Hellas Transalp Forum

Βοηθεια στην αγορα transalp !!!

munchkin · 7157

Offline munchkin

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Δευτέρα 02 Δεκέμβριος 2013, 15:03:56 μμ
Βρήκα ενα transalp του 1991  , εξωτερικά είναι αψογο (μπλε) . το μηχανάκι το έχει κάποιος στο γαλάτσι /
ξέρουμε κάποιον μηχανικό εκεί κοντά για να το πάω να το δεί ?

ευχαριστώ /

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Παρασκευή 06 Δεκέμβριος 2013, 16:15:06 μμ
αν κατάλαβα καλά το transalp που κοιτάς είναι πολύ παρατημένο και θεωρώ ότι σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο

για να σε βοηθήσω έφτιαξα μια αναζήτηση στο car (Αθήνα, 600, κάτω από 1000€ και χωρίς ζημιά) http://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=&make=22&variant=transalp&price-from=%3E50&price-to=%3C1000&registration-from=&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E550&engine_size-to=%3C650&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&sort=pra&rg=3&radius=&postcode=&modified=&hi=&offer_type=sale

Offline Yianni

• mods
  • Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Παρασκευή 06 Δεκέμβριος 2013, 17:25:14 μμ
αν κατάλαβα καλά το transalp που κοιτάς είναι πολύ παρατημένο και θεωρώ ότι σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο

Καταλαβαίνω ότι να βοηθήσεις προσπαθείς, αλλά πως κατάλαβες για ποιό μηχανάκι μιλάει ο φίλος μας και πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει?

Και τα μοντέλα που προτείνεις είναι επίσης σε άθλια κατάσταση. Προσωπικά από την σελίδα μόνο το μπλε ΤΑ μου άρεσε (1000€), που όμως δεν είναι του 2000 όπως αναφέρει η αγγελιά, αλλά του 1994-1996. Νομιζω όμως ότι ο φίλος μας είναι αρκετά συγκεκριμένος στο τι ζητάει....

Ξέρει κάποιος κανένα καλό συνεργείο στο Γαλάτσι? Απλό είναι....

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Παρασκευή 06 Δεκέμβριος 2013, 18:08:25 μμ
Καταλαβαίνω ότι να βοηθήσεις προσπαθείς, αλλά πως κατάλαβες για ποιό μηχανάκι μιλάει ο φίλος μας και πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει?

αν αυτός είναι ο λόγος που δεν βρήκα το πρώτο δημοσιευμένο μου μήνυμα,(πριν λίγες ώρες είχα ξαναγράψει ένα παρόμοιο μήνυμα και είμαι σίγουρος ότι δημοσιέυθηκε) τότε γιατί δεν μου ήρθε προσωπικό μήνυμα ότι διαγράφηκε και το γιατί διαγράφηκε;

και μιας που ρωτάς για το πως το κατάλαβα θα πάψω να είμαι διακριτικός:

δεδομένα: Γαλάτσι->Αττική, 1991, τα έβαλα στο car και http://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=&make=22&variant=transalp&price-from=&price-to=&registration-from=%3E1991&registration-to=%3C1991&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&sort=&rg=3&radius=&postcode=&modified=&hi=&offer_type=sale

όπως θα δεις το ένα είναι στον Άγιο Στέφανο και είναι χρυσό και το άλλο είναι στο Γαλάτσι και είναι μπλε και μάλιστα είναι στα 800€ συζητήσιμα άρα τα 800€-1000€ τα θεώρησα ταβάνι

Και τα μοντέλα που προτείνεις είναι επίσης σε άθλια κατάσταση.
άρα (αφού μέσα σε αυτά είναι και αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται ο φίλος) συμφωνείς μαζί μου στο να τον αποτρέψω

Προσωπικά από την σελίδα μόνο το μπλε ΤΑ μου άρεσε (1000€), που όμως δεν είναι του 2000 όπως αναφέρει η αγγελιά, αλλά του 1994-1996.

Προσωπικά αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4324240/ είναι καλύτερο από αυτό που θέλει ο φίλος και από το "δικό σου" γιατί είναι σε σχετικά καλή κατάσταση (οπτικά μιλάμε πάντα) και έχει και διπλό δισκόφρενο

Νομιζω όμως ότι ο φίλος μας είναι αρκετά συγκεκριμένος στο τι ζητάει....

