Hellas Transalp Forum

Εκδρομή στο Σούνιο, Κυριακή 15 Σεπτεβρίου 2013

trackler · 52203

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #75 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 21:28:41 μμ
επιδη δεν βλεπω τον γιαννη να γραφει, να ορισουμε 09:15 να φευγουμε για το ΥΑΒΑΝΑΚΙ ? τι λετε?

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #76 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 21:41:25 μμ
=====================================================================
    Όνομα                 Αρ. ατόμων            Αρ παιδιών           Μεταφορικό μέσο
    Γιάννης                         1                                                     ΤΑ
    Καψιώτης                      1 - 2                                                ΤΑ
    Dimitri                          1 - 2                                                ΤΑ400
    ntinos50                       1 - 2                                                 ΤΑ
    Yianni                           2                          1                          TA 600
   TASOS                           2                                                      TA650
   stamatis                         1 - 2                                                ΤΑ 650
   trelonis                           2                                                     vara
   aggelos                          1                                                     v strom
   stoneman                       2                                                      TA
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ                     1                                                      ΤΑ  ;D
   zami                              1                                                       Dero
    Σύνολο                         16 - 20

« Last Edit: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 00:28:23 πμ by Yianni »

HONDA ή γενόσιμο?

Offline Dimitri

• Οδηγάρα
  • I'm normal. It's everyone else that's weird.
    • Dimitri
Reply #77 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 22:33:28 μμ
επιδη δεν βλεπω τον γιαννη να γραφει, να ορισουμε 09:15 να φευγουμε για το ΥΑΒΑΝΑΚΙ ? τι λετε?

Από μένα ΟΚ το 09:15

Dimitri

Too many Chiefs, not enough Indians...

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #78 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 22:45:10 μμ
οδηγωντας στην παραλιακη με κατευθυνση προς βαρκιζα,στο σημειο που συναντιεται με την βουλιαγμενης εχει δεξια στροφη.αμεσως μετα εχει ενα περιπτερο στο δεξι χερι.

το "κουταλας" κολησε επειδη σταματανε ακριβως μπροστα τα αυτοκινητα και με ενα φτυαρι εξυπηρετει χωρις να κατεβεις απο το αυτοκινητο.
απο το 1996 το θυμαμαι αυτο.
Ποιο 1996 βρε...νιατο?...... :2hysterical:........Εκτός και αν δεν μιλάμε για το ίδιο περίπτερο, και σίγουρα δεν ειναι εκεί που λες, είναι.... (ήταν πριν από το 1970) στην διασταύρωση που πάει για Διλοφο Βάρη, και με την ευκαιρία να σας πώ, αν δεν θέλετε να χάσετε πολύ χρόνο πηγαινοντας, να μην πάτε από Βουλιαγμένη Βάρκιζα, να στρίψετε προς Βάρη και μέσα από την Βάρη δεξιά να βγήτε προς Βαρκιζα, είναι η μισή διαδρομή, επιστρέφοντας (όσοι θέλετε) μπορείτε να πάτε και από το Αεροδρόμιο προς Αγ Παρασκεύη.
Πιστεύω να μην σας χαλάω τα σχέδια...............

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #79 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 23:02:36 μμ
Βρε "Monts" τί φτιάχνατε και δεν μπορούσα να μπώ.

Δεν ήμουν Αθήνα και γι' αυτό σεν έγραψα. Ο Νίκος (Stoneman) που είχαμε μιλήσει είχε γνώση και σωστά έθεσε το σημείο και τον χάρτη.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Κοντά σ' εμένα έχεται ο Νίκος (Stoneman) παρέα με δύο άλλα παιδιά που θα έχουν συναντηθεί νωρίτερα. Από εκεί που είμαι εγώ, η Βάρκιζα χαλαρά (δεν μας κυνηγάει και κανένας) είναι 40 με 45 λεπτά.
Πρέπει να κάνουμε δύο με τρείς συναντήσεις. Η πρώτη Π. Ράλλη ( έξοδος Carfour) και η δεύτερη σίγουρη στον "κουτάλα" (ξέρω που είναι). Την τρίτη την αφήνω να υπάρχει για ευνόητους λόγους.
Να υπολογίσουμε σε κάθε στάση-συνάντηση 10 λεπτά (πολλά είναι, αλλά καλύτερα) χάσιμο χρόνου έχουμε:
30 λεπτά συναντήσεων και 40 με 45 διαδρομή από εμένα συνολικά 1 ώρα και 10-15 λεπτά χρόνος από εμένα μέχρι Βάρκιζα.
Με βάση αυτό από εμένα ( ξέρει κι ο Σάκης [ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ] που είμαι) πρέπει να φύγουμε 8.30 με 8.35.
Σε 10 λεπτά είμαστε στο Cerfour (πολλά βάζω αλλά καλύτερα, τον χρόνο καλύτερα να τον έχεις μπροστά) όπου θα συναντηθούμε με τους Zami, aggelo, Dimitri, ΣΤΡΑΤΗΓΟ. Από εκεί ώρα 8.50 με 8.55 φεύγουμε για την επόμενη συνάντηση στον "κουτάλα". Υπολογίζω να είμαστε εκεί μετά απο 30 με 40 λεπτά. Η Βάρκιζα είναι σχετικά κοντά από εκεί.

