Hellas Transalp Forum

ΚΕΝΤΡΙΚΟ STAND H&B

jimmys21 · 5965

Offline jimmys21

• νέος οδηγός
  • **
on: Σάββατο 12 Οκτώβριος 2013, 20:00:24 μμ
Παιδιά καλησπέρα,
Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός κεντρικού stand της Ηepcko&Becker.Tο θέμα είναι ότι έχω κάγκελα της Givi και πιάνουν ακριβώς εκεί που θα πιάνει και το stand.Το έχει βάλει κανένας το συγκεκριμένο stand με τα συγκεκριμένα κάγκελα?

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #1 on: Σάββατο 12 Οκτώβριος 2013, 20:14:30 μμ
Παιδιά καλησπέρα,
Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός κεντρικού stand της Ηepcko&Becker.Tο θέμα είναι ότι έχω κάγκελα της Givi και πιάνουν ακριβώς εκεί που θα πιάνει και το stand.Το έχει βάλει κανένας το συγκεκριμένο stand με τα συγκεκριμένα κάγκελα?

Ειχα παρομοιο θεμα πριν πολλα χρονια οταν εβαλα διπλο σταντ της SW Motech εχοντας ηδη τα καγκελα της Givi. Χρησιμοποιησα την βιδα/αξονα των Givi και για το σταντ αλλα χρειαστηκε να φαω το κεφαλι της με λιμα γιατι εβρισκε στο ελατηριο του σταντ. Θα χρειαστεις ισως καποια μικρη "πατεντα" για να μπουν μαζι.

" the PouroDuro spirit "

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #2 on: Σάββατο 12 Οκτώβριος 2013, 21:41:07 μμ
Δημήτρη,διάβασε εδώ
http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,292.100.html.
Αν δε βγάλεις άκρη στείλε ένα p.m στον stoneman να σε κατατοπίσει.

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Σάββατο 12 Οκτώβριος 2013, 21:48:10 μμ
Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος XLGeorge ειναι τα πραγματα.Θα χρησιμοποιησεις ενα πυρο και για τα δυο.ξεχνας τον πυρο που δινει η H&B γιατι δεν θα φτανει να τα πιασει και τα δυο και ειτε θα χρησιμοποιησεις αυτον που εχουν τα καγκελα, ειτε θα παρεις νεο..το πιο πιθανον ειναι να χρειαστει να φας λιγο το κεφαλι του πυρου γιατι θα βρισκει στο ελατηριο...

HONDA ή γενόσιμο?

Offline jimmys21

• νέος οδηγός
  • **
Reply #4 on: Σάββατο 12 Οκτώβριος 2013, 23:04:25 μμ
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ AFTERMARKET ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ.ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Κυριακή 13 Οκτώβριος 2013, 01:53:58 πμ
Αν έχεις κάρτα σαφώς και γνήσιο απ΄τον ΄Αγγλο ,έρχεται πιο φτηνά και έχει και
τσακοταράκι για να τη σηκώνεις σωστα.
Εγώ έχω πάρει  το Η&Β στα200ευρώ περασμένο από την εδώ honda ,χωρίς φυσικά
το τσακοταράκι-χερούλι.

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #6 on: Κυριακή 13 Οκτώβριος 2013, 02:08:55 πμ
..... ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ.ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?

Μην ζητάς άποψη απο εμένα γιατί ακόμα και μια ροδέλα την παραγγέλνω απο την Honda. :goofy:

O ''Aγγλος'' το έχει £109.00 δλδ £130.80 με τον δικό του ΦΠΑ που είναι περίπου € 130.34 , και να υπολογίζεις στα 185-190 στην πόρτα σου. επειδη λογω κόστους/βάρους το στέλνει μόνο με εταιρεία παράδωσης.

Προσοχή όμως όπως βλέπεις έχει μόνο ενα σε Stock :  in stock - Usually ships in 48 hours
και η αρχική τιμή ισχύει μόνο για το stock. Αν δεν εχει δλδ στοκ και παραγγείλεις τότε θα παραγγείλει και αυτός απο την Honda για να σε εξυπηρετήσει και η τιμή ανεβαίνει.

Για να έχεις μια ιδέα πόσο μπορεί να πάει , ο ίδιος κωδικός 08M50-MCB-800Z  στον Σαρακάκη δίνει 289.23€

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Κυριακή 13 Οκτώβριος 2013, 06:24:11 πμ
Nικόλα εδώ να πούμε του φίλου ότι έχει και
την εναλλακτική του Πολωνού.
Δημήτρη τσέκαρε κι αυτό
http://www.transalpforum.gr/index.php/topic,18617.0.html ,
όπως θα δεις το΄χουν πάρει πολλοί φίλοι από ΄δω μέσα και
είναι πολύ ευχαριστημένοι. :)

Offline giamar4

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Κυριακή 13 Οκτώβριος 2013, 21:15:36 μμ
Σήμερα βρήκα και αυτό:
http://www.bikers-world.gr/product-offers/stand-xlv650.html

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #9 on: Δευτέρα 14 Οκτώβριος 2013, 03:22:29 πμ
To H&B το είχα στο ΤΑ και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Στιβαρή κατασκευή, συνοδευόταν με αρ.σειράς λαι πιστοποιητικό υλικών. Το ανέβαζα ακόμα και με το τριβάλιτσο. Το είχα αγοράσει το 2009 150€. Σε σύγκριση με αυτό που δίνει η Honda το θεωρώ καλύτερο γιατί προστατεύει και τον καταλύτη από τα κοτρόνια.
Τώρα βέβαια από τον Ασημένιο η τιμή είναι καλή σε σχέση με του Σαρακάκη. Στο Varadero έβαλα το ελληνικό που βάζουν οι περισσότεροι και είναι και γ@μώ τις κατασκευές το σηκώνεις ακόμα και με σαγιονάρα!

Offline Gaffer

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #10 on: Τρίτη 15 Οκτώβριος 2013, 18:53:28 μμ
jimmys21 δες κι αυτο εδω,εγω πηρα πριν λιγο καιρο ενα κεντρικο σταντ για το 700αρι και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
κοστος 100 ευρο που μου το αφησε, +16 τα μεταφορικα,και πληρωσα μεσω paypal.
http://witomotoparts.blogspot.gr/

Offline jimmys21

• νέος οδηγός
  • **
Reply #11 on: Τετάρτη 16 Οκτώβριος 2013, 01:04:35 πμ
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.Τελικά κατέληξα και παράγγειλα το stand της h&b.To αναμένω και πιστεύω να το τοποθετήσω χωρίς προβλήματα.Αλλά και πρόβλημα να αντιμετωπίσω θα την βρω την λύση εδώ μέσα απο τις απαντήσεις σας.