Hellas Transalp Forum

Ψάχνω manual Transalp 650

M. I. Pagalos · 18935

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 01:37:05 πμ
Ξέρει κανέίς πού θα βρω το γνήσιο manual του 650?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 03:22:27 πμ
•ΗΙ Δ·½ ΅½ΔΕΐΙΓ· ΐΙΒ ΓΔΏ½ ΓΕ»»Ώ³Ώ ΔΏ ΅ΗΏΕΌ΅ Γ΅ ±½ΔΉ³Α±ΖΏ. ”΅½ ΅ΉΌ±Ή ΓΉ³ΏΕΑΏΒ Ό·ΐΙΒ ΔΏ ΅ΗΙ Ί±Ή á ·»΅ΊΔΑΏ½ΉΊ· ΌΏΑΖ·. ‘»»± ±ΕΔΏ Έ± ΔΏ ΄Ι ±ΐΏ ΄΅ΕΔ΅Α± ³Ή±ΔΉ ΔΙΑ± ΅ΉΌ±Ή ΅ΊΔΏΒ.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 03:42:10 πμ
•ΗΙ Δ·½ ΅½ΔΕΐΙΓ· ΐΙΒ ΓΔΏ½ ΓΕ»»Ώ³Ώ ΔΏ ΅ΗΏΕΌ΅ Γ΅ ±½ΔΉ³Α±ΖΏ. ”΅½ ΅ΉΌ±Ή ΓΉ³ΏΕΑΏΒ Ό·ΐΙΒ ΔΏ ΅ΗΙ Ί±Ή á ·»΅ΊΔΑΏ½ΉΊ· ΌΏΑΖ·. ‘»»± ±ΕΔΏ Έ± ΔΏ ΄Ι ±ΐΏ ΄΅ΕΔ΅Α± ³Ή±ΔΉ ΔΙΑ± ΅ΉΌ±Ή ΅ΊΔΏΒ.

Ωπ, ωπ! Νόμιζα ότι στο φορουμ γλυτώσαμε από τα κινέζικα.  :o :o Τι γίνετε???  ??? ???

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 03:53:40 πμ
Kala kanw kai grafw greekglish shmera...
De me paei...

Loipon elega oti nomizw ston syllogo exoume hardcopy to manual, kai isws kai na to exw kai scanarismeno. Den thymamai. Tha to dw thn deytera pou epistrefw.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 15:51:18 μμ
Το είχα ζητήσει να το αγοράσω στον Σαρακάκη στα ανταλακτικά και με είχαν στείλει σε κάποιο γραφείο από πάνω, όπου και μου το έδωσαν φωτοτυπία αφού πλήρωσα το κόστος της φωτοτυπίας και του σπυραλ (πριν από πέντε χρόνια περίπου 5.000 δρχ).

Τεάζης Γιάννης

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 15:58:52 μμ
    Ωωωωπ! Τι γίνεται ρε παιδιά? Τα κινέζικα ξαναχτυπούν? Πρέπει να είναι κάτι "κεντρικό" γιατί εμφανίζονται σε δύο διαφορετικά ποστ από διαφορετικά μέλη.

Τι λε ρε παιδάκι μου!!!!! 5000 δρχ πριν 5 χρόνια? Δηλαδή, σήμερα πόσο το χρεώνουν?

Σώτο θα εκτιμούσα αν το έψαχνες. Με το αζημίωτο φυσικά (αλλά όχι και με τις τιμές του Σαρακάκη, χεχεχε!) Βρε τους αθεόφοβους! Πάντως, θα προτιμούσα το γνήσιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #6 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 17:37:17 μμ
    Ωωωωπ! Τι γίνεται ρε παιδιά? Τα κινέζικα ξαναχτυπούν? Πρέπει να είναι κάτι "κεντρικό" γιατί εμφανίζονται σε δύο διαφορετικά ποστ από διαφορετικά μέλη.

Τι λε ρε παιδάκι μου!!!!! 5000 δρχ πριν 5 χρόνια? Δηλαδή, σήμερα πόσο το χρεώνουν?