Περιμένω τυχόν διαφοροποιήσεις, γιατί κι εγώ δεν είμαι "πάπας" (αλάνθαστος).

Αγάλια-αγάλια, ντραϊλίζουμι....

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #80 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 23:06:45 μμ
Ποιο 1996 βρε...νιατο?...... :2hysterical:........Εκτός και αν δεν μιλάμε για το ίδιο περίπτερο, και σίγουρα δεν ειναι εκεί που λες, είναι.... (ήταν πριν από το 1970) στην διασταύρωση που πάει για Διλοφο Βάρη, και με την ευκαιρία να σας πώ, αν δεν θέλετε να χάσετε πολύ χρόνο πηγαινοντας, να μην πάτε από Βουλιαγμένη Βάρκιζα, να στρίψετε προς Βάρη και μέσα από την Βάρη δεξιά να βγήτε προς Βαρκιζα, είναι η μισή διαδρομή, επιστρέφοντας (όσοι θέλετε) μπορείτε να πάτε και από το Αεροδρόμιο προς Αγ Παρασκεύη.
Πιστεύω να μην σας χαλάω τα σχέδια...............
Βαγγέλη, έχει κι ένα δρόμο από Καβούρι για Βάρκιζα, παρακάμπτωντας όλες τις στροφές, με λίγο ανηφοροκατήφορο μέσα απ' το βουνό που πάλι κερδίζεις και χρόνο και διαδρομή.

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #81 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 23:39:31 μμ
Επειδή βλέπω πολλές στάσεις στο πρόγραμμα σας, έχετε υπ όψιν  ότι στις 10 φεύγουμε από το yabanaki.

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου

Ποτέ μην μαλώνεις με έναν ηλίθιο.
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #82 on: Σάββατο 14 Σεπτέμβριος 2013, 23:56:35 μμ
Διαβάζοντας καποιος τρίτος όλα αυτά τα μηνυματα θα νομίζει ότι ο τελικός προορισμός μας είναι η Βάρκιζα!  ;D ;D ;D :2hysterical:

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #83 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 00:07:03 πμ
Επειδή βλέπω πολλές στάσεις στο πρόγραμμα σας, έχετε υπ όψιν  ότι στις 10 φεύγουμε από το yabanaki.
Αυτό λέμε! Να είμαστε στις 11 :2hysterical: :2hysterical:
Επειδή μαζευόμαστε από πολλά σημεία λέμε να έχουμε τον χρόνο μπροστά. Πιστεύω ότι καλύτερα να λες σταματάω 10 λεπτά και να σταματήσεις 3-4 παρά να λές 3-4 και να σου πάνε 10.

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #84 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 00:30:15 πμ

Με βάση αυτό από εμένα ( ξέρει κι ο Σάκης [ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ] που είμαι) πρέπει να φύγουμε 8.30 με 8.35.
Σε 10 λεπτά είμαστε στο Cerfour (πολλά βάζω αλλά καλύτερα, τον χρόνο καλύτερα να τον έχεις μπροστά) όπου θα συναντηθούμε με τους Zami, aggelo, Dimitri, ΣΤΡΑΤΗΓΟ. Από εκεί ώρα 8.50 με 8.55 φεύγουμε για την επόμενη συνάντηση στον "κουτάλα". Υπολογίζω να είμαστε εκεί μετά απο 30 με 40 λεπτά. Η Βάρκιζα είναι σχετικά κοντά από εκεί.

