jon t · 12650
Γιαννη, ειναι ατυχες που το ζητας αυτο λιγο πιο αργα, ο αδερφος μου ειχε Αφρικα του 2001 το οποιο εδωσε σε αριστη κατασταση μολις τον περασμενο μηνα. Το μηχανακι το ειχε παρει σε αριστη κατασταση το 2005 με 30Κ χμ και εκανε αυτα τα χρονια αλλα 50Κ χμ, ολα σε ασφαλτο και με αρκετα "μαλακη" χρηση. Ητανε βεβαια το ασπρο-μπλε-κοκκινο, κατα τη γνωμη μου το μαυρο-χρυσο ειναι ομορφοτερο και ακομα καλυτερο το μαυρο του 1998 με τις φλογες Καλη τυχη!
Από περιέργεια, ο αδελφός σου το είχε βάλει στο car gr και σε τί χρήματα το έδωσε;
Χα, χα. Ολοι στα Africa επιστρεφουν... Σοβαρα τωρα. Γιαννη, αυτο που ψαχνεις ειναι πολυ ευκολο (εκτος το πως το ειχε δουλεψει ο προηγουμενος). Κουμαντο κανουν τα λεφτα μονο.
[οφφτοπικ]Γιαννη φανταζομαι θα διωξεις το Vara το οποιο καλο και αγιο για ταξιδια αλλα εχει σοβαρους περιορισμους στο χωμα λογω βαρους και διαδρομων αναρτησεων οσο ..καρύδιας και ναναι ο αναβατης του Απο την αλλη, τα ΑΤ750 και ΤΑ600/650 πασχουν στο ταξιδι με υψηλουτσικες ταχυτητες και στην καταναλωση, προσεξε μη σου κακοπεσει το ΑΤ απ'αυτη την πλευρα. Οπως και εχω ξαναγραψει, εγω με τα ταξιδια που κανω δε θα μπορουσα να ζησω μονο με το ΤΑ, ας ειναι καλα το VFRακι.. [/οφφτοπικ]
Αν έχεις κάποια πρόταση είμαι όλος αυτιά, αλλά για τί λεφτά μιλάμε;