Hellas Transalp Forum

8ο Φωτογραφικό Ράλλυ HTC 4-6/10/2013

trackler · 73511

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #25 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 00:14:59 πμ
Εχω προβλημα με το ενα μελος λογω χωματος ...και δεν θα ερθει τελικα καθολου οποτε ειμαι σε αναζητηση τριτου μελους  :-\

Δεν εχω ερθει ποτε σε ΦΡ και δεν ξερω τι χωμα εχει αλλα δεν φανταζομαι αγρια πραγματα.. Το Τρανσαλπ παει τον οδηγο απο μονο του στο χωμα, ψηστονε ναρθει ρε Παναγιωτη και ειμαι σιγουρος οτι θα του αρεσει  ;) ;D

" the PouroDuro spirit "

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #26 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 00:15:54 πμ
Δλδ μου λες οτι αναγκαστικα πρεπει να παω χωμα ;

Δεν στο λέμε εμείς. Αυτό, το ΔΣ το αποφάσισε. Δε διάβασες την ανακοίνωση του trackler;

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #27 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 00:20:27 πμ

Δεν στο λέμε εμείς. Αυτό, το ΔΣ το αποφάσισε. Δε διάβασες την ανακοίνωση του trackler;
Ναι δεν το ειχα προσεξει ..οκ ....απλα το παιδι εχει v-strom χωρις καρινα απο κατω κλπ κλπ οποτε καλυτερα να μην υπαρχη και καποιο θεμα και χαλαστουμε ολοι .......παω στην γοητρου  :-\ :-[

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #28 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:06:20 πμ
Φώτη,

Λαγού = Θύαμος, σωστά;

Παύλος Καρούμπης

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #29 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:07:20 πμ
Φώτη,

Λαγού = Θύαμος, σωστά;

Σε φαντάζομαι...ήδη, πάνω από τους χάρτες..... :D

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #30 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:09:06 πμ

μια επισημανση εδω αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα το καταλαβαινουν.

η ανακοινωση δεν ειναι του trackler,ειναι συλλογικη αποφαση που την μετεφερε ο trackler.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #31 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:28:53 πμ
Εκεί κάνουμε αριστερά, συνεχίζοντας να έχουμε τις πλαγιές στα αριστερά μας ως τα 9,5-10 χλμ περίπου (από το μηδενισμό στην άσφαλτο πάντα), όπου συναντάμε διασταύρωση και κάνουμε δεξιά (δυτικά) αφήνοντας τις πλαγιές των κορυφών πίσω μας.

μήπως θέλει να πει Ανατολικά ο ποιητής;

Παύλος Καρούμπης

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #32 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:29:18 πμ
Σε φαντάζομαι...ήδη, πάνω από τους χάρτες..... :D

Εννοείται ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #33 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:29:45 πμ
Φώτη,

Λαγού = Θύαμος, σωστά;

Σωστά. Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω άριστα!  ;D

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #34 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:31:47 πμ
μήπως θέλει να πει Ανατολικά ο ποιητής;

Πάλι σωστά. Ξανάφερε μου τον έλεγχο μικρέ, βλέπω δουλεύεις με διπλά καρμπυρατέρ! Τα βλέπετε ρε οι υπόλοιποι; Αυτός είναι φωτοραλίστας!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #35 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 06:39:21 πμ
Ηταν ειναι και θα ειναι! (Ακομα και αν τρεχει μονος του, χωρις αντιπαλους καθως φαινεται)

Για αυτο τον εχουμε αρχηγο ρε!
Καταλαβετε το επιτελους... Γατακια... και υποκλιθείτε!

Ωχ... Δεν ειμαστε στην κουβεντα γοητρου;

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #36 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 16:18:13 μμ

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #37 on: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 23:11:02 μμ
Η συγχώνευση 2 ομάδων κρίθηκε επιτακτική για την έγκυρη συμμετοχή των μελών τους που αγαπούν τον θεσμό, το παιχνίδι  και ιδιαίτερα το Φ.Ρ......

Το πάντρεμα των V.I.P. με τους Anaconda μας έδωσε την ομάδα των .....