Εγω θα προτιμουσα να συναντησω το Stoneman στην συμβολη Λ.Σχιστου - Λ. Γρ. λαμπρακη-Σαλαμινος(shell βενζιναδικο) , οπως θα ερχεται απο Ελευσινα..Μενω εκει κοντα..Εγω δεν καταλαβα που εισαι αλλα λογικα θα βρισκεσαι καπου πριν το carrefour και ο Νικος θα ξερει.Περιμενω απο τον Νικο (Stoneman να μου πει τι ωρα θα περναει/νε απο την διασταυρωση που ανεφερα για να ειμαι εκει...

HONDA ή γενόσιμο?

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #85 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 00:42:52 πμ
    Όνομα                 Αρ. ατόμων            Αρ παιδιών           Μεταφορικό μέσο
    Γιάννης                         1                                                     ΤΑ
    Καψιώτης                      1 - 2                                                ΤΑ
    Dimitri                          1 - 2                                                ΤΑ400
    ntinos50                       1                                                      ΤΑ 650
    Yianni                           2                          1                          TA 600
   TASOS                           2                                                      TA650
   stamatis                         1 - 2                                                ΤΑ 650
   trelonis                           2                                                     vara
   aggelos                          1                                                     v strom
   stoneman                       2                                                      TA
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ                     1                                                      ΤΑ  Grin
   zami                              1                                                       Dero
    Σύνολο                         16 - 19

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #86 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 00:50:08 πμ

Ο)κ τις έχεις.

Κοντά σ' εμένα έχεται ο Νίκος (Stoneman) παρέα με δύο άλλα παιδιά που θα έχουν συναντηθεί νωρίτερα.

Μαζί με ένα παιδί, τον Σωτήρη που θα βρώ στην διαταύρωση Λαμπράκη και Λ. σχιστού.

Από εκεί που είμαι εγώ, η Βάρκιζα χαλαρά (δεν μας κυνηγάει και κανένας) είναι 40 με 45 λεπτά.

Αφού το λές κάτι θα ξέρεις.

Πρέπει να κάνουμε δύο με τρείς συναντήσεις. Η πρώτη Π. Ράλλη ( έξοδος Carfour) και η δεύτερη σίγουρη στον "κουτάλα" (ξέρω που είναι).

ΟΚ.

Την τρίτη την αφήνω να υπάρχει για ευνόητους λόγους.

Κατούρημα?  :eusa_think:

Να υπολογίσουμε σε κάθε στάση-συνάντηση 10 λεπτά (πολλά είναι, αλλά καλύτερα) χάσιμο χρόνου έχουμε:
30 λεπτά συναντήσεων και 40 με 45 διαδρομή από εμένα συνολικά 1 ώρα και 10-15 λεπτά χρόνος από εμένα μέχρι Βάρκιζα.

Αρα σε βρίσκω εγώ με τον Zami στο 2ο φανάρι μετά το γήπεδο στις 08:25.
Που σημαίνει οτι 5 λεπτά νωρίτερα θα είμαι στο τέλος της Λ Σχιστού. Αρα να φεύγω κατα τις 08:00.
Πάμε στην έξοδο του Cerrfour που βρίσκουμε aggelo, Dimitri, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ,
κι απο εκεί και πέρα δεν με νοιάζει, βρείτε τα μόνοι σας εγώ απλά ακολουθάω.

Offline zami

• Rossi και πάνω !
Reply #87 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 01:07:39 πμ
Ο συγχρονισμος των ρολογιων θα γινει με βαση την  ωρα που φαινεται στο φορουμ? :2hysterical:  :goofy:

HONDA ή γενόσιμο?

MARKOS-V

• Guest
Reply #88 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 01:38:19 πμ
δεν χρειαζεται να σταματησετε για να με...παρετε.μολις δω το κομβοι,καβαλαω ακολουθω κ παινω μπροστα απο την σκουπα

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #89 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 01:48:55 πμ
δεν χρειαζεται να σταματησετε για να με...παρετε.μολις δω το κομβοι,καβαλαω ακολουθω κ παινω μπροστα απο την σκουπα

Σε πιό σημείο? νάχουμε το νού μας   :2search: θα την ''κάνεις'' ?

Τα ρολόγια ε? και πάω 2 λεπτά μπροστά. :2slap:

MARKOS-V

• Guest
Reply #90 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 01:56:57 πμ
sta 100 μετρα απο την διασταυρωση με την βουλιαγμενης ,επι της παραλιακης θα σας περιμενω
απο τις 10 θα ειμαι εκει.αν θα φυγετε στις 10 ,σε 8 λεπτα θα εισαστε στον...κουταλα

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #91 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 01:58:52 πμ
sta 100 μετρα απο την διασταυρωση με την βουλιαγμενης ,επι της παραλιακης θα σας περιμενω
απο τις 10 θα ειμαι εκει.αν θα φυγετε στις 10 ,σε 8 λεπτα θα εισαστε στον...κουταλα

Στις 10 θα φύγουμε από το yabanaki

Offline Καψιώτης....

