Hellas Transalp Forum

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ (ΒΟΗΘΕΙΑ)

eni · 12686

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
on: Δευτέρα 12 Αύγουστος 2013, 05:35:56 πμ
καλησπέρα παιδιά σήμερα πήρα κάτι προβολής για την μηχανή καινούργια σφραγισμένα στην τιμή τον ...αν σας πω δεν θα κοιμηθείτε το βραδυ .. αλλα θέλω την βοήθεια σας στο πως να τα τοποθετήσω δεν είχε τίποτα άλλο μέσα η συσκευασία εκτος από τους προβολής πείτε μου τι θα χρειαστώ
AFTA EINAI

Offline aggelospower

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #1 on: Δευτέρα 12 Αύγουστος 2013, 16:08:11 μμ
καλώδια ένα διακόπτη on off και ένα ρελέ

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2 on: Δευτέρα 12 Αύγουστος 2013, 17:40:24 μμ
Ακόμα θα χρειαστείς

Μακαρόνι για τα καλώδια
Μονωτική ταινία
Ακροδέκτες με καπάκια
Ταιραπ
Ασφαλειοθήκη - ασφάλειες (ολο και κάποια στραβή θα γίνει  ;D)
και το βασικότερο ... υπομονή για να λύσεις το μισό μηχανάκι αλλά και ...

Γνώσεις ηλεκτρολογικές  :goofy:

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #3 on: Δευτέρα 12 Αύγουστος 2013, 21:20:17 μμ
Φίλε μην τους βάλεις... Μανίκι μεγάλο η τοποθέτηση τους... Δώστους σεμένα μισοτιμής και κάτι θα τους κάνω...;D

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #4 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 01:53:23 πμ
τελικά από τις 10 μέχρι τις 6 το απόγευμα τελειωσα και να το αποτέλεσμα

και όλα αυτά μονο 15 euro  :eusa_clap: :thankyou: :2egyptdance:
« Last Edit: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 01:55:52 πμ by eni »

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #5 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 02:18:39 πμ
φίλε αν βλέπω καλά άνοιξες τρύπα στο κάγκελο για την στήριξη; Με όλο το σεβασμό νομίζω αυτό είναι λάθος που θα το βρείς μπροστά σου αργότερα. Επίσης κι η απόσταση που προεξέχουν εξωτερικά από τα κάγκελα νομίζω είναι υπερβολική και θα φανεί στην πρώτη χαζοπτώση.

όμορφα δείχνουν πάντως και σ' αυτήν την τιμή κι όλας...

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #6 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 02:32:38 πμ
φίλε αν βλέπω καλά άνοιξες τρύπα στο κάγκελο για την στήριξη; Με όλο το σεβασμό νομίζω αυτό είναι λάθος που θα το βρείς μπροστά σου αργότερα. Επίσης κι η απόσταση που προεξέχουν εξωτερικά από τα κάγκελα νομίζω είναι υπερβολική και θα φανεί στην πρώτη χαζοπτώση.

όμορφα δείχνουν πάντως και σ' αυτήν την τιμή κι όλας...
δεκτη η παρατήρηση σου και εγώ το σκέφτηκα αλλα σκέφτηκα και το άλλο ότι άμα peso χτυπα ξύλο αυτό θα με νοιάζει το θέμα είναι να μην γίνει αλλιώς άμα γίνει ... :-X

Offline Padis

• Rossi και πάνω !
Reply #7 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 03:52:40 πμ

και όλα αυτά μονο 15 euro 

Πολύ καλή τιμή ! Δεν ρίχνεις κι ένα πμ με την πηγή να προγραμματίσουμε κι εμείς την αγορά τους ?

Όσο για την τοποθέτηση στο κάγκελο θα συμφωνήσω με τον φίλο  Goikoetxea... Δείχνουν όμορφοι αν και θα προτιμούσα να μπουν με τσέρκι.

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν... Tο να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει...»

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #8 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 04:10:53 πμ
Στην δευτερη φωτο ψαχνοσουν πως θα ειναι διχως τους τονους τα πλαστικα?
Την οδηγησες καθολου ετσι? Αααααλη αισθηση!!
Πανω απο το φαναρι η ζελατινα(?) απο τι ειναι?

Για την τρυπα στα καγκελα εγω θα διαφωνησω με τους απο πανω Τα givi εχω την εντυπωση οτι ετσι και αλλιως στραβωνουν με την παραμικρη χαζοπτωση, δεν θα τα πειραξει σε αυτο μια μικρη τρυπα
Τα προβολακια ομως πρεπει να τα γυρισεις οπωσδηποτε προς τα μεσα Θα σπασουν με την παραμικρη μικρη πτωση και δημιουργουν και μοχλο ωστε να στραβωσουν τα ετσι και αλλιως ευαισθητα καγκελα

Μεγιες!
(αν και προσωπικα τα θεωρω περιττο βαρος για τις λιγες φορες που ισως σου χρειαστουν)

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #9 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 04:57:45 πμ
Στην δευτερη φωτο ψαχνοσουν πως θα ειναι διχως τους τονους τα πλαστικα?
Την οδηγησες καθολου ετσι? Αααααλη αισθηση!!
Πανω απο το φαναρι η ζελατινα(?) απο τι ειναι?