V.I.P. ANACONDA TEAM

Παλτακης       XL650V Ο ατρόμητος και μη εξαιρετέος απο κάθε διοργάνωση, μάχιμος και κατά κόσμος σσσσσσςςςςςςς :eusa_clap: :eusa_clap:
kkalantzis       XL700VA Ο δικηγόρος που απαραίτητα πρέπει να έχει κάποιος στο Team του σε τέτοιες απαιτητικές καταστάσεις Ράλυ :eusa_clap: :eusa_clap:
Kostas xlv      XL650V Ο νέος από τα ανατολικά γεννημένος στα χώματα και τα βουνά ικανός για όλα :eusa_clap: :eusa_clap:
Leon             XL1000VA ένα DakarDero στις υπηρεσίες των βουνών και της απόλαυσης της αδρεναλίνης :eusa_clap: :eusa_clap:
« Last Edit: Τετάρτη 02 Οκτώβριος 2013, 23:29:23 μμ by Leon »

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #38 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 00:25:18 πμ
Πάλι σωστά. Ξανάφερε μου τον έλεγχο μικρέ, βλέπω δουλεύεις με διπλά καρμπυρατέρ! Τα βλέπετε ρε οι υπόλοιποι; Αυτός είναι φωτοραλίστας!

έχουν γίνει οι παραπάνω διορθώσεις στο αρχικό κείμενο.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #39 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 19:26:04 μμ
Φώτη ισχύει ότι στο χάρτη της Ανάβασης φαίνονται μόνο οι κεντρικοί χωματόδρομοι ή έχω παλιά έκδοση εγώ;

Για παράδειγμα, το δρόμο από Δρομίτσα προς Λαγού δεν τον έχει ο χάρτης (αλλά υπάρχει στο google maps)

Παύλος Καρούμπης

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #40 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:13:44 μμ
Έχω την έκδοση 2007, είναι η πιο τελευταία. Ο δρόμος από Δρομίτσα για Λαγού (Θύαμο) απεικονίζεται. Απλά είναι λίγο πριν τη Δρομίτσα η διασταύρωση, όχι μέσα. Είσαι σίγουρος ότι δεν το έχει; Ούτως ή άλλως, άμα τσέκαρες τη διαδρομή στο google earth δε θα έχεις πρόβλημα.

Γενικά έχω να πώ ότι, ειδικά τα 2 πρώτα χωμάτινα κομμάτια, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τα έχετε δουλέψει στο Google Earth ή Google Maps, αλλιώς θα χαθείτε  ;)

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #41 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:16:52 μμ
Έχω την έκδοση 2007, είναι η πιο τελευταία. Ο δρόμος από Δρομίτσα για Λαγού (Θύαμο) απεικονίζεται. Απλά είναι λίγο πριν τη Δρομίτσα η διασταύρωση, όχι μέσα. Είσαι σίγουρος ότι δεν το έχει; Ούτως ή άλλως, άμα τσέκαρες τη διαδρομή στο google earth δε θα έχεις πρόβλημα.

Γενικά έχω να πώ ότι, ειδικά τα 2 πρώτα χωμάτινα κομμάτια, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τα έχετε δουλέψει στο Google Earth ή Google Maps, αλλιώς θα χαθείτε  ;)

Χα χα χα τέτοια λέγε, να λακήσουν και οι τελευταίοι.......  :2hysterical: :2hysterical:

Ρε λέγε να βάλω στην χοντρή μου τα χωμάτινα.... ; ; ;

Πω πω πω γουστάρω χασίματα.....  Δεν θα ψάξω τίποτα στο earth.....  ;D ;D

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:19:24 μμ

Ο δικός μου είναι του 2004 και δεν το έχει, όπως δεν έχει κι άλλα τμήματα της διαδρομής. Αλλά δεν πειράζει, ο Τσιπιρίπο δε χάνεται με τίποτα (αφού έχει gps) :2hysterical: :2hysterical:

Παύλος Καρούμπης

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:25:38 μμ
Χα χα χα τέτοια λέγε, να λακήσουν και οι τελευταίοι.......  :2hysterical: :2hysterical:

Λευτέρη αν έχεις την τελευταία έκδοση του χάρτη, ίσως και να μη χαθείς. Αν πάντως έχεις καλό GPS λογικά είσαι ΟΚ.

