Hellas Transalp Forum

Ψάχνω για Honda Africa Twin 750

jon t · 12650

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 18:53:43 μμ
Ζητώ να αγοράσω Africa 750 μοντέλο 1998-99 και νεότερο - κατά προτίμηση τα τελευταία γραφικά.

Ενδιαφέρομαι μόνο για μοτοσυκλέτες άριστης λειτουργικής και εμφανισιακής κατάστασης με όλα τα πράγματα του (φλας, σέλα, εξάτμιση, πλαστικά κλπ) αυτά της μαμά Honda - αν λείπει κάτι μεμονομένο αλλά κατά τα άλλα είναι οκ το βλέπουμε.
Όχι κλειστά μοντέλα εισαγωγής.

Όποιος φίλος ξέρει να πωλείται τέτοια μοτοσυκλέτα με άριστο βιογραφικό ας ρίξει πμ (αυτά του car gr τα ψιλοπαρακολουθώ).

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #1 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 19:26:35 μμ
Γιαννη, ειναι ατυχες που το ζητας αυτο λιγο πιο αργα, ο αδερφος μου ειχε Αφρικα του 2001 το οποιο εδωσε σε αριστη κατασταση μολις τον περασμενο μηνα. Το μηχανακι το ειχε παρει σε αριστη κατασταση το 2005 με 30Κ χμ και εκανε αυτα τα χρονια αλλα 50Κ χμ, ολα σε ασφαλτο και με αρκετα "μαλακη" χρηση. Ητανε βεβαια το ασπρο-μπλε-κοκκινο, κατα τη γνωμη μου το μαυρο-χρυσο ειναι ομορφοτερο και ακομα καλυτερο το μαυρο του 1998 με τις φλογες  8)  Καλη τυχη!

" the PouroDuro spirit "

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 22:28:11 μμ
Χα, χα. Ολοι στα Africa επιστρεφουν...  ;D ;D

Σοβαρα τωρα. Γιαννη, αυτο που ψαχνεις ειναι πολυ ευκολο (εκτος το πως το ειχε δουλεψει ο προηγουμενος). Κουμαντο κανουν τα λεφτα μονο.

Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 22:39:26 μμ
Γιαννη, ειναι ατυχες που το ζητας αυτο λιγο πιο αργα, ο αδερφος μου ειχε Αφρικα του 2001 το οποιο εδωσε σε αριστη κατασταση μολις τον περασμενο μηνα. Το μηχανακι το ειχε παρει σε αριστη κατασταση το 2005 με 30Κ χμ και εκανε αυτα τα χρονια αλλα 50Κ χμ, ολα σε ασφαλτο και με αρκετα "μαλακη" χρηση. Ητανε βεβαια το ασπρο-μπλε-κοκκινο, κατα τη γνωμη μου το μαυρο-χρυσο ειναι ομορφοτερο και ακομα καλυτερο το μαυρο του 1998 με τις φλογες  8)  Καλη τυχη!

Πράγματι κρίμα γιατί ψιλοχαζεύω αγγελίες από πριν το καλοκαίρι και τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχω δει μερικές ψάχνοντας όσο πιο καθαρό γίνεται (αυτά που γράφω πιο πάνω, άβαφο, ατρακάριστο κλπ)

Πάντως χρόνο και υπομονή να ψάξω έχω (γι'αυτό περίμενα να φύγει και το καλοκαίρι  ;)).

Από περιέργεια, ο αδελφός σου το είχε βάλει στο car gr και σε τί χρήματα το έδωσε;

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #4 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 22:40:35 μμ
Από περιέργεια, ο αδελφός σου το είχε βάλει στο car gr και σε τί χρήματα το έδωσε;

Γιαννη οχι, το εδωσε σε καποιο φιλο φιλου του χερι-με-χερι χωρις αγγελια. Η τιμη ητανε 2100.

" the PouroDuro spirit "

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #5 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 22:47:49 μμ
[οφφτοπικ]
Γιαννη φανταζομαι θα διωξεις το Vara το οποιο καλο και αγιο για ταξιδια αλλα εχει σοβαρους περιορισμους στο χωμα λογω βαρους και διαδρομων αναρτησεων οσο ..καρύδιας και ναναι ο αναβατης του  ;) ;D Απο την αλλη, τα ΑΤ750 και ΤΑ600/650 πασχουν στο ταξιδι με υψηλουτσικες ταχυτητες και στην καταναλωση, προσεξε μη σου κακοπεσει το ΑΤ απ'αυτη την πλευρα. Οπως και εχω ξαναγραψει, εγω με τα ταξιδια που κανω δε θα μπορουσα να ζησω μονο με το ΤΑ, ας ειναι καλα το VFRακι..  8)
[/οφφτοπικ]

" the PouroDuro spirit "

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #6 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 22:48:57 μμ
Χα, χα. Ολοι στα Africa επιστρεφουν...  ;D ;D

Σοβαρα τωρα. Γιαννη, αυτο που ψαχνεις ειναι πολυ ευκολο (εκτος το πως το ειχε δουλεψει ο προηγουμενος). Κουμαντο κανουν τα λεφτα μονο.

Αν έχεις κάποια πρόταση είμαι όλος αυτιά, αλλά για τί λεφτά μιλάμε;

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 22:50:04 μμ
[οφφτοπικ]
Γιαννη φανταζομαι θα διωξεις το Vara το οποιο καλο και αγιο για ταξιδια αλλα εχει σοβαρους περιορισμους στο χωμα λογω βαρους και διαδρομων αναρτησεων οσο ..καρύδιας και ναναι ο αναβατης του  ;) ;D Απο την αλλη, τα ΑΤ750 και ΤΑ600/650 πασχουν στο ταξιδι με υψηλουτσικες ταχυτητες και στην καταναλωση, προσεξε μη σου κακοπεσει το ΑΤ απ'αυτη την πλευρα. Οπως και εχω ξαναγραψει, εγω με τα ταξιδια που κανω δε θα μπορουσα να ζησω μονο με το ΤΑ, ας ειναι καλα το VFRακι..  8)
[/οφφτοπικ]

Το σχέδιο είναι να τα κρατήσω και τα δύο, θα δούμε . . .