Σώτο θα εκτιμούσα αν το έψαχνες. Με το αζημίωτο φυσικά (αλλά όχι και με τις τιμές του Σαρακάκη, χεχεχε!) Βρε τους αθεόφοβους! Πάντως, θα προτιμούσα το γνήσιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Οταν λες manual , εννοείς για τον χρήστη/οδηγό ? ή το service manual ?

τα κινέζικα ηταν μονο του Σωτο.Ο Γιαννης εκανε παραθεση κινέζικων...τα κόπιαρε

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 17:55:22 μμ
Οταν λες manual , εννοείς για τον χρήστη/οδηγό ? ή το service manual ?

Service manual κυκλοφορούν και στο διαδύκτιο. ;) ;) Γιά Transalp-Africa-Varadero και ότι άλλο...
« Last Edit: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 17:58:40 μμ by Yianni »

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 22:25:51 μμ
   Ναι, εννοώ αυτό για τον χρήστη-οδηγό (αυτό που συνοδεύει κάθε μοτοσυκλέτα με την αγορά της) και, που συνήθως έχει και βασικά στοιχεία service κάπου στο τέλος. Αλλά και ο,τιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο.
    Και ναι, φαντάζομαι ότι υπάρχουν και στο διαδίκτυο αλλά πού? Ξέρει κανείς κανένα site? Στο επίσημο της honda δεν θυμάμαι να υπάρχει.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #9 on: Παρασκευή 12 Ιανουάριος 2007, 22:29:09 μμ
   Ναι, εννοώ αυτό για τον χρήστη-οδηγό (αυτό που συνοδεύει κάθε μοτοσυκλέτα με την αγορά της) και, που συνήθως έχει και βασικά στοιχεία service κάπου στο τέλος. Αλλά και ο,τιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο.
    Και ναι, φαντάζομαι ότι υπάρχουν και στο διαδίκτυο αλλά πού? Ξέρει κανείς κανένα site? Στο επίσημο της honda δεν θυμάμαι να υπάρχει.

Αν πας στον Σαρακάκη ,στην Τεχνική διεύθυνση μοτοσικλετών , θα σου δώσουν.(υποθετω δωρεαν)
Αν οχι... πιεσε τους λιγο...

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Σάββατο 13 Ιανουάριος 2007, 00:01:44 πμ
Το είχα ζητήσει να το αγοράσω στον Σαρακάκη στα ανταλακτικά και με είχαν στείλει σε κάποιο γραφείο από πάνω, όπου και μου το έδωσαν φωτοτυπία αφού πλήρωσα το κόστος της φωτοτυπίας και του σπυραλ (πριν από πέντε χρόνια περίπου 5.000 δρχ).

Τεάζης Γιάννης
Αναφερόμουνα στο service manual.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Σάββατο 13 Ιανουάριος 2007, 01:35:39 πμ
  Γιάννη (Τεάζη), όπως ανέφερα ο,τιδήποτε είναι ευπρόσδεκτο αφού σίγουρα είναι καλύτερο από το τίποτα. Συνεπώς, αν υπάρχει το service manual ευχαρίστως να το αποκτήσω (όχι όμως με τις τιμές του Σαρακάκη  ;D)

Offline tasoste

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #12 on: Σάββατο 13 Ιανουάριος 2007, 02:13:58 πμ
  Γιάννη (Τεάζη), όπως ανέφερα ο,τιδήποτε είναι ευπρόσδεκτο αφού σίγουρα είναι καλύτερο από το τίποτα. Συνεπώς, αν υπάρχει το service manual ευχαρίστως να το αποκτήσω (όχι όμως με τις τιμές του Σαρακάκη  ;D)

Έχω σε αρχείο pdf. (55MB) το Haynes Service & Repair Manual για XL600/650V(TA) και XRV750(AT).
291 σελίδες στα αγγλικά.
Πες μου αν σε ενδιαφέρει.

Τάσος

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Σάββατο 13 Ιανουάριος 2007, 03:17:24 πμ
 Τάσο, φυσικά και μ' ενδιαφέρει. Πλησιάζει το πρώτο σέρβις (στα χέρια μου) και δεν έχω κανένα σημείο αναφοράς.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #14 on: Σάββατο 13 Ιανουάριος 2007, 04:56:20 πμ
Τάσο, φυσικά και μ' ενδιαφέρει. Πλησιάζει το πρώτο σέρβις (στα χέρια μου) και δεν έχω κανένα σημείο αναφοράς.