Παύλος Καρούμπης

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #44 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:29:04 μμ
Ναι ναι... βασιστείτε στο GPS... εγώ δε θα φάω το ξύλο να το ξέρετε...

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #45 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:30:22 μμ
Λευτέρη αν έχεις την τελευταία έκδοση του χάρτη, ίσως και να μη χαθείς. Αν πάντως έχεις καλό GPS λογικά είσαι ΟΚ.

Όχι όχι με τον Χάρτη της Ανάβασης είμαι ΟΚ, έχω τον τελευταίο επικαιροποιημένο, που με την βοήθεια το earth είναι σαν να την έχω βγάλει την διαδρομή.....

Το μόνο που με λυπεί είναι οι χωμάτινες που βλέπω στην διαδρομή που πρέπει να είναι μαγικές.....

Πρέπει να κανονίσουμε καμία εξόρμηση χωμάτινης αντρικής εκεί επάνω.....

Φώτη ακούς; ; ;  

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #46 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:40:33 μμ

Κοίτα, το πρώτο κομμάτι το έχω κάνει, επιστρέφοντας από το 1ο ΦΡ, πριν χρόοονια. Ήταν πάλι φθινόπωρο (μην ήταν και Νοέμβρης) και ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ: φυλλοβόλο δάσος με φθινοπωρινά απίστευτα χρώματα. Χωματοβούνι είναι το μέρος αλλά δε θυμάμαι προβληματικές λασπουριές και ήμουν και με το ΤΑ δικάβαλος.

Το 2ο και το 3ο κομμάτι δεν τα έχω κάνει. Το ένα είναι σε αλπικό τοπίο, πετρωτό απ'όσο μπορώ να κρίνω από το δορυφόρο. Επομένως τακουνάτα δεν είναι απαραίτητα. Το 3ο κομμάτι αναμένεται να είναι και το πιο βατό (μην είναι και άσφαλτος φοβάμαι).

Γενικώς με το θέμα τακουνάτα τα πράγματα είναι απλά, όταν πρόκειται για απλές διασχίσεις και όχι παιχνίδι: όσο πιο έμπειρος ο αναβάτης και όσο πιο κατάλληλη από πλαίσιο-γεωμετρία-αναρτήσεις η μηχανή, τόσο λιγότερο απαραίτητα είναι.

Το χώμα πάντως να ξέρετε, είναι πάντα αστάθμητος παράγοντας, όπως έχουν διαπιστώσει και βετεράνοι παίκτες πριν κάτι χρόνια στην Πελοπόννησο  :badgrin:

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #47 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:43:09 μμ
Το μόνο που με λυπεί είναι οι χωμάτινες που βλέπω στην διαδρομή που πρέπει να είναι μαγικές.....

Είναι όντως μαγικές, και off the beaten track που λέει και η γιαγιά μου! Τι σε λυπεί ακριβώς, το ότι θα τις κάνεις χωρίς εμένα; Θα σας σκέφτομαι όταν θα αλλάζω πάνες... :goofy:

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:46:08 μμ
Τα ΦΩΣΗΕ πότε θα τα ανακοινώσετε ρε σεις; Αύριο; Κι αν δε μπορουμε να τα τυπωσουμε;

Ας γίνει σήμερα παρακαλώ

Παύλος Καρούμπης

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #49 on: Πέμπτη 03 Οκτώβριος 2013, 20:49:59 μμ
Τα ΦΩΣΗΕ πότε θα τα ανακοινώσετε ρε σεις; Αύριο; Κι αν δε μπορουμε να τα τυπωσουμε;

Ας γίνει σήμερα παρακαλώ

Σήμερα θα γίνει σήμερα, περίμενε με αγχώνεις και μένα....  ;D ;D

Είναι όντως μαγικές, και off the beaten track που λέει και η γιαγιά μου! Τι σε λυπεί ακριβώς, το ότι θα τις κάνεις χωρίς εμένα; Θα σας σκέφτομαι όταν θα αλλάζω πάνες... :goofy:

Τι έχετε πάθει με τις πάνες όλοι ... ; ; ;

Ναι ρε συ μια αντρική εκεί πάνω θα ήταν μαγική... Εννοείται με το παρεάκι μας....