Ρε παιδια, αυτοι οι Γερμανοι δεν εχουν το θεο τους. Ειχα παρει καγκελα της SW-Motech για το αγγλικο ΤΑ γιατι καταφερα να το ριξω στο γκαραζ της δουλειας οταν διπλωσε το σταντ του ενω το μετακινουσα απο την αλλη μερια (bad idea - don't do it, ευτυχως μια μικρη γρατσουνιτσα μονον

) και σημερα μετα απο 2+ μηνες βρηκα καποια ωρα να τα βαλω. Ε ειπα, καμια ωριτσα δουλεια. Αμ δε! Αρχικα οι οδηγιες θα μπορουσαν και να μην υπαρχουν, ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ

Αφου εξυσα το κεφαλι μου για κανενα μισαωρο, βρηκα οτι μπαινουν πιανοντας πανω στις βιδες των τριγωνων που στηριζουν το μοτερ στο σκελετο

Και φυσικα η μια απο αυτες για να βγει πρεπει να βγει ποδια, κορνα και να ξεβιδωθει / μετακινηθει ο σωληνας πανω στον οποιο πιανουν οι δυο πλαϊνες βιδες αλλεν του φαιρινγκ. Εκει ομως που μου βγηκε η πιστη ητανε να βαλω την πανω διχαλα που πιανει στον μεγαλο σωληνα του σκελετου - ενεργοποιησα ολα τα κολπα που εχω μαθει απο μαστορεματα 30+ χρονων. Η δε πλακα ειναι οτι ενα σχηματακι της πλακας που εχουν οι "οδηγιες" (god make them

) δειχνει να μπαινουν ΠΑΝΩ απο το κατω πλαστικο προστατευτικο των ψυγειων. Επειδη δεν ειχα αλλο χρονο για χασιμο, αυτο το προστατευτικο το καταργησα (αυτο μου ειχε πει και ο konkost που εχει τα ιδια καγκελα) αλλα οταν εχω ορεξη να λυσω γριφο το φθινοπωρο, θα δοκιμασω να το βαλω

Πριν απο δυο βδομαδες αλλαξα πισω δισκους/τακακια στο Golf GTI. Ιδια πονεμενη ιστορια: ειδικα εργαλεια, δισκος που δεν χτυπιεται ευκολα απο μεσα αν κολησει (και ο ενας απο τους δικους μου ειχε κολλησει) λογω ειδικου προστατευτικου για νερα που για να βγει ..πρεπει να βγει ο δισκος

Και το χειροτερο, βιδες του φορεα των δαγκανων που για να βγουν ΠΡΕΠΕΙ να σηκωθει το αυτοκινητο σε ραμπα για να υπαρχει χωρος απο κατω να γινει μοχλος. Αυτο το τελευταιο το ειχα προβλεψει και ειπα στο συνεργειο που μου ειχε αλλαξει ιμαντα εκκεντροφορου μια βδομαδα πριν να μου τις ξεσφιξουν

Και φυσικα βιδες torx, μονες διαστασεις (11, 13, 15mm) και παει λεγοντας..
ΕΛΕΟΣ