Μιχάλη θες να μαθεις τι εργασίες γίνονται αναλογως τα χιλιόμετρα ?
ψάξε το site... υπάρχει πίνακας

Offline MikeVar

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #15 on: Κυριακή 14 Ιανουάριος 2007, 15:30:47 μμ
Φίλε μου έχω το service manual για Transalp 600/650 Africa Twin της Haynes. Το είχα από τότε που είχα Transalp γιατι τώρα έχω Varadero. Αν το θες στο δίνω δωρεαν.  :)

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #16 on: Κυριακή 14 Ιανουάριος 2007, 16:20:41 μμ
Μιχάλη θες να μαθεις τι εργασίες γίνονται αναλογως τα χιλιόμετρα ?
ψάξε το site... υπάρχει πίνακας

Κώστα, ναι κυρίως τις εργασίες αλλά και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία - τεχνικά και μη- που πρέπει να ξέρει κάποιος.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #17 on: Κυριακή 14 Ιανουάριος 2007, 16:28:34 μμ
Φίλε μου έχω το service manual για Transalp 600/650 Africa Twin της Haynes. Το είχα από τότε που είχα Transalp γιατι τώρα έχω Varadero. Αν το θες στο δίνω δωρεαν.  :)
  Μike, ευχαριστώ πολύ. Ευπρόσδεκτη η πρότασή σου. Δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Έτσι κι αλλιώς θα το πλήρωνα για να το αποκτήσω με κάποιο τρόπο. Απλώς προσπαθώ να αποφύγω το "φαρμακείο" Σαρακάκη, βρίσκοντας μια πιο προσιτή λύση. Γιατί να μην πάρεις εσύ τα χρήματα? Στείλε μου π.μ.

Offline MikeVar

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #18 on: Δευτέρα 15 Ιανουάριος 2007, 02:42:26 πμ
Φίλε μου έτσι και αλλιώς δεν το είχα για πούλημα με την ένια να υπολογίζω σε χρήματα που θα πάρω. Στο κάτω κάτω το αγόρασα 30 ευρώ πριν 4 – 5 χρόνια πόσο να στο πουλήσω; 15. Δεν τρέχει τίποτα το πολύ σε μια εκδρομή αν βρεθούμε με κερνάς έναν καφέ για να μην αισθάνεσαι και άσχημα και ήμαστε ΟΚ. Χαρά μου να βοηθήσω έναν Transalpiti μια και είχα και εγώ το ίδιο μηχανάκι και έχω άριστες αναμνήσεις από αυτό. Δώσε μου όμως μια - δυο ημέρες καιρό να το ψάξω στην αποθήκη μου και αν θες στείλε μου με PM το κινητό σου να σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε πως θα το πάρεις. ;)

VARABILL

• Guest
Reply #19 on: Δευτέρα 15 Ιανουάριος 2007, 03:06:18 πμ
Φίλε μου έτσι και αλλιώς δεν το είχα για πούλημα με την ένια να υπολογίζω σε χρήματα που θα πάρω. Στο κάτω κάτω το αγόρασα 30 ευρώ πριν 4 – 5 χρόνια πόσο να στο πουλήσω; 15. Δεν τρέχει τίποτα το πολύ σε μια εκδρομή αν βρεθούμε με κερνάς έναν καφέ για να μην αισθάνεσαι και άσχημα και ήμαστε ΟΚ. Χαρά μου να βοηθήσω έναν Transalpiti μια και είχα και εγώ το ίδιο μηχανάκι και έχω άριστες αναμνήσεις από αυτό. Δώσε μου όμως μια - δυο ημέρες καιρό να το ψάξω στην αποθήκη μου και αν θες στείλε μου με PM το κινητό σου να σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε πως θα το πάρεις. ;)

Μιχάλη, μη σκας! ο καφές θα "πέσει" στο επερχόμενο ταξίδι μας στη Κρήτη. Μην ανησυχείς. θα κεράσει και ρακί τους υπολοίπους!! ;) ;D