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #92 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 02:10:07 πμ
Μάρκο, εμείς υπολογίζω να είμαστε εκεί στις 9,25 με 9.30. Το αργότερο-αργότερο, στην χειρότερη, 9.55 να είμαστε στο yabanaki, (αν το γράφω σωστά) στη Βάρκιζα.
Ο "κουτάλας" είναι το περίπτερο στην παραλιακή, λίγο μετά το σκάσιμο της Βουλιαγμένης αφού περάσεις τα Βενζινάδικα δεξιά.
Ντίνο (ntinos 50) βολεύεσαι να είσαι κι εσύ εκεί αυτή την ώρα;
« Last Edit: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 02:15:46 πμ by Καψιώτης.... »

Offline ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

• Rossi και πάνω !
  • Η τρελα δεν παει στα βουνα....καβαλαει Vara...
Reply #93 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 03:09:54 πμ
Στις 10 θα φύγουμε από το yabanaki

να φυγεται, να πατε αλλου!!!!  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

ε, δεν θα σκοτωθουμε κιολας, απο οτι βλεπω μεγαλο κομβοι ειμαστε, λογικα θα ειμαστε στις 10 εκει, αν οχι, φυγεται και θα ερθουμε μονοι μας.... ;D

γιαννη 8:55 θα ειμαι στο carefoure, τα υπολοιπα θα τα πουμε εκει  ;)

Offline georgetrips

• Rossi και πάνω !
    • www.georgetrips.gr
Reply #94 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 03:15:00 πμ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,   βαλτε και μενα μεσα ...2 ατομα ,θα ακολουθησω αλλα θα κανω και μπανιο !  χαχα!  Στα σιγουρα ! Οπου κολωσετε ,εγω το μπανακι δεν το χανω !   [για κατι ''ταβερνομαχους το λεω που θα πεινανε απο τις 11 ! ]     

Πληροφορια...
Ο "κουταλας''   ,   εφυγε απο την παραλιακη και ειναι στον απο κατω δρομο τωρα, στο ιδιο υψος αλλα μην μπερδευεστε]    Τα λεμε στο ραντεβου !

Offline ΓIANNHΣ

• Γιάννης Αποστόλου
  • Rossi και πάνω !
Reply #95 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 03:20:00 πμ
    ntinos50                       1                                                      ΤΑ 650
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ                     1                                                      ΤΑ  Grin
  georgetrips                      2                                                      ΤΑ
    Σύνολο                         18 - 21

Offline aggelos

• Απλός οδηγός
  • Japanese power
Reply #96 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 03:25:45 πμ
Και εγω θα ειμαι 8:45 στο Cerfour τα λεμε.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #97 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 03:39:14 πμ
Α)Το περιπτερο αυτο δεν υπαρχει πια εκει εδω και καποια χρονια!
Β) με τοσα μηνυματα με ωρες και σημεια συναντησης οποιος μπει να διαβασει λεπτομερειες τωρα... Χαθηκε! Στο γιαμπανακι για σιγουρα!
Γ) καλη βολτιτσα! Ζηλευω ! Οδηγηστε με ασφαλεια και σεβασμο στους συνταξιδιωτες σας! Το νου σας παντα στον  πισω σας, και δεν θα χαθει κανεις οπου και να πατε!   
Βγαλτε φωτο να σας καμαρωσουμε!  Καιρο εχουμε να οδηγησουμε με κομβοι μερικοι... Μεσα σε αυτους και εγω!
« Last Edit: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 03:42:43 πμ by Sotos »

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Dimitri

• Οδηγάρα
  • I'm normal. It's everyone else that's weird.
    • Dimitri
Reply #98 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 05:19:17 πμ
Και εγω θα ειμαι 8:45 στο Cerfour τα λεμε.

ΟΚ και από μένα

Dimitri

Too many Chiefs, not enough Indians...

MARKOS-V

• Guest
Reply #99 on: Κυριακή 15 Σεπτέμβριος 2013, 18:16:57 μμ
καλημερα.
σας περιμενα στον...κουταλα,100 μετρα απο την συμβολη βουλιαγμενης με παραλιακη, απο τις 10 μεχρι 11 παρα 5.δεν σας ειδα,οποτε εφυγα.