Και θα δώσεις 233 + 51 = 284 ευρώ για ενα σταντ?

Παραγγελιά στον Αγγλο, £109.00 , + ΦΠΑ 19% = £130.80( inc vat EU ) + £19.00 μεταφορικά.
Δλδ £ 150 με την ισοτιμία πάει 150.00 GBP = 179.184 EUR στο σπίτι σου, και μάλιστα κιτ, δλδ σταντ, ελατήρια, πείρος, χερούλι, οδηγίες τοποθετησης κλπ. οτι βλέπεις στο λινκ :
http://www.davidsilverspares.co.uk/XL650V2-TRANSALP-2002/part_99735/Να μην σου πώ να παραγγείλεις τα πάντα απο εκεί αφού πληρώνεις που πληρώνεις μεταφορικά.
Εκτός απ' το στάντ που θα γίνει παραγγελία τ' άλλα μιά μέρα.
Νομίζεις και παραγγελιά?

δλδ θα πάς μια φορά να την κάνεις και μια για παραλαβή. Και δεν ξέρω αν ακουμπάς και προκαταβολή.
Οσο για το μια μέρα αναμονή , αυτό παίζει. Αλλαξα και εγώ ντίζα συμπλέκτη την περασμένη βδομάδα, η ντίζα παραδόθηκε στις 12 εργάσιμες αφού την παρήγγειλα.

Βέβαια οταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι είναι ετοιμοπαράδωτη. Ισως και να είναι τώρα.
Μου θύμισε την παραγγελία εξωτερικου για το τζάμι των οργάνων που έκανε ούτε λίγο ουτε πολύ 2 1/2 μήνες να έρθει. Φυσικά αρχικά είπαν 15 εργάσιμες η είκοσι μέρες το πολύ.
Δικαιολογία? λόγω κρίσης δεν παραγγελνουν ενα ενα ανταλλακτικό, αλλά περιμένουν να μαζευτεί κάποια ποσότητα/ποσό.