Για την τρυπα στα καγκελα εγω θα διαφωνησω με τους απο πανω Τα givi εχω την εντυπωση οτι ετσι και αλλιως στραβωνουν με την παραμικρη χαζοπτωση, δεν θα τα πειραξει σε αυτο μια μικρη τρυπα
Τα προβολακια ομως πρεπει να τα γυρισεις οπωσδηποτε προς τα μεσα Θα σπασουν με την παραμικρη μικρη πτωση και δημιουργουν και μοχλο ωστε να στραβωσουν τα ετσι και αλλιως ευαισθητα καγκελα

Μεγιες!
(αν και προσωπικα τα θεωρω περιττο βαρος για τις λιγες φορες που ισως σου χρειαστουν)
τα πλαστικά πάνω από το φανάρι είναι τα μαύρα που μπαίνουν από μέσα από τα μαγουλα  μπερδεύτηκες και σου φάνηκε σαν ζελατίνα..τώρα όσο για τους προβολής έχω δει παρα πολλές μηχανές να τα έχουν έτσι απέξω,άμα peso να πάνε να .....εγώ να είμαι καλά ..(και όσο για τους προβολής τους πήρα από το παζάρι στην ιερά οδό απέναντι από την γεονομικι σχολη που γίνε κάθε κυριακή.a και πήρα και βαλιτσάκι τις KAPPA με μαγνήτες που μπαίνει μπροστά στο τεπόζιτο με 3 euro μου ήρθε να τον φιλήσω το γερο που μου τα έδωσε  ;D ;D ;D

Offline kostaskarnezos

• νέος οδηγός
  • **
Reply #10 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 19:09:11 μμ
καλημερα σε ολους,αρπαζοντας την ευκαιρια περι προβολεισ θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι.....
Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτα....http://dx.com/p/55w-3000k-2400-lumen-1-led-warm-white-light-car-fog-halogen-lamps-dc-12v-pair-107075
μπορει να μου πει κανενας την γνωμη του?να την κανω την κινηση?
σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων...

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #11 on: Τρίτη 13 Αύγουστος 2013, 22:43:46 μμ
καλημερα σε ολους,αρπαζοντας την ευκαιρια περι προβολεισ θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι.....
Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτα....http://dx.com/p/55w-3000k-2400-lumen-1-led-warm-white-light-car-fog-halogen-lamps-dc-12v-pair-107075
μπορει να μου πει κανενας την γνωμη του?να την κανω την κινηση?
σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων...
Αν και δεν τα κατεχω τα ηλεκτρολογικα,  55W * 2 = 110W νομιζω ειναι παρα πολλα και δεν ξερω αν θα αντεξουν τα πηνεια αν ταυτοχρονα εχεις αναμενα τα φωτα και αλλες καταναλωσεις
Δεν ειδα να λεει και καπου οτι ειναι αδιαβροχα

Το κινεζικο e-shop παντως που τα βρηκες ειναι πολυυυυυ αργο στις αποστολες του

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #12 on: Τετάρτη 14 Αύγουστος 2013, 19:54:06 μμ
Κώστα πές το και αλλιώς, 110W /12V = 9.1A , θεωρητικά μιλώντας, πρακτικά θα είναι κάτι λιγότερο.
Απο μια μπαταρία 12Ah που δίνει δλδ 12Α σε μια ωρα και , ζητάμε να μας δώσει εστω 8Α επιπλέον, αυτό σημαίνει οτι πηνία ανορθωτής θα δουλεύουν υπερωρίες ωστε να καλύψουν την διαφορά στην απαίτηση του φορτίου.
Αρα ο καθένας κάνει οτι νομίζει.

Εγώ προτείνω αυτό http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-20-M802-Car-Motorcycle-Universal-Headlights-HID-BIXENON-Projector-kit/161084886878/item   και angeleye, και devileye, και δύο σκάλες , απλά είναι λίγο θέμα η τοποθετηση.

Offline kostaskarnezos

• νέος οδηγός
  • **
Reply #13 on: Τετάρτη 14 Αύγουστος 2013, 22:55:30 μμ
ωραιο δεν αντιλεγω αλλα ρε φιλε αν παρω δυο τετοια με καλωδιωσεις ρελε διακοπτη κ τετοια φτανουμε το 100αρι κ σαν πολλα ειναι για τετοια εποχη....παντως ειναι πολυ ομορφα...

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Παρασκευή 16 Αύγουστος 2013, 18:39:46 μμ
Εγώ προτείνω αυτό http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-20-M802-Car-Motorcycle-Universal-Headlights-HID-BIXENON-Projector-kit/161084886878/item   και angeleye, και devileye, και δύο σκάλες , απλά είναι λίγο θέμα η τοποθετηση.

Απορώ πως δεν το σκέφτηκες ακόμα, ειδικά εάν πέρα από αισθητική άποψη είναι καλύτερα από τα απλά xenon.  ;)

Θέλει βγάλσιμο το φανάρι και άνοιγμα για να μπει ο προτζέκτορας και λογικά και βάψιμο το κάτοπτρο, μιας και πλέον είναι άχρηστο.

Το παραπάνω κιτ είναι καλό για κάποιον που ξέμεινε με το μπάλαστ από τα παλιά του φώτα...ονόματα δε λέμε... 8)

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline eni

• νέος οδηγός
  • **
Reply #15 on: Τρίτη 20 Αύγουστος 2013, 19:29:35 μμ
Παντως ενα εχω να πω ειμαι ζακινθο και ειμαι ποληηηη ευχαριστιμενος απο τους προβολεις στους σκωτινους δρομους τις ζακινθου μου κανουν τιν νυχτα μερααα   :D