Βρε "Monts" τί φτιάχνατε και δεν μπορούσα να μπώ.
επιδη δεν βλεπω τον γιαννη να γραφει, να ορισουμε 09:15 να φευγουμε για το ΥΑΒΑΝΑΚΙ ? τι λετε?
Δεν ήμουν Αθήνα και γι' αυτό σεν έγραψα. Ο Νίκος (Stoneman) που είχαμε μιλήσει είχε γνώση και σωστά έθεσε το σημείο και τον χάρτη.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Κοντά σ' εμένα έχεται ο Νίκος (Stoneman) παρέα με δύο άλλα παιδιά που θα έχουν συναντηθεί νωρίτερα. Από εκεί που είμαι εγώ, η Βάρκιζα χαλαρά (δεν μας κυνηγάει και κανένας) είναι 40 με 45 λεπτά.
Πρέπει να κάνουμε δύο με τρείς συναντήσεις. Η πρώτη Π. Ράλλη ( έξοδος Carfour) και η δεύτερη σίγουρη στον "κουτάλα" (ξέρω που είναι). Την τρίτη την αφήνω να υπάρχει για ευνόητους λόγους.
Να υπολογίσουμε σε κάθε στάση-συνάντηση 10 λεπτά (πολλά είναι, αλλά καλύτερα) χάσιμο χρόνου έχουμε:
30 λεπτά συναντήσεων και 40 με 45 διαδρομή από εμένα συνολικά 1 ώρα και 10-15 λεπτά χρόνος από εμένα μέχρι Βάρκιζα.
Με βάση αυτό από εμένα ( ξέρει κι ο Σάκης [ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ] που είμαι) πρέπει να φύγουμε 8.30 με 8.35.
Σε 10 λεπτά είμαστε στο Cerfour (πολλά βάζω αλλά καλύτερα, τον χρόνο καλύτερα να τον έχεις μπροστά) όπου θα συναντηθούμε με τους Zami, aggelo, Dimitri, ΣΤΡΑΤΗΓΟ. Από εκεί ώρα 8.50 με 8.55 φεύγουμε για την επόμενη συνάντηση στον "κουτάλα". Υπολογίζω να είμαστε εκεί μετά απο 30 με 40 λεπτά. Η Βάρκιζα είναι σχετικά κοντά από εκεί.
Περιμένω τυχόν διαφοροποιήσεις, γιατί κι εγώ δεν είμαι "πάπας" (αλάνθαστος).