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Δευτέρα 15 Ιανουάριος 2007, 04:59:42 πμ
  Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο!!!  Τι να πω? Ευχαριστώ?  Ό,τι και να πω είναι λίγο. Όσο για τον καφέ ελάτε εσείς κάτω και αφήστε τα υπόλοιπα σ' εμένα. Ξέρω εγώ.
  Και.....για να έχουμε καλό ρώτημα, τιιιιιιι ακριβώς σημαίνει αυτό το "επερχόμενο" που πέταξες? Μαγειρεύεις τίποτα?

VARABILL

• Guest
Reply #21 on: Δευτέρα 15 Ιανουάριος 2007, 05:54:37 πμ
  Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο!!!  Τι να πω? Ευχαριστώ?  Ό,τι και να πω είναι λίγο. Όσο για τον καφέ ελάτε εσείς κάτω και αφήστε τα υπόλοιπα σ' εμένα. Ξέρω εγώ.
  Και.....για να έχουμε καλό ρώτημα, τιιιιιιι ακριβώς σημαίνει αυτό το "επερχόμενο" που πέταξες? Μαγειρεύεις τίποτα?

Αφού σου είχα γράψει ότι φέτος θέλω να μαζέψω όσους μπορώ και να "στήσω¨ενα ταξίδι στη "πατρίδα" (Κρήτη). Θα το προτείνω για επίσημη εκδρομή, μιας και βλέπω και από άλλα μέλη και μέλη του ΔΣ, ότι το κάνουν κέφι. Κι αν πάλι δε περάσει ως επίσημη, θα γίνει με ανεπίσημο χαρακτήρα. Πάντως θα γίνει. Αυτή τη κουβέντα, την είχαμε και σήμερα στη οργανωμένη Συνάντηση/καφέ που είχαμε αρκετά μελη στη Βάρκιζα.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #22 on: Δευτέρα 15 Ιανουάριος 2007, 20:48:26 μμ
Αφού σου είχα γράψει ότι φέτος θέλω να μαζέψω όσους μπορώ και να "στήσω¨ενα ταξίδι στη "πατρίδα" (Κρήτη). Θα το προτείνω για επίσημη εκδρομή, μιας και βλέπω και από άλλα μέλη και μέλη του ΔΣ, ότι το κάνουν κέφι. Κι αν πάλι δε περάσει ως επίσημη, θα γίνει με ανεπίσημο χαρακτήρα. Πάντως θα γίνει. Αυτή τη κουβέντα, την είχαμε και σήμερα στη οργανωμένη Συνάντηση/καφέ που είχαμε αρκετά μελη στη Βάρκιζα.

Βασίλη
τις προτάσεις σας για εκδρομές να τις ανακοινώνετε στην αντιστοιχη ενότητα "Προτασεις για εκδρομές"

VARABILL

• Guest
Reply #23 on: Τρίτη 16 Ιανουάριος 2007, 02:46:12 πμ
Βασίλη
τις προτάσεις σας για εκδρομές να τις ανακοινώνετε στην αντιστοιχη ενότητα "Προτασεις για εκδρομές"

Δεν ήταν πρόταση. Απάντησα στο Μιχάλη όπως όφειλα, στην ερώτηση που μου έκανε παραπάνω. Οταν θα έχω έτοιμη την πρόταση και ολοκληρωμένη θα τη postάρω στο σωστό σημείο.
Θενκς

Offline MikeVar

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #24 on: Πέμπτη 18 Ιανουάριος 2007, 00:44:50 πμ
Φίλε μου αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί σε ξεσήκωσα ότι θα σε βοηθήσω και τελικά το έχω δώσει. Τι να πω φαίνεται ότι τα γεράματα έρχονται νωρίτερα από ότι τα περίμενα και άρχισε το αλσχαιμερ. Το έψαχνα δύο μέρες στην αποθήκη μου και τελικά θυμήθηκα ότι το είχα δώσει σε έναν φίλο φίλου που πήρε Transalp. Τι να πω ρε φίλε και πάλι συγνώμη....:-[ :-[