Αγαπητοί φίλοι καλώς σας βρίσκω.
Δυστυχώς αντί να ξεκινήσω από την ενότητα "Νέος στην ηλεκτρονική-παρέα μας?", το πρώτο μου θέμα στο transalp forum είναι στην ενότητα "απώλειες"...
Χθες το βράδυ έκλεψαν τη μηχανή μου από την πυλωτή της πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο.
Αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος (ίσως και αυτή τη στιγμή να έχουν πέσει κατσαβίδια πάνω της), αναφέρω εδώ κάποια στοιχεία μια και ελπίζουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Η μηχανή είναι transalp 700 μαύρη μοντέλο '11 χωρίς ABS με αριθμό κυκλοφορίας ΗΒΥ-959.
Έχει μπαγκαζιέρα μαύρη (μάρκα mbκ ή κάπως έτσι), ανεμοθώρακα με μικρό αυτοκόλλητο kappa, μαύρα κάγκελα και πάνω από το ντεπόζιτο έχει ταινία της givi για τοποθέτηση tankbag. Επίσης στο ψαλίδι αρίστερα έχει αυτοκόλλητο του καταστήματος που την αγόρασα (δεν φαίνεται εύκολα). Φωτογραφία δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή διαθέσιμη.
Ευχαριστώ,
Εύχομαι να είστε όλοι καλά, πάντα όρθιοι και να μην συμβεί σε κανέναν σας κάτι αντίστοιχο.
Καλούς δρόμους
Ανεξάρτητα από το αν υπάρξει κάποιο νεώτερο μέσα από το forum αυτό, πιστεύω η εμπειρία μου (πυλωτή+κουλούρα+συναγερμός --> απώλεια) να σας είναι χρήσιμη για την εξασφάλιση των μηχανών σας.