Hellas Transalp Forum

Fairing για Transalp 650-2003

TasosZ · 2679

Offline TasosZ

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Κυριακή 06 Οκτώβριος 2013, 06:40:57 πμ
Καλησπέρα σας.
Ψάχνω fairing δεξί-αριστερό και το επάνω κομμάτι για Transalp 650 2003, κατά προτίμηση σε μπλέ ηλεκτρίκ, καθώς και κάλυμα οργάνων και λευκή πλάκα οργάνων.
Ξέρετε που μπορώ να βρω μεταχειρισμένα σε καλή τιμή;

Offline Johnny_Nik

• Rossi και πάνω !
Reply #1 on: Δευτέρα 07 Οκτώβριος 2013, 00:10:17 πμ
Έψαχνα πρόσφατα λόγω ατυχήματος για το δικό μου το αριστερό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρείς όλο το σέτ σε καλή κατάσταση και μάλιστα φθηνά. Ενδεικτικά πουλάνε από 100 ευρώ το κομμάτι και τα περισσότερα είναι σε άθλια κατάσταση και το λιγότερο που θέλουν είναι βάψιμο, είχα βρεί να λείπουν και κομμάτια.

Όλα αυτά για ασημί χρώμα το οποίο θεωρώ ότι είναι και αρκετά εύκολο να το βρεί κανείς. Επίσης βρήκα και μερικά μαύρα, αλλά μπλε ελεκτρίκ σε κανέναν. Γύρισα πάρα πολλά μαγαζιά αλλά ο μόνος που έχεις ελπίδες να βρείς κάτι τουλάχιστον ολόκληρο είναι ο Αναπολιτάκης, στη Λ. Αθηνών, κοντά στα ΤΕΙ, εάν είσαι από Αθήνα.

Κάλυμμα και πλάκα οργάνων σκέτα δεν θα βρείς, έχει ο ίδιος αλλά πουλάει ολόκληρο το κοντέρ, μαζί με την πλάκα και τα όργανα στα 200 ευρώ.

Με λίγα λόγια το βάψιμο δύσκολα θα το αποφύγεις. Οπότε:

1. Πέρνα από Αναπολιτάκη εάν έχεις χρήμα για να δώσεις και ψάξε τι μπορεί να σου βρεί.

2. Ψάξε και στο car.gr, αν και οι περισσότεροι είναι μαντράδες

Εγώ έχω ένα φέρινγκ αλλά είναι ασημί και έχει ράγισμα, οπότε πάλι θα χρειαστείς επισκευή + βάψιμο.