Ξέρει κάποιος κανένα καλό συνεργείο στο Γαλάτσι? Απλό είναι....

μετά από όλ' αυτά ποιο το νόημα το συνεργείο να είναι στο Γαλάτσι; που στο κάτω κάτω και αυτό να πάρει γιατί να το τσεκάρει σε ένα συνεργείο της γειτονιάς του πωλητή;

Offline Yianni

• mods
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 07 Δεκέμβριος 2013, 02:45:48 πμ
Επέτρεψέ μου μετά από σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας πάνω σε Transalp να μπορώ να διακρίνω καλύτερα τι αξίζει και τι όχι. Σχετικά με το πράσινο που αναφέρεις, έχει αλαγμένα πλαστικά και ξαναβαμένο τεπόζιτο (αυτά από μόνα τους με βάζουν σε υποψίες) Οι εμπρός δισκόπλακες είναι μαύρες (?) η ζελατίνα είναι κολλημένη πάνω στην μάσκα με σιλικόνη (?) Λείπουν βίδες από την ποδιά και γενικά δείχνει παρατημένη....

Ολα τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν έχει νόημα να τα κουβεντιάσουμε εδω....

Offline munchkin

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #5 on: Σάββατο 07 Δεκέμβριος 2013, 15:50:03 μμ
ευχαριστώ για την βοήθεια τελικά αγόρασα το μπλέ . Το πήγα σε δύο μάστορες της χόντα και μου είπαν οτι για τα χρόνια και τα λεφτά που το πήρα (700) είνια μιά χαρά .
Θα του κάνω κάποια μαζεματάκια μόνος μου ΄΄ αλλά θέλω να το πάω κάπου για ρύθμιση βαλβίδων . Ξέρει κανείς κάποιο συνεργείο σοβαρό και φθηνό στην Αθήνα ?

Offline Yianni

• mods
  • Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Σάββατο 07 Δεκέμβριος 2013, 16:33:30 μμ
Καλορίζικο φίλε μου και καλοτάξιδο! Σοβαρό και ΦΤΗΝΟ συνεργείο δύσκολο να βρεις...  ;D Την δική μου πάντος την πηγαίνω στον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στην Λ.Αλεξάνδρας, εδώ και χρόνια και δεν έχω παράπονο....  ;)

Offline munchkin

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #7 on: Δευτέρα 09 Δεκέμβριος 2013, 12:35:11 μμ
ευχαριστω //

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Δευτέρα 09 Δεκέμβριος 2013, 23:32:03 μμ
σοβαρό μου είχε φανεί ένα στην Μάρνης (εκεί είχα πάει να τεστάρω το transalp πριν το αγοράσω) αλλά δεν μου φάνηκε φθηνό

φθηνό είναι ένα στα πατήσια αν σε βολεύει αλλά μόνο κάτι απλά του είχα αναθέσει να μου φτιάξει (δεν είχα ούτε διπλό σταντ ούτε χρόνο)

Offline harisagro

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #9 on: Τρίτη 11 Φεβρουάριος 2014, 20:52:52 μμ
παιδια βοηθεια!! πως σας φαινεται αυτο?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4555132/

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τρίτη 11 Φεβρουάριος 2014, 22:27:01 μμ
Χάρη, πως να πούμε από φώτο ?

Πρέπει να ελεγχθεί σε συνεργείο (πλαίσιο για τράκα, λειτουργία) και από κοντά, να την ακούσεις, να την κάνεις βόλτα, να δεις κατάσταση αμορτισέρ, ρουλεμάν, τροχών, αναλώσιμων (τακάκια, δίσκοι, αλυσίδα, λάστιχα, μπαταρία), αν έχουν γίνει επεμβάσεις κ.α.τ.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Τρίτη 11 Φεβρουάριος 2014, 22:39:13 μμ
Παιζει κι αυτο με λιγοτερα χρηματα και με χιλιομετρα, αλλα προφανως σου πεφτει μακρυα...

http://s20.carcdn.gr/4680/4680611_0_b.jpg

Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...