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τρίτη 05 Νοέμβριος 2013, 23:38:32 μμ
Αν έχεις κάποια πρόταση είμαι όλος αυτιά, αλλά για τί λεφτά μιλάμε;

Οχι, δεν εχω συγκεκριμενη προταση, αλλα επειδη τα γουσταρω τα AT, τα κοιταζω συνεχως και εχω δει κατα καιρους κελεπουρια.

Ρωτησα για τα λεφτα που διαθετεις εσυ, ωστε να εχω το νου μου.

Καλο που μπορεις να κανεις υπομονη, και με το καλο να γινεις ενας ωραιος Africaνος...

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Πέμπτη 07 Νοέμβριος 2013, 02:25:07 πμ
@ jon t
Όποιος φίλος ξέρει να πωλείται τέτοια μοτοσυκλέτα με άριστο βιογραφικό ας ρίξει πμ (αυτά του car gr τα ψιλοπαρακολουθώ)
.

παρόλο που λες ότι τα παρακολουθείς ,δες λίγο και αυτή:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4261030/

φαίνεται καλή περίπτωση :)

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Πέμπτη 07 Νοέμβριος 2013, 03:09:03 πμ
ναι με πραγματικοτατα τα 30000χλμ.

για αυτο αλλαξε δισκους συμπλεκτη και αντλια βενζινης τοσο νωρις.

πενα φαινεται βεβαια το μηχανακι αλλα αν δεν πουλαγε παραμυθια θα ηταν +.

δεν νομιζω οτι ειναι πραγματικα τα 30000 χλμ χωρις να εχει μηδενισει μια φορα.

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Πέμπτη 07 Νοέμβριος 2013, 03:48:42 πμ
Φίλε,δεν ξέρω ,ας πάει να το δει
και μετά ας πράξει αναλόγως.
Πάντως ο μόρτης δίνει και δύο
χρόνια εγγύηση ,κάτι που από
ιδιώτη δύσκολα βρίσκεις.

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #12 on: Πέμπτη 07 Νοέμβριος 2013, 04:36:31 πμ
Εγώ πάντως δεν έχω ξαναδεί εγγύηση από ιδιώτη. Δηλαδή αν ας πούμε πάθει κάτι το μηχανάκι τι θα κάνει; Θα σου δώσει τα λεφτά πίσω ξερωγώ; Και πώς θα αποδείξεις ότι όντως ήταν πρόβλημα της μηχανής κι όχι δικιά σου κακή χρήση; Κι αυτός τι τον νοιάζει αν δυσαρεστηθείς, θα πάθει ζημιά το ίματζ της επιχείρησής του ας πούμε ή μήπως θα... τον κυνηγήσεις δικαστικά ( :-X) ;; Εγώ λέω ότι άπαξ και πάρει τα λεφτά στο χέρι θα γίνει μπουχός και μην τον είδατε μην τον απαντήσατε.

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #13 on: Πέμπτη 07 Νοέμβριος 2013, 05:09:51 πμ
Την έχω δεί από καιρό την αγγελία.

Έχω προβληματιστεί και εγώ επειδή έχει αλλάξει τα παραπάνω συν μεμβράνες στα καρμπυρατερ και μάλλον πρέπει να ήταν σε ακινησία για πάρα πολύ καιρό.
Σε τέτοια περίπτωση αξίζει η αγορά;

Γι' αυτό καλύτερα θα προτιμούσα μοτοσυκλέτα με "γνωστό" βιογραφικό και απευθύνθηκα στο φόρουν μήπως γνωρίζει κανείς καμία.

Ίσως του ρίξω μια ματιά. Δεν μένω Αθήνα και όταν πάω για δουλειές θα προσπαθώ να βλέπω και καμιά μοτοσυκλέτα.  :)

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Πέμπτη 07 Νοέμβριος 2013, 05:50:30 πμ
Εχετε δικιο ολοι.

30000 χιλιομετρα και αλλαξε δισκους, ρυθμισε καρμπυρατερ, αλλαξε φουσκες, τρομπα, ανορθωτη, ειναι του 01 και οοολα αυτα στην εκπληκτικη τιμη των 2000e;;;

Αστο βρε jon καλυτερα...

Offline Africaptan

• Rossi και πάνω !
Reply #15 on: Πέμπτη 07 Νοέμβριος 2013, 06:13:36 πμ
Μ ενα πολυ γρηγορο ψαξιμο (συγκεκριμενα κοιταξα μονο τις δυο πρωτες σελιδες) εγω θα κοιταζα τα παρακατω μηχανακια.

Αυτο, http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3704668/ "ΔΕΙΧΝΕΙ" πολυ προσεγμενο...

Επισης κι αυτο δειχνει πολυ καλο  για την τιμη του http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4309846/ (βεβαια οτι φοραει καθρεπτες απο Transalp, σε κανει να προβληματιζεσαι...)

Κι αυτο δειχνει πολυ καλο, http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4271734/ αλλα το βρισκω τσιμπημενη τιμη. Σ αυτη την τιμη εχω μηχανακι φιλου    Α Ρ Ι Σ Τ Ο !!!

Ουτε αυτο θα το προσπερνουσα (με βαση αυτα που ζητας - μαμα, αβαφτο, κτλ) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3949535/ σε συνδυασμο με την τιμη του.