποχη, οπως ειχε γραψει κι'ο Λευτερης  ;D)  Φυσικα και σε πολυ δυσκολο τεραιν με οδηγηση ταπα, οι αναρτησεις του ΚΤΜ ειναι αλλου (οπως διαπιστωσα καποτε οταν με περασε ο Ταχυδρομος του βιδεο σαν να μη συνεβαινε τιποτα ενω εγω παλευα να κανω καλα το μπροστινο του ΤΑ στα κοτρωνια). Αλλα σε ιδια τεραιν και με απλα σβελτη οδηγηση, οι ενδοτικες αναρτησεις του ΤΑ το κανουν πιο ευκολο/ανετο, οπως μου ειπε ενας αλλος κατοχος 990 περσι τον Ιουνη στην αναβαση της Βερλιγκας. Αυτα καποιοι τα ξερουν και τους φαινονται φυσιολογικα, οπως και το να σταθει μαζι τους ή και να περασει ενα μεσαιο on-off ενα σπορτ-τουρινγκ/SS σε στραμπουλιγμενα στροφιλικια με μετρια ασφαλτο. Καποιοι αλλοι που νομιζουν οτι με τετοια μηχανακια δεν τους κουνιεται κανεις, ανοιγουν τα ματια σαν πιατακια..
« Last Edit: Τρίτη 01 Απρίλιος 2014, 23:56:23 μμ by XLGeorge »

" the PouroDuro spirit "

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 00:04:52 πμ
Εγω εχω καρα-γελασει πολλες φορες με τα "πιατακια του καφε" των κατεμαδων κυριως, φοβερη πλακα ;D  Αλλα επειδη ..the proof of the pudding is in the eating, ριχτε μια ματια (και, btw, ο Sotiris-Ταχυδρομος με το 950 ειναι δυνατος εντουρας):

Παντως απο το βιντεο δεν φαινεται να προσπαθουσε να περασει τον τρανσαλπα...
χαλαρα πηγαινε πισω του, παρεουλα.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 00:10:34 πμ
Οσο για τα πιατακια στην Παρνηθα με το Enfield κοψε κατι, πηγαιντας σιγα για να περασω (δηλ. οχι εντουραδικα) εχω παει με το VFR σε χειροτερα μερη και φυσικα απεφτος  ;)

Μάλλον εσύ πρέπει να κόψεις κάτι Γιώργη!!!

Ναι, ναι, ξερω εσενα αλλα δε σε ρωταω (γιατι ξερω τι θα πεις)  ;D

Καλά κάνεις ρε Γιώργο, γιατί...τι ξέρω εγώ; επειδή έκανα χιλιάδες χωμάτινα χιλιόμετρα και με το ένα και με το άλλο πρέπει να έχω και  πιο ολοκληρωμένη εικόνα; Επίτηδες τα λέω για να δικαιολογούμαι ότι πούλησα το πιο ολοκληρωμένο on-off, με "δυνατότητες στο χώμα πέρα από κάθε προσδοκία" και πήγα και πήρα ΚΤΜ. Ότι στο χώμα (κάθε λογής) είναι απολαυστικότερο, γρηγορότερο, ασφαλέστερο είναι καθαρά υποκειμενική μου άποψη! Στενοχωριέμαι που το πλαίσιο-βράχος, οι WP αναρτήσεις, το ψαλίδι, η απόσταση από το έδαφος, η θέση οδήγησης είναι όλα τόσο ανούσια τελικά στο χώμα...
« Last Edit: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 00:24:31 πμ by fotisalp »

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #20 on: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 00:53:02 πμ
Καλά κάνεις ρε Γιώργο, γιατί...τι ξέρω εγώ; επειδή έκανα χιλιάδες χωμάτινα χιλιόμετρα και με το ένα και με το άλλο πρέπει να έχω και  πιο ολοκληρωμένη εικόνα; Επίτηδες τα λέω για να δικαιολογούμαι ότι πούλησα το πιο ολοκληρωμένο on-off, με "δυνατότητες στο χώμα πέρα από κάθε προσδοκία" και πήγα και πήρα ΚΤΜ. Ότι στο χώμα (κάθε λογής) είναι απολαυστικότερο, γρηγορότερο, ασφαλέστερο είναι καθαρά υποκειμενική μου άποψη! Στενοχωριέμαι που το πλαίσιο-βράχος, οι WP αναρτήσεις, το ψαλίδι, η απόσταση από το έδαφος, η θέση οδήγησης είναι όλα τόσο ανούσια τελικά στο χώμα...

Tο "πιο ολοκληρωμενο on-off" το εβαλες εσυ Φωτη, τουλαχιστο τα εισαγωγικα στο τι ειπα εγω ειναι σωστα.
« Last Edit: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 03:17:57 πμ by XLGeorge »

" the PouroDuro spirit "

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #21 on: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 03:00:15 πμ
λίγα για τα BMW!!!!!! ;D :2hysterical:

HONDA ή γενόσιμο?

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #22 on: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 03:10:47 πμ

Μάλλον εσύ πρέπει να κόψεις κάτι Γιώργη!!!

Τσάμπα μάγκες με εργαλεία πριόνια και ready to race.... Και transalp πούπουλα.....

Πάρτε ρε Varadero να απολαύσετε enduraδα, να νιώστε πόνο και τεστοστερόνη στα μυαλά σας......

« Last Edit: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 03:28:30 πμ by Leon »

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #23 on: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 03:24:41 πμ
χαχαχααα....λέω και εγώ....τι όνειρο είδε αυτός πάλι!
Αφού όταν τα είπαμε μου είπε τα καλύτερα!!

Θανάση πολύ καλό !.....αλλά άμα σου βαστάει ξαναγύρνα πάλι πίσω.....  ;) :)

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Τετάρτη 02 Απρίλιος 2014, 05:34:16 πμ
Ρε αυτος ο τρανσαλπας στο βιδεο καποιον μου θυμιζει :goofy: