Hellas Transalp Forum

Ροδόπη Adventure RAID 2007

επισκέπτης · 3629

toshmagic

• Guest
on: Σάββατο 13 Οκτώβριος 2007, 21:36:06 μμ
Ανέβηκε η σχετική ανακοίνωση του αγώνα.

http://www.off-road.gr/article1147.html

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Παρασκευή 19 Οκτώβριος 2007, 23:53:26 μμ
Τόλη ο Κατσιμαλής την ερχόμενη Τρίτη έχει συγκέντρωση-ενημέρωση σε κάποιο μεζεδοπωλείο στην Αμφιθέας (ανέβηκε σχετική ανακοίνωση στο  off road).
Εγώ αποφάσισα ότι θα πάω έστω και μόνος διότι τέτοια σκηνικά δε σκοπεύω να τα χάσω επειδή έχω μπλέξει με κάτι σπαρίλες σαν το Κχατζ, τον Θουκυδίδη κλπ κλπ που το λιβανίζουν το θέμα  :pope:. Μια ζωή την έχουμε :dancing: και ο ΚΤΜές ψοφάει για νέες δάφνες ;D
Για Δράμα θα αναχωρήσω Παρασκευή πρωί και επιστρέφω Δευτέρα καθότι θα τρέξω και στο σκέλος της Κυριακής.
Εσύ Τόλη θα ανέβεις (και  πώς?) ?   Τρίτη θα πας στην ενημέρωση?
« Last Edit: Παρασκευή 19 Οκτώβριος 2007, 23:57:33 μμ by fotisalp »

toshmagic

• Guest
Reply #2 on: Σάββατο 20 Οκτώβριος 2007, 06:19:37 πμ
Κατ΄αρχήν να δούνε τι χάνουν οι σπαρίλες :o.

Γκουγκλαρισμένο απόσπασμα της διαδρομής κοντά στο Παρανέστη:

toshmagic

• Guest
Reply #3 on: Σάββατο 20 Οκτώβριος 2007, 06:40:35 πμ
Τόλη ο Κατσιμαλής την ερχόμενη Τρίτη έχει συγκέντρωση-ενημέρωση σε κάποιο μεζεδοπωλείο στην Αμφιθέας (ανέβηκε σχετική ανακοίνωση στο  off road).
Εγώ αποφάσισα ότι θα πάω έστω και μόνος διότι τέτοια σκηνικά δε σκοπεύω να τα χάσω επειδή έχω μπλέξει με κάτι σπαρίλες σαν το Κχατζ, τον Θουκυδίδη κλπ κλπ που το λιβανίζουν το θέμα  :pope:. Μια ζωή την έχουμε :dancing: και ο ΚΤΜές ψοφάει για νέες δάφνες ;D
Για Δράμα θα αναχωρήσω Παρασκευή πρωί και επιστρέφω Δευτέρα καθότι θα τρέξω και στο σκέλος της Κυριακής.
Εσύ Τόλη θα ανέβεις (και  πώς?) ?   Τρίτη θα πας στην ενημέρωση?

Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Το κάποιο μεζεδωπολείο το έχει συναγωνιζόμενος 4x4ρας ο Γιάννης ο Δελής, τι καλύτερο από "δικό" μας  μαγαζί.
Θα είναι καλή φάση να πάμε, θα προσπαθήσω να είμαι.
Μόνος στον αγώνα δε θα είσαι μια και θα είμαι και εγώ, οπότε θα τα πιούμε και τα κρασάκια μας βλέπε "Πάτρα".
Θα ανέβω με τραίνο από Πέμπτη μέχρι Σαλόνικα μια και ο samuras έχει γίνει τόσο τύμπανο που δύσκολα θα ανέβαινε με άλλο τρόπο.
Όσο για τις δάφνες ας κρατήσουμε μια πισινή. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Ας πάμε να απολαύσουμε τη βόλτα.
Με τιμή να φορέσουμε τα αυτοκόλλητα του HTC, αν μας δώσουνε κανένα, γιατί έχουμε ξεμείνει.

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 20 Οκτώβριος 2007, 15:28:20 μμ
Όσο για τις δάφνες ας κρατήσουμε μια πισινή. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

E, καλά , λέμε και καμιά μα...κία να περάσει η ώρα  ::) ;D ;D